ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עונת רבייה - ארות
מנהל: מפקחים
Re: עונת רבייה - ארות
כן, לאחר כחודש ושבוע מרגע ההטלה הגעתי לסביבה של הכלוב שלהם בחצר וראיתי ששתי ביצים נזרקו מהתא החוצה לריצפה והן היו שבורות.
היו שרידים של "עוברים" בין השברים.
אני הערכתי שמכיוון שהתלהבתי יותר מידי מההטלה של הביצים ובדקתי הרבה פעמים האם הגוזלים בקעו, אולי זה מה שלא נתן ביטחון ושקט להורים ואולי זה גרם לנקבה לא לדגור על אותם ביצים.
מאז ועד היום אני נכנס לכלוב שלהם אחת לשבועיים ומנקה אותו, מעבר לזה פעם ביום אני מנקה את כלי האוכל שלהם, נותן להם אוכל ומים ולא מתקרב אליהם.
בחודש האחרון שמתי לב שהזכר נמצא כל היום מחוץ לתא ההטלה ואילו הנקבה נמצאת בתא ב-90 אחוז מהזמן ויוצאת מהתא רק בשביל לאכול או לפעמים עומדת על אחד הענפים אבל חוזרת לתא לאחר מספר דקות.
אני דואג לתת להם בעיקר כופתיות , דלעת, גזר, תפוחים, תפוזים , גמבה וקצת אגוזים.
בימים האחרונים כשאני מתקרב לתת להם אוכל הזכר פורס את הכנפיים (כאילו להיראות גדול יותר).
אני מקווה שכל הסימנים האלה מעידים על משהו שייתרחש בקרוב.
בסך הכל, התוכי שבקע לפני כמעט משנה מ-ד-ה-י-ם ואני מקווה שיהיו עוד כאלה.
יניב.
היו שרידים של "עוברים" בין השברים.
אני הערכתי שמכיוון שהתלהבתי יותר מידי מההטלה של הביצים ובדקתי הרבה פעמים האם הגוזלים בקעו, אולי זה מה שלא נתן ביטחון ושקט להורים ואולי זה גרם לנקבה לא לדגור על אותם ביצים.
מאז ועד היום אני נכנס לכלוב שלהם אחת לשבועיים ומנקה אותו, מעבר לזה פעם ביום אני מנקה את כלי האוכל שלהם, נותן להם אוכל ומים ולא מתקרב אליהם.
בחודש האחרון שמתי לב שהזכר נמצא כל היום מחוץ לתא ההטלה ואילו הנקבה נמצאת בתא ב-90 אחוז מהזמן ויוצאת מהתא רק בשביל לאכול או לפעמים עומדת על אחד הענפים אבל חוזרת לתא לאחר מספר דקות.
אני דואג לתת להם בעיקר כופתיות , דלעת, גזר, תפוחים, תפוזים , גמבה וקצת אגוזים.
בימים האחרונים כשאני מתקרב לתת להם אוכל הזכר פורס את הכנפיים (כאילו להיראות גדול יותר).
אני מקווה שכל הסימנים האלה מעידים על משהו שייתרחש בקרוב.
בסך הכל, התוכי שבקע לפני כמעט משנה מ-ד-ה-י-ם ואני מקווה שיהיו עוד כאלה.
יניב.
ללא ספק מתרחש משהוא אם עדיין לא התרחש, כל הסימנים שאתה מתאר מצביעים על הטלה.
אם חלילה זריקת הביצים תחזור על עצמה כדאי במקרים כאלה לשקול הדגרה.
נשמח לתמונות אם יצא לך לצלם.
בהצלחה.
אם חלילה זריקת הביצים תחזור על עצמה כדאי במקרים כאלה לשקול הדגרה.
נשמח לתמונות אם יצא לך לצלם.
בהצלחה.
יניב, גם לך חג שמח.
לא ניסיתי בכלל לזלזל בתגובה שלי, זה לא הכוונה בכלל, אם זה נשמע כזיזול אז קבל סליחה
בכול מקרה, ארות עדיין לא גידלתי, ככה שאין לי ניסיון, אני יכול לאחל לך רק הצלחה.
בנוגע לזה שהיא הרבה זמן בבית הטלה ורק יוצאות לאכול, לדעתי יש ביצים בבית הטלה
לא ניסיתי בכלל לזלזל בתגובה שלי, זה לא הכוונה בכלל, אם זה נשמע כזיזול אז קבל סליחה
חס וחלילה, לא חשבתי שמי שנותן כאן עצות מזלזל באחרים אלא ציינתי עובדה נכונה לגביי שאני באמת צריך ללמוד לא מעט ולכן מה שבסיסי עבורך נחשב לתורה עבורי.
