תודה חבר'ה
טוויטוש קנאי, רמבו קנאי יותר.. זה קצת קשה אבל אני לומדת איך להתנהג איתם
לדוגמא פעם אחת נתתי כמה גרעיני חמניה לקראת ערב לשניהם, לסירוגין. רמבו כל כך קינא ונלחץ ששאני הולכת לטוויטוש, והוא בלע גרעין
עם חתיכה ארוכה דקה מהקליפה מחוברת אליו. כשהסתובבתי שמתי לב שהוא מנסה להעלות גירה, כשזה נמשך יותר מכמה שניות התחלתי
להילחץ, הצעתי לו מים, הוא סירב, לקחתי גרעין קלוף והצעתי לו - הוא מיד אכל אותו, וכנראה שזה הזיז לו משהו שם כי הוא העלה את הגרעין עם הקליפה, קילף אותו עד הסוף ואז בלע שוב... מאז למדתי לא "לתת ולעזוב", ולהישאר עם כל אחד עד שהוא מסיים, לתת את
מלוא תשומת הלב.
מה שמצחיק, ביום הראשון טוויטוש, כשראה את רמבו עומד בשוק על הסטנד שלו, טוויטוש קפץ לי על הכתף מהכלוב, והתחיל להשתטח ולצייץ, לפרוש כנפיים כמו עטלף. כאילו סימן לבחור החדש "אל תתקרב". אחרי כמה ימים היוצרות התהפכו. רמבו לא יכל לסבול כשנתתי תשומת לב לטוויטוש, התחיל לצייץ ממש חזק, לרדת בסטנד לענף שהכי קרוב לכיוון שלי, ולנופף בכנפיים חזק - הוא תמיד יודע שאני פוחדת שהוא נופל כשאני שומעת את הכנפיים בתנועה, ומסתכלת עליו, אז ככה הוא למד למשוך את תשומת הלב שלי
ובשנייה שהסתובבתי הוא התחיל להעלות ולהוריד את הראש, כאילו קורא לי לבוא אליו כבר..
הם יכולים לעבור זה ליד זה אבל יש מתיחות, אני לא יודעת עדיין מה עוד אפשר לעשות, אני מרגילה אותם לראות ולקבל את העובדה שיש
עוד תוכי בבית.. אנחנו תמיד משגיחים עליהם שלא יתקרבו זה לזה, אבל הם בעצמם שומרים מרחק.
פעם אחת רק עד היום ראיתי את רמבו מתקרב לטוויטוש במטרה להריחק אותו מהאוכל שלו, ומיד הגעתי והרמתי את טוויטוש,
אז חוץ מזה הכל "שקט", מקווה שהם יהיו חברים טובים בעתיד, ולא יהיו ביריבות