כדי שיהיה קצת מעניין אני מצרף תמונה מתחילת השבוע של גוזל הקוקוטייל הראשון שיצא מהלהקה שלי.
הוא עכשיו נראה הרבה יותר גדול,
.בואו ניגש לנושא. בגוזל הזה טיפלו שלוש הורים. אחד המרכזיים מביניהם היה תוכי שחיזר ללא סוף בתחילת דרכו ולכן הייתי בטוח שהוא זכר. עם הזמן עלה בי החשד שאם הוא ועוד זכר אחר מטפלים ביחד עם עוד נקבה בגוזל הנ"ל, כנראה שאחד מהם לא באמת זכר.
נמשיך?? נמשיך.. בתוך הלהקה יש קוקוטייל פייד מרוט ומסכן שכולם דוחים אותו. אני כבר הרבה זמן מנסה לגבש לעצמי החלטה מה לעשות איתו. אין לי בעיה עם זה שהוא שם, הוא פשוט נורא אווטסיידר.. לא היה לי ספק שמבין כל החתיכים שיש שם הוא לא ממש יקבל any ממישהו. רק שהיום בבוקר כשאני יוצא אליהם אני קולט את המוזנח הנ"ל מזדווג (הוא למעלה) עם התוכי שתיארתי בפיסקה הראשונה (זה שחיזר והייתי בטוח שהוא זכר). זה נמשך כמה שניות כשהתוכי שלמטה מגרש תוכים שמתקרבים ואפשר היה לראות גם שהיה לו חריץ פתוח מאחורה.. אם זה הצליח או לא אני לא יודע אבל מה שלא ברור לי...
מה?! מה?!?!?
איך יכול להיות? הם לא הראו שום סימני זוגיות (עד הבוקר), הנקבה בסיפור שיחקה את התפקיד הכי משמעותי בטיפול בגוזל שנמצא אצלי באומנת - איך יכול להיות שהיא מזדווגת איתו?? ולמה איתו??
אני לא יודע אם זה קשור אבל אתמול הוספנו תאי הטלה לכלוב ומאז הם באקסטזה כולם, בעיקר כי היו שלושה תאים שהיו נמוכים מדי וזה פסל את השימוש בהם.