גרוע ביותר, אתה מבשל אותם , הסורג משופע ואין הגנה מהשמש. המקום פשוט לא מתאים לגידול תוכים.
הרע במיעוטו זה:
1.להוריד את התא הטלה השמאלי שבתמונה ולהכין דיקט משופע שיוצמד לרשת.אפשר לתפוס עם אזיקונים כמו ששירלי הציעה.
2. בחלק הקידמי לסגור את השליש העליון (תלוי כמה השמש מגיעה ממול ) או יותר של הסורג בדיקט .
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכונים שישנים מוזר - נצמדים ותופסים עם המקור את הרשת
מנהל: מפקחים
Re: תוכונים שישנים מוזר - נצמדים ותופסים עם המקור את הרשת
אתה יכול לנסות לסגור עם קרטון או משהו כאילו צד אחד יהיה מכורס מכל הצדדים.
אולי זה יעזור.
שים גם בצד הזה את האוכל והמים.
אולי זה יעזור.
שים גם בצד הזה את האוכל והמים.

מסכימה עם אלי, זה לא מקום לגדל תוכים..עכשיו אני חושבת על זה, מה יהיה בחורף? הם ימותו מקור.. והתא הטלה יהיה ספוג מים
ואם הם יהיו על גוזלים כשיגיע החורף תצטרך להפריע להם כדי להעביר אותם ובקיצור שום דבר טוב לא יצא מזה
או שתוציא את הרשתות ותכין מחדש את הכלוב ככה שהוא יהיה ממוגן בצורה בטיחותית או שתמצא מקום אחר לכלוב..
לדעתי הכי טוב למקם מחדש..
בהצלחה
ואם הם יהיו על גוזלים כשיגיע החורף תצטרך להפריע להם כדי להעביר אותם ובקיצור שום דבר טוב לא יצא מזה
או שתוציא את הרשתות ותכין מחדש את הכלוב ככה שהוא יהיה ממוגן בצורה בטיחותית או שתמצא מקום אחר לכלוב..
לדעתי הכי טוב למקם מחדש..
בהצלחה

עדיף כבר תשעביר אותם למקום אחר.
מוצל,וכלוב בנוי כמו שצריך.
מוצל,וכלוב בנוי כמו שצריך.

ועוד הערה קטנה בדרך כלל התוכים או ציפורים עומדים וישנים במקום הגבוה שאפשר ויתכן שאין להם
מקלות עמידה בגובה הרצוי ולכן הם ישנים בצורה כזאת ,או שיש משהו מישהו מבחוץ שמפחיד אותם
ולכן הם ניתלים במקום הכי מרוחק שניתן וזה מצוי כי הכלוב נימצא בחוץ וחשוף לכל הטרדה חיצונית,
מקלות עמידה בגובה הרצוי ולכן הם ישנים בצורה כזאת ,או שיש משהו מישהו מבחוץ שמפחיד אותם
ולכן הם ניתלים במקום הכי מרוחק שניתן וזה מצוי כי הכלוב נימצא בחוץ וחשוף לכל הטרדה חיצונית,
גם הקוקטיילית שלי מתנהגת ככה.. היא תופסת את הסורג ונרדמת ככה. או שאם אני שמה אותה על הכתף היא תופסת לי בשרשרת ונרדמת..
זה ממש מוזר זה כאילו היא מחפשת יציבות
אבל לא נראה לי שיש מה לדאוג, אולי זו עוד תנוחה.. כמו שיש תוכים שישנים על רגל אחת..
זה ממש מוזר זה כאילו היא מחפשת יציבות

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~