ומתי אני יכול להפגיש בינו לבין התוכי הוותיק שליי הוא בן 3 שנים שמתי אותם בשני כלובים נפרדים ורחוקים אחד מהשני
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קיבלתי גוזל חדש
מנהל: מפקחים
קיבלתי גוזל חדש
היום קיבלתי גוזל ז'אקו קונגו חדש בן 6 חודשים אבל כל פעם שמתקרבים אליו הו מתחיל לצרוח ולא עולה על היד רק אם תופסים אותו מהראש ומחבקים אותו הוא נרגע האם זה נורמאלי???
ומתי אני יכול להפגיש בינו לבין התוכי הוותיק שליי הוא בן 3 שנים שמתי אותם בשני כלובים נפרדים ורחוקים אחד מהשני

Re: קיבלתי גוזל חדש
אבל זה נורמלי שהוא צורח
כי הראשון שלי קניתי אותו קצת בוגר אז הוא לא עשה לי ככה אין לי מושג בגילאים כאלה..

הוא צורח כי הוא מפוחד, יתכן שהוא מפוחד כרגע מכל הסיטואציה של המעבר והמקום החדש ושאינך מוכר לו , לכן תן לו את הזמן להתאקלם ולהתרגל אליך לאט לאט. אל תגרום לו לצרוח ולפחד שלא לצורך זה רק ילחיץ אותו יותר.
אני לא יודע מה ההיסטוריה שלו, האם הוא חברותי או חברותי למגדל ממנו לקחת את התוכי? איך הוא התנהג אצל המגדל?
בכל מקרה אם הוא חושש עד כדי צרחות אז הוא חושש מאוד, לכן התקרב אליו עם צ'ופרים והושט לו את היד מרחוק, תקנה את אמונו
מעט ולאט לאט תתקרב על פי ההתקדמות שלו ועל פי התנהגותו.
אל תשכח, תהיה סבלני כי כרגע כל צעד שגוי או מאיים יחרט לו בזיכרון מאחר והוא מאוד מפוחד והקירבה יכולה להתארך במקום להתקצר.
אם הוא חושש גם כשאתה מגיע עם צ'ופר אז תן לו עוד יומיים שלושה לפני שאתה מתעסק עימו.
בכל מקרה אם הוא חושש עד כדי צרחות אז הוא חושש מאוד, לכן התקרב אליו עם צ'ופרים והושט לו את היד מרחוק, תקנה את אמונו
מעט ולאט לאט תתקרב על פי ההתקדמות שלו ועל פי התנהגותו.
אל תשכח, תהיה סבלני כי כרגע כל צעד שגוי או מאיים יחרט לו בזיכרון מאחר והוא מאוד מפוחד והקירבה יכולה להתארך במקום להתקצר.
אם הוא חושש גם כשאתה מגיע עם צ'ופר אז תן לו עוד יומיים שלושה לפני שאתה מתעסק עימו.
חמוד בהצלחה