ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה גוזל ג'אקו עם פיסוק
מנהל: מפקחים
Re: עזרה גוזל ג'אקו עם פיסוק
טיפול בפיסוק נעשה מרגע שרואים שיש פיסוק, ככל שמקדימים התהליך מתקצר. כל שהגוזל קטן יותר העצמות רכות יותר .
על פי הניצוי הוא נראה כבן חודש וחצי אבל קשה לומר מאחר והוא לא נראה טוב. או לפחות בתמונות הוא לא נראה טוב.
על פי הניצוי הוא נראה כבן חודש וחצי אבל קשה לומר מאחר והוא לא נראה טוב. או לפחות בתמונות הוא לא נראה טוב.
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
ונגיד שהוא בן חודש וחצי זה אפשרי כבר לטפל בזה או שזה כבר מאוחר מידי?
כמה זמן לוקח טיפול?
כמה זמן לוקח טיפול?
אפשרי לטפל ואין סיבה שלא יהיה בהצלחה.
הטיפול בגיל כזה יכול להימשך בין שבוע לשבועיים תלוי במצב הרגל.
הטיפול בגיל כזה יכול להימשך בין שבוע לשבועיים תלוי במצב הרגל.
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
לקחתי ספוג ועשיתי בו 2 חורים תגידו לי עם יצא טוב או לא
ככה ראיתי אצל מגדל...חכה לתשובות של אלי.
כשלב ראשון זה בסדר , לדעתי עדיין כדאי להגביל אותו בתוך קופסה צרה למספר ימים ולאחר מכן לבדוק מה המצב ולפעול בהתאם.
אלי איך נגמר פיסוק אצל תוכים, והאם זה קורה בסבירות יותר גדולה בגדול של התוכים?
תודה.
תודה.
אני מניח שהתכוונת לומר איך נגרם .
פיסוק יכול להיגרם גם כתוצאה מלחץ שהאם מפעילה על הגוזל בעת שהיא ממשיכה לדגור ולחממו , פיסוק יכול להיגרם ממשטח חלק עליו נמצא הגוזל כך שמחוסר אחיזה הרגל נשמטת הצידה ומתקבעת כך ויכול להיות גם מחולשה של הגוזל .
פיסוק בהחלט לא משהוא נדיר ויחסית כל מגדל שמאכיל גוזלים יפגוש בזה בשלב כלשהו. כפי שציינתי ככל שמוקדם יותר עולים על הבעייה כך הריפוי מהיר יותר.
פיסוק יכול להיגרם גם כתוצאה מלחץ שהאם מפעילה על הגוזל בעת שהיא ממשיכה לדגור ולחממו , פיסוק יכול להיגרם ממשטח חלק עליו נמצא הגוזל כך שמחוסר אחיזה הרגל נשמטת הצידה ומתקבעת כך ויכול להיות גם מחולשה של הגוזל .
פיסוק בהחלט לא משהוא נדיר ויחסית כל מגדל שמאכיל גוזלים יפגוש בזה בשלב כלשהו. כפי שציינתי ככל שמוקדם יותר עולים על הבעייה כך הריפוי מהיר יותר.
תודה התכוונתי לנגרם התבלבלתי.
יהודה אם אתה שואל אותי אני בדעה לקחת אותו לוטרינר חבל הוא השקיע
וקנה ,הבריאות של הגוזל בעדיפות עליונה .
וקנה ,הבריאות של הגוזל בעדיפות עליונה .