ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אז מה בוחרים בסנגל?
מנהל: מפקחים
אז מה בוחרים בסנגל?
יש לי עוד כמות דייסה גדולה שאביבה נתנה לי בטוב ליבה
"אביבה אהובתי"..אני התחלתי לאהוב יותר את השם של הסרט, אחרי שפגשתי את אביבה..באמת בנאדם מקסים, חכם והכי הכי חשוב..טוב
אז נחזור לנושא הדיסה. חבל לזרוק אותה וניראה לי שאם אני אתן אותה לג'סי, אז היא לא תיגמל ושזה יסתם יפריע לה
אז יש לי מספיק דייסה בשביל לגמול תוכי עד גודל בינוני, ואם לא תספיק אז קונים חדשה..אז ניראה לי שהתוכי המתאים הוא סנגל
מה דעתכם? איך שאני זוכר הוא תוכי שקט וחמוד.
"אביבה אהובתי"..אני התחלתי לאהוב יותר את השם של הסרט, אחרי שפגשתי את אביבה..באמת בנאדם מקסים, חכם והכי הכי חשוב..טוב
אז נחזור לנושא הדיסה. חבל לזרוק אותה וניראה לי שאם אני אתן אותה לג'סי, אז היא לא תיגמל ושזה יסתם יפריע לה
אז יש לי מספיק דייסה בשביל לגמול תוכי עד גודל בינוני, ואם לא תספיק אז קונים חדשה..אז ניראה לי שהתוכי המתאים הוא סנגל
מה דעתכם? איך שאני זוכר הוא תוכי שקט וחמוד.
Re: אז מה בוחרים בסנגל?
אביעד כל הכבוד שיטה מצויינת..נשארת דייסה אז מביאים תוכי ומאכילים
כל הכבוד 
סנגל תוכי מעולה אבל למה בחרת בו?
כל הכבוד 
סנגל תוכי מעולה אבל למה בחרת בו?
עדין לא בחרתי סופית
אבל הינה כמה סיבות
עכשיו מתחילה העונה של הסנגלים
הם ידועים כזן שמתחבר טוב עם ג'קואים
הם שקטים, למרות שלחבר שלי יש סנגל שהוא לא ממש שקט
הם צריכים להיות טובים כהאכלת יד
הסיבות לא לבחור בהם
אומרים שלפעמים הם נושכים
הם מסתדרים טוב עם ג'קואים ואני מפחד שהסנגל יסתדר יותר מידי עם ג'סיקה ואני חושב שזה ישפיעה על ג'סי לא טוב למרות שאין לי שום ניסיון קודם בנושא 2 תוכים שגרים ביחד והם האכלת יד
אבל הינה כמה סיבות
עכשיו מתחילה העונה של הסנגלים
הם ידועים כזן שמתחבר טוב עם ג'קואים
הם שקטים, למרות שלחבר שלי יש סנגל שהוא לא ממש שקט
הם צריכים להיות טובים כהאכלת יד
הסיבות לא לבחור בהם
אומרים שלפעמים הם נושכים
הם מסתדרים טוב עם ג'קואים ואני מפחד שהסנגל יסתדר יותר מידי עם ג'סיקה ואני חושב שזה ישפיעה על ג'סי לא טוב למרות שאין לי שום ניסיון קודם בנושא 2 תוכים שגרים ביחד והם האכלת יד
- idan hakim
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
- איש קשר:
- idan hakim
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
- איש קשר:
אני חושב ככה כי אין הרבה הטלות של סנגלים בעונה,וגם אם יש אז המגדל לא ימכור אותם להחתמה אלא יחתים בעצמו.
סנגלים זה אחלה תוכים,חמודים,חכמים.
הם גם מדברים טוב...אצלי הסנגלית שלי מדברת מלא..
רק הבעיה כמו אצל הגאקויים שהם נקשרים לבן אדם אחד,אצלי היא לא שמה על אף אחד בבית ותוקפת את כולם ,אבל איתי היא מצוינת וממש מעריצה צמודה...אני בא הביתה מרב ההתלהבות אם קופצת במקום,מתחילה לרקוד מה שאתה לא רוצה,ואם אני נכנס הביתה בלי לבוא אליה קודם היא קוראת לי "עידן...עידן..."עד שאני בא אליה.
