ברור ברור...
הכול נעשה תוך כדי משחק והנאה של שנינו,בכוח ממש לא..
אני לא יענה אותו,יגרום לו לאבד את האמון בי רק על מנת "שיריח יותר טוב"
קודם כל טובת התוכי,לאחר מכן נראה מה עושים..
הוא לא כל כך בעייתי במקלחות,נותן שישפכו עליו,אפילו מידי פעם עולה למעלה ומבקש עוד..לבד הוא לא אוהב,מידי פעם מכניס ראש ומתנער לא יותר מזה..
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריח רע לתוכי\גזל קוקטייל
מנהל: מפקחים
Re: ריח רע לתוכי\גזל קוקטייל
סהר התכוונתי למגדל שאצלו הוא בקע ונגמל, אחרת הייתי כותבת "נמצא בסביבה לא נקייה" ולא "גדל" בלשון עבר
אני חושבת שזה קשור לניקיון בכלוב ובתא, אצלי לדוגמא לגוזלים אין שום ריח רע, לפיצי היה ריח של גופה בלי להגזים.. ריח לא טוב
והתא שהוא בקע בו היה עם צבעים שחור וירוק, תא מלוכלך מאוד חיצונית אז אני לא רוצה לתאר אפילו מה היה בפנים.. גם הכלוב היה מטונף..
אני חושבת שאצלך המצב לא כזה גרוע כמו שהיה עם פיצי, אבל אם יש לתוכי ריח לא נעים כנראה התא לא היה נקי במיוחד ואולי גם הכלוב
אחרת אין סיבה שיהיה ריח (זו דעתי על בסיס הניסיון האישי שלי בלבד)
בכל מקרה,
גם אם היה סבון לתוכים (ואין דבר כזה) זה מיותר.. הנוצות יתחלפו, מקלחות ינקו אותן עד החילוף
קצת סבלנות והכל יסתדר

אני חושבת שזה קשור לניקיון בכלוב ובתא, אצלי לדוגמא לגוזלים אין שום ריח רע, לפיצי היה ריח של גופה בלי להגזים.. ריח לא טוב
והתא שהוא בקע בו היה עם צבעים שחור וירוק, תא מלוכלך מאוד חיצונית אז אני לא רוצה לתאר אפילו מה היה בפנים.. גם הכלוב היה מטונף..
אני חושבת שאצלך המצב לא כזה גרוע כמו שהיה עם פיצי, אבל אם יש לתוכי ריח לא נעים כנראה התא לא היה נקי במיוחד ואולי גם הכלוב
אחרת אין סיבה שיהיה ריח (זו דעתי על בסיס הניסיון האישי שלי בלבד)
בכל מקרה,
גם אם היה סבון לתוכים (ואין דבר כזה) זה מיותר.. הנוצות יתחלפו, מקלחות ינקו אותן עד החילוף
קצת סבלנות והכל יסתדר