ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

האם תוכונים יכולים לחיות במחסן?!

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

Re: האם תוכונים יכולים לחיות במחסן?!

שליחה על ידי דקל »

זה הפתח היחידי של אוויר?
אם כן,לא נראה לי מתאים בכלל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

לדעתי זה ממש לא מתאים.
גם אם תשים מאוורר ונורה המדמה את אור השמש - תוכים לא צריכים להיות "קבורים" בבטון.
אצלי התוכים אומנם בבית אבל יש 2 חלונות גדולים, תמיד יש אור, חצי כלוב חשוף לשמש, יש להם ענפים כדי שהכלוב יראה כמה שיותר טבעי
ונעים למחייה...

בקיצור אני לא הייתי מגדלת תוכים (או כל בעל חיים!) במחסן כמו שתיארת ואני מקווה שלא תגדל שם תוכים.
אלי13
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי אלי13 »

לא מתאים בכלל.
חלון קטנצ'יק, יהיה להם שם חשוך וחם, הם יהיו תקועים עם עוד כל מה שאתה מאחסן, וכמו ברוב המחסנים בטח יש שם ריח רע ומחניק.
חוץ מזה, עדיף שהתוכים יהיו במקום שאתה עובר בו. גם כשמגדלים תוכים פרא, הכי יפה זה לראות אותם ולצפות בהם, במרתף אתה לא תראה אותם הרבה.
בכל מקרה, לא משנה איפה הכלוב תמיד צריך שיהיה בו קערה עם מים צלולים, או מבחנת מים.
סמל אישי של משתמש
חזי
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי חזי »

תחליף את הדלת אם אתה יכול שתהיה דלת מרשתבכדי שיכנס אור יום ואויר אני מקווה שהמחסן מגודר והוא בתוך
מתחם סגור שלא יכנסו אליו ותבנה את הכלוב מול פתח הדלת שיכנס אור יום ןשים מנורות פלורסנט וכן אתה יכול לגדל שם תוכים בהצלחה .
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”