ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחשב של אפל
מנהל: מפקחים
מחשב של אפל
שלום השבוע בעזרת השם אני מקבל מחשב נייד של אפל הכי טוב שיש מבחינת הכל בעזרת השם..
ורציתי לדעת עם יש במחשב עברית אם אפשר.?
ואיזה דברים יש במחשב ומה אפשר לעשות איתו כי שמעתי שיש הרבה תוכנות של אפל אשמח מאוד לשמוע תודה רבה
ורציתי לדעת עם יש במחשב עברית אם אפשר.?
ואיזה דברים יש במחשב ומה אפשר לעשות איתו כי שמעתי שיש הרבה תוכנות של אפל אשמח מאוד לשמוע תודה רבה

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: מחשב של אפל
כן אפשר עברית, אם זה כלול במחשב שתקבל אין לי מושג.
למק יש המון תוכנות אומנם לא בסדר גודל של PC אבל גם יש "מתאמי" והמרות ומיועדים וחלופיים וכד'.
אני כמובן לא אשב פה ואתן רשימה של כל מה שיש כי יש הכל, אולי לא באותו שם אולי לא בדיוק אותו סוג אבל לא חסר.
לא מבין למה מק.. באמת שאני לא מבין מדוע קונים מק. אני מוצא בו רק חסרונות.
למק יש המון תוכנות אומנם לא בסדר גודל של PC אבל גם יש "מתאמי" והמרות ומיועדים וחלופיים וכד'.
אני כמובן לא אשב פה ואתן רשימה של כל מה שיש כי יש הכל, אולי לא באותו שם אולי לא בדיוק אותו סוג אבל לא חסר.
לא מבין למה מק.. באמת שאני לא מבין מדוע קונים מק. אני מוצא בו רק חסרונות.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
אילו חסרונות יש במק לעומת אחרים 

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
1) יקר מאוד, במחיר של מק סביר אפשר להביא מחשב PC מטורף.
2) צריך למצוא "מיוחד" למק, התוכנות, משחקים אינם מתאימים למק וצריך לרכוש מותאם אם בכלל.
3) חומרה יקרה, אין גמישות שדרוג כמו ב-PC
4) מעבדות תיקונים ושרות.
5) העברת קבצים בין PC למק, אתה לא יכול סתם ככה להעביר קובץ וורד או פוטושופ או כל דבר אחר,
צריך או לשמור בצורה מסויימת או להמיר וכו'.
מק היה מותאם אז בעיקר לצורכי גרפיקה, אז בזמנו כאשר למדתי גרפיקה ממוחשבת, למדתי על מק.
היום רוב מוחלט עובד על PC. ואם זה משחקים... בכלל אין מה לדבר.
הכל ככה על קצה המזלג, קשה לשבת ולכתוב על הסטורית המק-PC.
2) צריך למצוא "מיוחד" למק, התוכנות, משחקים אינם מתאימים למק וצריך לרכוש מותאם אם בכלל.
3) חומרה יקרה, אין גמישות שדרוג כמו ב-PC
4) מעבדות תיקונים ושרות.
5) העברת קבצים בין PC למק, אתה לא יכול סתם ככה להעביר קובץ וורד או פוטושופ או כל דבר אחר,
צריך או לשמור בצורה מסויימת או להמיר וכו'.
מק היה מותאם אז בעיקר לצורכי גרפיקה, אז בזמנו כאשר למדתי גרפיקה ממוחשבת, למדתי על מק.
היום רוב מוחלט עובד על PC. ואם זה משחקים... בכלל אין מה לדבר.
הכל ככה על קצה המזלג, קשה לשבת ולכתוב על הסטורית המק-PC.
UziDesign
UziDesign
אני עובד בעיקר על לינוקס, וללינוקס יש עוד פחות תוכנות ממק, אבל זה לא הפריע לי בכלום, כבר למדתי שלכל תוכנה יש תוכנה חליפית, והרבה מהתוכנות שיש ללינוקס יש גם למק,
קובצי וורד ופוטושופ לא צריך להמיר, יש פוטושופ גם למק, ומסמך וורד רוב התוכנות יודעות לפתוח
ובקשר לתמיכה, למק יש אחריות מצויינת, ואפשר למצוא מעבדות טובות למק.
מצד שני למק אין ווירוסים ובאגים והחומרה הרבה יותר עמידה.
קובצי וורד ופוטושופ לא צריך להמיר, יש פוטושופ גם למק, ומסמך וורד רוב התוכנות יודעות לפתוח
ובקשר לתמיכה, למק יש אחריות מצויינת, ואפשר למצוא מעבדות טובות למק.
מצד שני למק אין ווירוסים ובאגים והחומרה הרבה יותר עמידה.

