ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני רוצה לקנות תוכי.. ואני מטלבט
מנהל: מפקחים
Re: אני רוצה לקנות תוכי.. ואני מטלבט
יפה אביהו, אפשר למצוא גם גוזלים ב 2000 ואפילו ב 1800 עוגמת הנפש מגיעה לאחר מכן די מהר .
אני אישית מכיר אנשים שהבינו שהחיסכון של ה 200-300 ש"ח שהם הצליחו לחסוך מהר מאוד הפך לתיסכול, תוכי שלא עולה ליד, מסרב לאכול,
תוכי שלפתע מפתח בעיות התנהגות , בקיצור החוויה וההנאה שהייתה צריכה להיות עם רכישת הגוזל הופכת למפח נפש.
תוכי שהוצא מתא ההטלה בגיל חודשיים והורגל וכמעט לא הואכל ולא הושקע בו זמן גידול יעלה בהתאם , תוכי שהמגדל נעלם או מסנן אותך
בטלפון לאחר המכירה ואינו עוזר או תומך וכשכל שיחה נראית ונשמעת כאילו אתה מציק לו עולה בהתאם.
תוכי שגומלים אותו לאוכל גרוע ולא לכופתיות על מנת לגמול מהר יותר ולחסוך מספר שקלים או תוכי שנמצא וגדל במקום בו תנאי המחייה גרועים
יעלה בהתאם. בהחלט לא חוכמה לחפש את הזול ביותר .
אני אישית מכיר אנשים שהבינו שהחיסכון של ה 200-300 ש"ח שהם הצליחו לחסוך מהר מאוד הפך לתיסכול, תוכי שלא עולה ליד, מסרב לאכול,
תוכי שלפתע מפתח בעיות התנהגות , בקיצור החוויה וההנאה שהייתה צריכה להיות עם רכישת הגוזל הופכת למפח נפש.
תוכי שהוצא מתא ההטלה בגיל חודשיים והורגל וכמעט לא הואכל ולא הושקע בו זמן גידול יעלה בהתאם , תוכי שהמגדל נעלם או מסנן אותך
בטלפון לאחר המכירה ואינו עוזר או תומך וכשכל שיחה נראית ונשמעת כאילו אתה מציק לו עולה בהתאם.
תוכי שגומלים אותו לאוכל גרוע ולא לכופתיות על מנת לגמול מהר יותר ולחסוך מספר שקלים או תוכי שנמצא וגדל במקום בו תנאי המחייה גרועים
יעלה בהתאם. בהחלט לא חוכמה לחפש את הזול ביותר .
-
arikman151
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
תודה לכולם,בקשר לגאקו ניסיתי להרגיל אותו הרבה פעמים אלי אבל הוא רק נשך אותי..
בכול זאת תודה, אם למישהו יש משהו להגיד עוד אני ישמח
בכול זאת תודה, אם למישהו יש משהו להגיד עוד אני ישמח
בן אדם,תוכי לא מתרגל אל מישהו בתוך יום ולא בתוך שבוע.. אם תשקיע ותתמיד זה יקח הכי פחות שבועיים וחצי..
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"
אני מתאר לעצמי שזה לא פשוט, צריך גישה נכונה ושיתוף פעולה גם מצד האבא איליו התוכי מתחבר. קח בחשבון שזה עלול לקרות גם
עם התוכי הבא אם לא תיצור איתו קשר ותתן מספיק יחס.
בכל מקרה 4000 ש"ח לאקלקטוס זה מחיר מוגזם , המחיר הנכון אצל מגדלים הינו בסביבות 2500 +-
עם התוכי הבא אם לא תיצור איתו קשר ותתן מספיק יחס.
בכל מקרה 4000 ש"ח לאקלקטוס זה מחיר מוגזם , המחיר הנכון אצל מגדלים הינו בסביבות 2500 +-
תבקש מאבא שלך שיעזור לך להרגיל את התוכי אלייך.
תמיד תתנהג על יד התוכי באסרטיביות כי אחרת הוא יבין שהוא השולט ואתה מפחד מהנשיכות שלו
והוא פשוט ינשך אותך בלי סוף ולא יתן לך לגעת בו.
תמיד תתנהג על יד התוכי באסרטיביות כי אחרת הוא יבין שהוא השולט ואתה מפחד מהנשיכות שלו
והוא פשוט ינשך אותך בלי סוף ולא יתן לך לגעת בו.