אני לומד את הנושא ומנסה לדעת כמה שיותר (לא פשוט...) אבל אודות לפורום כאן שעוזר לי הרבה אני מרגיש הרבה יותר בטוח לפנות בשאלות ואני שמח לקבל תגובות מהירות וטובות.
לגבי הביצים, אני החלטתי שאחרי הפעם הקודמת , אני לא מתכוון לפתוח את התא עד שלא אשמע קולות של הגוזל (במידה ויש).
אני מקווה מאוד שמה שאתה חושב אכן נכון.
אעדכן בהמשך.
תודה רבה וחג שמח.
יניב.
אני לומד את הנושא ומנסה לדעת כמה שיותר (לא פשוט...) אבל אודות לפורום כאן שעוזר לי הרבה אני מרגיש הרבה יותר בטוח לפנות בשאלות ואני שמח לקבל תגובות מהירות וטובות.
לגבי הביצים, אני החלטתי שאחרי הפעם הקודמת , אני לא מתכוון לפתוח את התא עד שלא אשמע קולות של הגוזל (במידה ויש).
אעדכן בהמשך.
תודה רבה וחג שמח.
יניב.
אלי,
אני אכן מקווה שיש משהו "שמתבשל" שם ואם יהיה משהו אשלח תמונות.
בפעם הקודמת פירסמתי תמונות שלהם עם הביצים והגוזל ולצערי אנשים באתר YAD2 השתמשו בהן על מנת לפרסם מודעות
של תוכים שכביכול שלהם.
אני אכן מקווה שיש משהו "שמתבשל" שם ואם יהיה משהו אשלח תמונות.
בפעם הקודמת פירסמתי תמונות שלהם עם הביצים והגוזל ולצערי אנשים באתר YAD2 השתמשו בהן על מנת לפרסם מודעות
של תוכים שכביכול שלהם.
[/quote]

ראשית אפשר לפעול נגד מי שמשתמש בתמונות, אני יכול לומר מניסיון אישי שיד 2 פועלים במהירות להורדת תמונות במיוחד אם תרשום להם שהפרו זכויות יוצרים של התמונות , הם לא מסתכנים בתביעות.
דבר שני אתה יכול לרשום טלפון שלך על התמונה אף מוכר לא ישים תמונה עם טלפון של אחר .
בהצלחה.
87 כתב:יניב, גם לך חג שמח.
מחמם את הלב1235 כתב:חס וחלילה, לא חשבתי שמי שנותן כאן עצות מזלזל באחרים אלא ציינתי עובדה נכונה לגביי שאני באמת צריך ללמוד לא מעט ולכן מה שבסיסי עבורך נחשב לתורה עבורי.
אעדכן בהמשך.
תודה רבה וחג שמח.
יניב.

ראשית אפשר לפעול נגד מי שמשתמש בתמונות, אני יכול לומר מניסיון אישי שיד 2 פועלים במהירות להורדת תמונות במיוחד אם תרשום להם שהפרו זכויות יוצרים של התמונות , הם לא מסתכנים בתביעות.
דבר שני אתה יכול לרשום טלפון שלך על התמונה אף מוכר לא ישים תמונה עם טלפון של אחר .
בהצלחה.
שלחתי עכשיו הודעה לאתר YAD2 .
אני מקווה שאכן יטפלו במפרסם שמשתמש בדיוק עכשיו בתמונות שלי.
אני מקווה שאכן יטפלו במפרסם שמשתמש בדיוק עכשיו בתמונות שלי.
אין סיבה שלא, אם לא יעזור תן לי את מספר המודעה בפרטי.
אני שמח לבשר ש:
1. אכן הורידו את המודעה שבה היו מפורסמות תמונ ות של התוכים שלי, תודה.
2. בשבוע שעבר בדקתי וראישתי שיש בתא ההטלה 2 ביצים
מאז לא בדקתי אם יש עוד ואני גם לא מתכוון לעשות זאת , לפחות לא בשבועיים הקרובים.
יניב.
1. אכן הורידו את המודעה שבה היו מפורסמות תמונ ות של התוכים שלי, תודה.
2. בשבוע שעבר בדקתי וראישתי שיש בתא ההטלה 2 ביצים
מאז לא בדקתי אם יש עוד ואני גם לא מתכוון לעשות זאת , לפחות לא בשבועיים הקרובים.
יניב.
שמח ביותר לשמוע , בשורות טובות מכל הבחינות. בהצלחה בהמשך.