היי איתי... תראה, לפי דעתי אתה יכול להפוך את החסרונות שנתת ליתרונות.
1. "חסרונות: א. יש עוד הרבה זמן עד הקיץ. ב. בקיץ אני ארצה לצאת בערבים מה שאומר שאני ירצה לקום מאוחר אבל צריך להאכיל מוקדם
כאילו אני מנסה להגיד שזה קצת יגביל אותי."
הדרך הקלה שלי להפוך את זה ליתרון: א. ב"הרבה" זמן הזה תתאזר בסבלנות ותצבור הרבה ידע בנתיים. אתה גם יכול לנסות להיפגש עם מגדל שמחתים כרגע ולצפות בו בזמן אמת ולצבור ניסיון ככה.
ב. תחשוב שזה משהו שכל כך רצית שתהיה בטוח שזה לא יגביל אותך. גם אני החתמתי בקיץ ללא אומנת,גם אני יצאתי כמעט כל ערב לבלות (הייתי בצבא לא בבית ספר) ובמקום לקום כל בוקר מאוחר (הייתי מתחילה רק באיזה אחת בצהריים כל יום) הייתי קמה מוקדם להכיל 3 יצורים מקסימים, בהתחלה אתה עוד עייף ולא מעכל, אחר כך אתה מבין איזה סיפוק אדיר זה וחוזר לישון. מה גם שככל שהם גדלים הם יותר חברותיים אליך ואפילו עושים לך חשק להישאר איתם למשחק אחרי ההאכלה במקום לישון חח. תאמין לי אם אני יכולתי לעמוד בזה אני בטוחה שגם אתה תוכל.
2."חסרונות א. אין לי תקציב מה שאומר שאני יצטרך לקנות תוכי קטן ואם אני לא מחתים אז אני מעדיף תוכי לא ״פשוט״. ב. אני מוותר פה על להחתים...
ג. נראה לי שאני פחות יקשר לתוכי כזה..
העצות שלי בשבילך -
א. אין תקציב? תחסוך! תוותר על הנאות קטנות מדי פעם לטובת הנאה גדולה. מילה שזה שווה את זה!
ב. זה שוב מוביל אותך לחשוב על דילמה מס' 1 טוב טוב.....
ג. אין דבר כזה פחות איקשר לתוכי. אני מבינה לגמרי שההעדפה שלך היא להחתים, אבל במידה ותבחר שלא, תאמין לי כשאתה מטפל בתוכי שלך, והוא מחזיר לך אהבה נוצר בינכם כזה קשר שתהיה בטוח שאין לך סיבה לחשוש שפחות תיקשר אליו.. בדוק!
ועוד דבר- אחרון אני מבטיחה חחח.. 300 ש"ח? אתה בכיף יכול להתחיל עם צ. אהבה (הם כאלה שובבים שזה משהו), קוקטייל (תענוג לגדל אותם כמוחתמים). אפילו על תוכון, עד כמה שהוא "פשוט" אני ממליצה לך.. הם חמודים וכיפיים וגם אותם ניתן ללמד טריקים.. את שלושת אלה אני אומרת לך מניסיון!
אל תשכח את שאר המוצרים שנלווים לתוכים כמו שאמרו לך פה... מה שאומר שבכל מקרה תצטרך לחסוך עוד קצת, אלא עם ההורים עוזרים לך...
ב-300 ש"ח אתה גם יכול לקנות דררה מוחתמת, שאם אתה קונה ממגדל טוב ונותן מעצמך כל מה שאתה יכול תקבל תוכי מוחתם נהדר!
שיהיה לך בהצלחה במה שתבחר ובאמת סליחה על החפירה!