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
התחלת ב"עובד" ועם זה אני מסכים. ישנם המון מקומות בהם אני ממליץ לעבוד על לינוקס, קח לדוגמא את השרת שלנו.
בנוגע לפוטושופ, נכון יש גרסאות מותאמות בכלל יש המון תוכנות "עבודה" שיצאו גרסאות שונות למק ולפיסי אך עדיין
יש את הצורך לשמור את הקובץ בהתאם וכאן מתחילה הבעיה.
בנוגע לוורד, המון תוכנות יודעות לפתוח וורד אך מהנסיון שלי הרבה דברים "נופלים " בדרך.
למק אולי יש אחריות מצויינת וחסר להם שלא בהתייחס לכך שמרגע ההגעה של המוצר לארץ הוא קופץ ב-100%
לעומת רכיבי PC שנמכרים סביב כמעט אותו מחיר. אך יחד עם זאת הגמישות לשדרוג ומציאת מעבדה בסביבה
הקרובה לך כמו ב-PC היא כמעט אפסית.
הכי חשוב, מק הוא דגש על עבודה, במשחקים אין טעם בכלל להתחיל לכתוב. ועם נתייחס שוב לדעתי ב-PC אתה
יכול לעשות כל מה שאתה עושה במק ואף יותר עם הגמישות לשדרג, לקבל תמיכה זריזה ויעילה ובמחירים הרבה
יותר טובים. לכן קשה לי לקבל את הבחירה לעבודה במק.
בנוגע לוירוסים ובאגים.. הזכר לי בהזדמנות אני אעלה תמונות של סיקור שעשיתי בין WIN ללינוקס, הכל תלוי בשימושים
שלך בסופו של דבר.
בנוגע לחומרה, כן. בגלל שפיסי נפוץ כל כך יש לא מעט יצרנים שעושים גם זבל. גם צריך לדעת לקנות וגם צריך להבין
שככל שהכמויות גדולות יותר כך יש סיכוי לכשל. אין מה להשוות בין הכמויות של מק לפיסי.
בנוגע לפוטושופ, נכון יש גרסאות מותאמות בכלל יש המון תוכנות "עבודה" שיצאו גרסאות שונות למק ולפיסי אך עדיין
יש את הצורך לשמור את הקובץ בהתאם וכאן מתחילה הבעיה.
בנוגע לוורד, המון תוכנות יודעות לפתוח וורד אך מהנסיון שלי הרבה דברים "נופלים " בדרך.
למק אולי יש אחריות מצויינת וחסר להם שלא בהתייחס לכך שמרגע ההגעה של המוצר לארץ הוא קופץ ב-100%
לעומת רכיבי PC שנמכרים סביב כמעט אותו מחיר. אך יחד עם זאת הגמישות לשדרוג ומציאת מעבדה בסביבה
הקרובה לך כמו ב-PC היא כמעט אפסית.
הכי חשוב, מק הוא דגש על עבודה, במשחקים אין טעם בכלל להתחיל לכתוב. ועם נתייחס שוב לדעתי ב-PC אתה
יכול לעשות כל מה שאתה עושה במק ואף יותר עם הגמישות לשדרג, לקבל תמיכה זריזה ויעילה ובמחירים הרבה
יותר טובים. לכן קשה לי לקבל את הבחירה לעבודה במק.
בנוגע לוירוסים ובאגים.. הזכר לי בהזדמנות אני אעלה תמונות של סיקור שעשיתי בין WIN ללינוקס, הכל תלוי בשימושים
שלך בסופו של דבר.
בנוגע לחומרה, כן. בגלל שפיסי נפוץ כל כך יש לא מעט יצרנים שעושים גם זבל. גם צריך לדעת לקנות וגם צריך להבין
שככל שהכמויות גדולות יותר כך יש סיכוי לכשל. אין מה להשוות בין הכמויות של מק לפיסי.
UziDesign
UziDesign
צודק, אם השימוש הוא למשחקים וכדומה, אין הרבה מה לחפש בלינוקס או מק (למרות שגם ללינוקס יש כמה משחקים נחמדים, אבל עדיין אין מה להשוות לWIN)
אני חשבתי שהמחשב מיועד לצורכי עבודה, אם זה למשחקים, תלכו על ווינדוס.
אני חשבתי שהמחשב מיועד לצורכי עבודה, אם זה למשחקים, תלכו על ווינדוס.