בקיצור מצחיקולים קטנים.
אגב אני בחודש חודשיים הקרובים מוסיף אליה גם גוזל גאקו.
מקווה שעזרתי לך אחי.
סנגלים זה אחלה תוכים,חמודים,חכמים.
הם גם מדברים טוב...אצלי הסנגלית שלי מדברת מלא..
רק הבעיה כמו אצל הגאקויים שהם נקשרים לבן אדם אחד,אצלי היא לא שמה על אף אחד בבית ותוקפת את כולם ,אבל איתי היא מצוינת וממש מעריצה צמודה...אני בא הביתה מרב ההתלהבות אם קופצת במקום,מתחילה לרקוד מה שאתה לא רוצה,ואם אני נכנס הביתה בלי לבוא אליה קודם היא קוראת לי "עידן...עידן..."עד שאני בא אליה.
בקיצור מצחיקולים קטנים.
אגב אני בחודש חודשיים הקרובים מוסיף אליה גם גוזל גאקו.
מקווה שעזרתי לך אחי.
Re:
[quote="182";p="8314"]
...רק הבעיה כמו אצל הגאקויים שהם נקשרים לבן אדם אחד,אצלי היא לא שמה על אף אחד בבית ותוקפת את כולם ,אבל איתי היא מצוינת וממש מעריצה צמודה...אני בא הביתה מרב ההתלהבות אם קופצת במקום,מתחילה לרקוד מה שאתה לא רוצה,ואם אני נכנס הביתה בלי לבוא אליה קודם היא קוראת לי "עידן...עידן..."עד שאני בא אליה.
[/quote]
עידן, הכנס, בבקשה, ללינק המצ"ב המתייחס למשפט המודגש לעיל.
http://tukinfo.com/viewtopic.php?f=22&t=1794
...רק הבעיה כמו אצל הגאקויים שהם נקשרים לבן אדם אחד,אצלי היא לא שמה על אף אחד בבית ותוקפת את כולם ,אבל איתי היא מצוינת וממש מעריצה צמודה...אני בא הביתה מרב ההתלהבות אם קופצת במקום,מתחילה לרקוד מה שאתה לא רוצה,ואם אני נכנס הביתה בלי לבוא אליה קודם היא קוראת לי "עידן...עידן..."עד שאני בא אליה.
[/quote]
עידן, הכנס, בבקשה, ללינק המצ"ב המתייחס למשפט המודגש לעיל.
http://tukinfo.com/viewtopic.php?f=22&t=1794
Re: אז מה בוחרים בסנגל?
אהלן חברים
רציתי רק להוסיף שהרבה מגדלים שמחזיקים בסנגלים
העונה לא הצליחו עם הבצים - חלק יצאו לא פוריות או נישברו
ואפילו גוזלים לא החזיקו מעמד בגלל מזג אויר שהיה< הקרה נתנה מכה להרבה
אצלי מהזוגות של הסנגלים אחד הביא 2 בצים בקעו שבוע לאחר מכן גוזל בן שבוע לא החזיק מעמד
והשני הוצא במהירות להחתמה והינה הוא לפנכם מחייך
חברים גוזלים קפאו למוות באזור הדרום אצל אנשים - בקיצור מי שמחזיק כרגע בסנגלים אפילו חושב
לעשות החלפה ויש כאלה - או ממשיך לחכות
רציתי רק להוסיף שהרבה מגדלים שמחזיקים בסנגלים
העונה לא הצליחו עם הבצים - חלק יצאו לא פוריות או נישברו
ואפילו גוזלים לא החזיקו מעמד בגלל מזג אויר שהיה< הקרה נתנה מכה להרבה
אצלי מהזוגות של הסנגלים אחד הביא 2 בצים בקעו שבוע לאחר מכן גוזל בן שבוע לא החזיק מעמד
והשני הוצא במהירות להחתמה והינה הוא לפנכם מחייך
חברים גוזלים קפאו למוות באזור הדרום אצל אנשים - בקיצור מי שמחזיק כרגע בסנגלים אפילו חושב
לעשות החלפה ויש כאלה - או ממשיך לחכות