רשמת הגוזל "התחיל לנשוך אותו" אתה מתכוון שהגוזל נושך אותך?
תוכי נושך בדרך כלל מפחד או שהוא ינשך כמשחק בהתחלה ולאחר מכן ימשיך לשוך בגלל תגובות שמוצאות חן בעיניו או משיכות מהירות של היד מה שמתפרש אצלו כמשחק והוא ינסה לתפוס את היד ותוך כדי ינשך.
אני לא יודע מה קרה אצלך , אני מציע שתשתמש בכפפה לאחוז אותו וגם אם הוא ינשך את הכפפה הוא יראה שלא קורה כלום אין תגובה ממך וזה לא הכי טעים ולבסוף יפסיק, ביד הפנויה תאכיל אותו בדייסה או בצ'ופרים.
יתכן שהתוכים שלך נבהלו ממשהו מאוד עד שהתוכי הראשון מת והשני מפוחד ונושך? שוב אין לי תשובה ורק אתה יכול אולי למצוא את התשובה לכך. האם ישנם חיות בית בסביבת הכלוב?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
למה הוא מת לי?!?!?!?
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: למה הוא מת לי?!?!?!?
לא אני מגדל רק תוכים, כל הזוגות העובדים בחצר בכלוב מסודר. את הגוזלים אני מחזיק בבית...
כניראה לי הבנתה נכון...
אני מתכוון שהגוזל הכחול התחיל לנשוןך אותי לא מזמן (לפני שהלוטינו מת), אבל נשיכות חזקות ולא ניראה לי שהוא משחק ונכון באמת כל פעם שהוא נושך אותי אני מעיף את היד שלי...
גם כשאני מאכיל אותו אז כשהוא מתלכלך קצת ואני רוצה לנקות אותו אז הוא נושך את הנייר ממש בפראות!!!!
מכווה שהבנתה....
ותודה על כל אלי!!!!
כניראה לי הבנתה נכון...
אני מתכוון שהגוזל הכחול התחיל לנשוןך אותי לא מזמן (לפני שהלוטינו מת), אבל נשיכות חזקות ולא ניראה לי שהוא משחק ונכון באמת כל פעם שהוא נושך אותי אני מעיף את היד שלי...
גם כשאני מאכיל אותו אז כשהוא מתלכלך קצת ואני רוצה לנקות אותו אז הוא נושך את הנייר ממש בפראות!!!!
מכווה שהבנתה....
ותודה על כל אלי!!!!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~