ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הכירו את בלונדי =D

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הכירו את בלונדי =D

שליחה על ידי eli_lea »

לתוכי כמובן ישנה בעייה והוא חולה אבל אם הוא חולה במחלה שנראה שהוא חולה בה כלומר פוליומה או מחלת המקור והנוצות המחלות האלה אינן עוברות לבני אדם כך שלא תילחצו בבית.
בכל מקרה אני ממליץ לך להחזירו למקור ממנו לקחת את הגוזל ולומר לו תודה רבה, או פשוט לקחתו לוטרינר ולבצע בדיקות שיגלו במדוייק מה יש לתוכי ומדוע הוא נראה ככה.
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

אתם יודעים אולי איפה יש וטרינר
באיזור בקעת אונו או באיזור המרכז?
תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

ועוד דבר
זה יכול לגרום לתוכים אחרים לחלת במלחה הזאת?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ראשית תוכים עלולים להידבק במחלה שהתוכי נושא ..בני אדם לא ידבקו במחלהף המחלה היחידה שיכולה לעבור לבני אדם היא כלמידיה וזה נדיר שאנשים נדבקים מהתוכי במחלה,לכן מבחינתך ומבחינת הסובבים אין לך מה לדאוג. עליך לדאוג שהתוכים האחרים לא ידבקו, לכן כפי שעוזי אמר, הרחק את התוכי ובודד אותו משאר התוכים ומשאר דיירי הבית שיכולים לגעת בו ולאחר מכן בתוכים האחרים, שים לב, מחלות יעברו אף באבק נוצות שידבק לך בבגדים או בידיים שאינן שטופות היטב בסבון.

אני אתן לך כתובת וטלפון של וטרינר בסביבתך:

[TABLE][TR][TD]קרית אונו וחולון[/TD][TD]ד"ר קמינסקי [/TD][TD] שד' בן גוריון 6 קרית אונו
סוקולוב 20 חולון [/TD][TD]בעלי חיים כללי /בעלי כנף [/TD][TD]03-6358850[/TD][TD][/TD][/TR][/TABLE]
בהצלחה ותעדכן.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”