ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
2 תמונות של הקוניור של שי69
מנהל: מפקחים
2 תמונות של הקוניור של שי69
אז ככה שי היה אצלי היום עם הקוניור פרלי שלו תוכי מדהים אני חייב לציין ואמרתי נצלם תמונות איכותיות ונעלה כחו 2 תמונות

Re: 2 תמונות של הקוניור של שי69
תוכי יפייפה,תודה דניאל על התמונות ושי הרבה הצלחה.

כמה פעמים אתה נותן לו דייסה?האם יש לו קבוע כופתיות ופירות בכלי?
שי אתה עונה בעצמך,אתה מציין שהתוכי לא רוצה דייסה ואוכל בכוח,אני יוצא מנקודת הנחה שהתוכי בריא ולי הוא נראה ככזה על פי התמונות
ולכן הייתי ממליץ לך להוריד ארוחה בשלב ראשון,אגב בגיל הגמילה התוכים בדרך כלל מורידים במשקל כהכנה לתעופה,השאלה היא כמה הוא מוריד
ואני מניח שכרגע קשה לעקוב אם לא עקבת אחר משקלו עד עתה,בכל אופן אם התוכי פעיל נראה בריא לא ישנוני סומר נוצות ורדום סביר להניח שהוא
פשוט מאס ב-4 ארוחות של דייסה,הייתי מוריד לו ארוחה ומחלק את שאר הארוחות למשך היום,ארוחה אחרונה ב-אחת עשרה ושלושים ובבוקר לשים
לו כופתיות ופירות לחכות עם ארוחה ראשונה עד שמונה כשהוא בתוך הכלוב ויש לו נגישות למזון,
נראה לי ש"חנקת" אותו בדייסות והוא לא מרגיש צורך אפילו להתנסות בכופתיות ופירות.
תעדכן אותנו איך מתקדם,במידה והוא מתחיל לשחק או לאכול מהכופתיות תוך שבוע אתה יכול להוריד עוד ארוחה.
עדכן אותנו בבקשה בהמשך.
ולכן הייתי ממליץ לך להוריד ארוחה בשלב ראשון,אגב בגיל הגמילה התוכים בדרך כלל מורידים במשקל כהכנה לתעופה,השאלה היא כמה הוא מוריד
ואני מניח שכרגע קשה לעקוב אם לא עקבת אחר משקלו עד עתה,בכל אופן אם התוכי פעיל נראה בריא לא ישנוני סומר נוצות ורדום סביר להניח שהוא
פשוט מאס ב-4 ארוחות של דייסה,הייתי מוריד לו ארוחה ומחלק את שאר הארוחות למשך היום,ארוחה אחרונה ב-אחת עשרה ושלושים ובבוקר לשים
לו כופתיות ופירות לחכות עם ארוחה ראשונה עד שמונה כשהוא בתוך הכלוב ויש לו נגישות למזון,
נראה לי ש"חנקת" אותו בדייסות והוא לא מרגיש צורך אפילו להתנסות בכופתיות ופירות.
תעדכן אותנו איך מתקדם,במידה והוא מתחיל לשחק או לאכול מהכופתיות תוך שבוע אתה יכול להוריד עוד ארוחה.
עדכן אותנו בבקשה בהמשך.
נו יש עידכון
מה קורה עים הגוזל פרלי הזה ?? מעניין לראות איך הוא נראה כיום,
אליאב איך אתה מוצא את כל האשכולות האלו??
חח אני קורא את האשכול חושב שהוא בכלל מהיום ופתאום אני רואה את התגובה שלך מסתכל על התאריך ורואה שהאשכול לפני חצי שנה
נראה לי האשכולות הישנים יותר מעניינים אותך מהחדשים

חח אני קורא את האשכול חושב שהוא בכלל מהיום ופתאום אני רואה את התגובה שלך מסתכל על התאריך ורואה שהאשכול לפני חצי שנה

נראה לי האשכולות הישנים יותר מעניינים אותך מהחדשים

איזה חמודים בני כמה הם???

מגדלים מאהבה או שלא בכלל