ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר לקקריקים שלי
מנהל: מפקחים
שאלה בקשר לקקריקים שלי
שלום
יש לי זוג קקריקים צהובים חדשים יחסית ואתמול (שלישי) לאחר שבוע שמתי אותם בכלוב
בישבילם שהוא ניראלי מספיק גדול וחיברתי להם מהצדדים תאים כאלה מעץ שאמורים להיות מיועדים להם
עכשיו הם לא ישנים שם או נכנסים לשם ראיתי את הזכר נכנס ויוצא אחרי 7 שניות ז"א שהם יכולים להיכנס לפי הגודל ניראלי
והם ישנים בחוץ יחסית בקור(שמתי סמיכה ונילון) אני צריך להיות מודאג או שזה סתם??? וזה רק עינין של זמן או שהם היו אמורים להיכנס כבר
תודה לכל העוזרים
יש לי זוג קקריקים צהובים חדשים יחסית ואתמול (שלישי) לאחר שבוע שמתי אותם בכלוב
בישבילם שהוא ניראלי מספיק גדול וחיברתי להם מהצדדים תאים כאלה מעץ שאמורים להיות מיועדים להם
עכשיו הם לא ישנים שם או נכנסים לשם ראיתי את הזכר נכנס ויוצא אחרי 7 שניות ז"א שהם יכולים להיכנס לפי הגודל ניראלי
והם ישנים בחוץ יחסית בקור(שמתי סמיכה ונילון) אני צריך להיות מודאג או שזה סתם??? וזה רק עינין של זמן או שהם היו אמורים להיכנס כבר
תודה לכל העוזרים
Re: שאלה בקשר לקקריקים שלי
אתה לא צריך להיות מודאג לא כל התוכים ישנים בתאי הטלה הזכר נכנס לבדוק את התא הטלה (זה יכול להיות התחלה של חיזור)
תודה, אבל לא ראיתי את הנקבה נכנסת בכלל .
אני מאוד מקווה שזו התחלה של חיזור
אני מאוד מקווה שזו התחלה של חיזור
תשמע כול חפץ חדש שהתוכי רואה הוא קצת חושש ממנו, הוא לא יודע אם באמת צריך להטיל שם עד שהוא בוחן את התא.
הקקריקים שלך נמצאים עכשיו בשלב של ה"סקירה " , בנוסף לזה אני הייתי מוריד את התאים, העונה קרובה ואתה עושה בדיוק הההפך, במקום לחזק אותם עם תזונה עשירה אתה נותן להם להטיל ( מתכוון).
העונה עוד חודשיים, תן להם להתסגל, תאכיל אותם טוב.
התוצאות לא יאחרון לבוא
הקקריקים שלך נמצאים עכשיו בשלב של ה"סקירה " , בנוסף לזה אני הייתי מוריד את התאים, העונה קרובה ואתה עושה בדיוק הההפך, במקום לחזק אותם עם תזונה עשירה אתה נותן להם להטיל ( מתכוון).
העונה עוד חודשיים, תן להם להתסגל, תאכיל אותם טוב.
התוצאות לא יאחרון לבוא
טוב תודה אולי אני יוריד את התאים , ואיך אני בדיוק נותן להם תזונה עשירה כאילו איזה אוכל לתת להם שיספק את זה
פירות, ירקות (בעיקר), מזון ביצים/ביצה קשה, וסבלנות.
רצוי גם סבידות.
רצוי גם סבידות.
אתה יודע אולי איזה פירות וירקות בדיוק???
מה זה סבידות??
מה זה סבידות??
הכול חוץ מאבוקדו, עגבניה ופטרוזליה ( אם אתה נותן זה ברמה ממש קטנה מהפטרוזליה )
מומלצים : גמבה, פלפל חריף ( אין להם רגישות לחריף ), גזר ועוד ..
סבידות זה עצם דיונון שהתייבשה, יחידה עולה 5 שקל בערך, מוכרים פה באתר .
מומלצים : גמבה, פלפל חריף ( אין להם רגישות לחריף ), גזר ועוד ..
סבידות זה עצם דיונון שהתייבשה, יחידה עולה 5 שקל בערך, מוכרים פה באתר .
תודה, רציתי לדעת אם הם רגישים לקור כמו שיש היום באזור המרכז??
קור זאת פחות בעיה,
הבעיה העיקרית זה הרוח, תגן עליהם מרוח.
הבעיה העיקרית זה הרוח, תגן עליהם מרוח.