ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צעצועים\משחקים\סטנדים לגוזל קוקטייל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

saharlevi
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: צעצועים\משחקים\סטנדים לגוזל קוקטייל

שליחה על ידי saharlevi »

שירלי כן,זה מה שאני מתכוון הוא מנסה לעוף אך לא ממש מצליח,הוא מנסה לעוף קצת ודואה אחורה זה יוצא שהוא זז 25 ס"מ בערך,מה גם שזה מקשה עליי לאלף אותו,היום הוצאתי מהכלוב הקטן את המקל הפנימי ושמתי אותו חיצונית וזה ממש כמו סטנד כזה...אני מנסה לשים אותה עליו היא מיד מטפסת עליי,במידה ואני מצליח היא מיד עפה,ככה שגם לגבי אילוף המצב שלי אבוד...
מוזר מאוד,מה זה יכול להיות?
שהיא על היידים שלי היא לא עפה,שאני מניח אותה,היא מתחילה לעוף..?
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אם הוא עף לגובה ואחורה במקום למטה הוא כנראה בעל יכולת תעופה או שאני לא מבינה מהתאור שלך.. אתה יכול להעלות סרטון שלו עף?
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

אין לי טעינה באייפוד ושכחתי את הסיסמא למשתמש ביוטיוב.....
בכל מקרה,גם אם הוא בעל יכולת תעופה וגם אם לא,העיקר הוא שהוא לא יכול לעמוד על משהו בלי לעוף,הוא חייב ידיים....בלי קשר לזה שהוא עף,אז נגיד שבמקום שהוא עף הוא קופץ,זה לא משנה.....
אתמול שהכנתי לו את "סטנד" הוא לא רצה לעמוד,ברגע ששיכנעתי אותו ורציתי להתחיל באילוף,מיד הוא התחיל לטפס ולהתעופף .....
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

לדעתי כדאי שתחכה קצת עם האילוף, תרגיל אותו קודם להיות בכלוב לבד ולא להיות עליך כל הזמן
תתן לו צ'ופר כשהוא בכלוב, ואם הוא עף אליך תחזיר לכלוב ותתרחק ממנו לכמה דקות

כשתגיע למצב שאתה מביא לו צ'ופר כשהוא בכלוב והוא לא מנסה לעוף\להגיע אליך - אז תתחיל אילוף

וכן זה כן משנה אם יש לו יכולת תעופה - תוכי שיכול לעוף לא יחשוב פעמיים וינסה לעוף אליך
אי אפשר (\קשה מאוד) "לחנך" תוכי בעל יכולת תעופה
אם התוכי לא מסוגל לעוף, הוא לא ינסה לעוף וישאר במקל וככה תוכל לאלף

בהצלחה תמונה
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

תודה רבה!
את האמת,כל פעם שהוא מנסה לעוף מיד אני מחזיר לכלוב.....
עוד דבר,הוא לא יכול להישאר לבד הרבה,אני יוצא מהחדר לכמה דקות,מיד אני שומע אותו עף ושורק לי שאני יבוא ויוציא אותו...התוכי הזה כל היום רוצה לשחק,הבעיה איתו שהוא לא יכול להיות לבד זה או על הידיים או בכלוב...
אני יתחיל לצ'פר אותו שהוא בכלוב עם הזמן נראה איך מתקדם...
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

תתעלם כשהוא צועק וקורא לך.. אחרת זה יהיה ההרגל, כל פעם שהוא ירצה שתבוא הוא יצעק וישתולל ואתה תכנע כי זה לא נעים לשמוע את
התוכי ככה..

כשהוא בכלוב לצ'פר, ורק כשהוא שקט
להתעלם מצעקות
תוציא אותו מהכלוב\תתן יחס רק כשהוא שקט

כדאי שיהיה בכלוב צעצוע או שניים (בהתאם לגודל הכלוב וגודל הצעצועים) כדי שתהיה לו תעסוקה
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

לגבי הצעצועים,כמו שראית כבר פתחתי אשכול לגבי זה,בקרוב אלך לרכוש....מיד שיגמר האוכל אלך לרכוש אוכל ובו זמנית צעצועים,בינתיים אני מעסיק אותה עם גלילי נייר טואלט,נייר לבן...
ביקשת תמונה של הכנפיים שלה,צילמתי,אומנם לא יודע אם תביני מזה כי לא פרסתי לה את הכנף,היא לא אוהבת שנוגעים לה שם....
ובנוסף צילמתי על הדרך את המקל שתליתי חיצונית על הכלוב הקטן,בתמונות היא בכלוב הקטן מהסיבה שזה היה שנייה לפני שהכנסתי אותה וכשאני מכניס אותה אני מיד שם אותה בכלוב הקטן מהסיבה שלא תעוף כי זה במרפסת,למרות שהיא לא יכולה להגיע לגובה כזה והיא גם לא תעוף מהיד אני לא אקח סיכון...
אז תמונות שלה(כנפיים)
IMG_0437.JPG
IMG_0436.JPG
ועכשיו של "סטנד"
IMG_0438.JPG
תמונה
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

שירלי מחכה לתגובה שלך לתגובה שהגבתי עכשיו למעלה :)
עדכון נוסף,עכשיו שיחקתי איתה קצת,היא פתאום עפה,כפי שאמרת לי מיד החזרתי אותה לכלוב,לאחר מכן ראיתי שהיא עשתה את צרכיה,יכול להיות עוד סיבה לכך שהיא עפה,כי היא לא רצה ללכלך אותי..?כמו שהרבה אמרו שהתוכי שלהם עושה...
למרות שגם אם כן,אז זה שולל אופציה אחת,אך לא שולל את זה שהתוכי עף גם שהוא לא עליי...
תמונה
סמל אישי של משתמש
avihupilo
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אביהו

שליחה על ידי avihupilo »

אי אפשר להבין מהתמונות איך היא גזורה
אני לא שירלי אבל מקווה שעזרתי
תמונה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
saharlevi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי saharlevi »

תודה אביהו!
זה לא קשור אם אתה שירלי או לא,עזרת באותה מידה,השאלה הייתה מופנת לכולם,פשוט שירלי ביקשה אז ציינתי שזה "בשבילה"...
תודה אחי!
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”