ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לתוכית שלי יש נפיחות ממקור לא ידוע בזפק.
מנהל: מפקחים
Re: לתוכית שלי יש נפיחות ממקור לא ידוע בזפק.
המון המון המון תודה!
אנסה ואעדכן.
תודה רבה!
אנסה ואעדכן.
תודה רבה!
עדכונצ'יק:
קנינו למיקמיקונת סוף סוף חומץ.
מה המינון שצריך לתת פר יום? כלומר, 1 מל על כל 100 מל מים, וכמה מזה לתת לה?
,המון תודה.
היום היא הקיאה עליי
מסכנה שלי
קנינו למיקמיקונת סוף סוף חומץ.
מה המינון שצריך לתת פר יום? כלומר, 1 מל על כל 100 מל מים, וכמה מזה לתת לה?
,המון תודה.
היום היא הקיאה עליי
מסכנה שלי
לשים בכלי המים ולהחליף פעם ביום. כדאי לא לתת ירקות פירות ומזונות המכילים נוזלים כדי שתשתה מהכלי.
במקביל כדאי לרכוש תוסף של PRIME של חברת HAGEN . פעם ביום לערבב כפית (מגיע באריזה) שלוש מים.
את הפריים לתת במזרק ישירות לפה. אפשר לאחר מכן לבצע עיסוי עדין בזפק.
אבקת פריים מכילה מולטיויטמין,חומצות אמינו ופרוביוטיקה וניתן לתת אותה באופן יום יומי עד לסיום הקופסה.
כדאי לתת לתוכי את הפריים מיד בבוקר כשקמים לפני שהוא מתחיל לאכול, כלומר על זפק ריק. אפשר לקחת בלילה כשהולכים לישון את המזון ולהחזיר 15 דקות לאחר מתן הפריים. כך האפקט יהיה טוב יותר.
במקביל כדאי לרכוש תוסף של PRIME של חברת HAGEN . פעם ביום לערבב כפית (מגיע באריזה) שלוש מים.
את הפריים לתת במזרק ישירות לפה. אפשר לאחר מכן לבצע עיסוי עדין בזפק.
אבקת פריים מכילה מולטיויטמין,חומצות אמינו ופרוביוטיקה וניתן לתת אותה באופן יום יומי עד לסיום הקופסה.
כדאי לתת לתוכי את הפריים מיד בבוקר כשקמים לפני שהוא מתחיל לאכול, כלומר על זפק ריק. אפשר לקחת בלילה כשהולכים לישון את המזון ולהחזיר 15 דקות לאחר מתן הפריים. כך האפקט יהיה טוב יותר.
תודה רבה. בוצע.
את הויטמינים אקנה לה היום או מחר.
את הויטמינים אקנה לה היום או מחר.
בהצלחה, וכמובן תעדכני.
עדכון:
מיקה קיבלה את החומץ ארבעה ימים בערך וביום החמישי נדמה היה לי שהיא נעשתה ישנונית. (קשה לי להאמין שכתוצאה מהחומץ).
לקחנו אותה לגנץ ששאב לה את תוכן הזפק והיו שם אפילו תולעים (!) בגלל שהאוכל לא מתעכל.
שילמתי שוב סכום אסטרומי בעבור בדיוק אותן בדיקות שהניבו בדיוק את אותן תוצאות וכעת היא שוב מקבלת טיפול תרופתי וטיפול בזריקות שאני מקווה שאם לא יועילו לפחות לא יחמירו את המצב כמו בפעמים הקודמות.
זה ממש עצוב כי היא כזו מדהימה.
זה לא פייר.
אגב, עכשיו קילחתי אותה ונדמה כאילו נושרות לה הנוצות באיזור הזפק. יכול להיות דבר כזה?
תודה רבה!
מיקה קיבלה את החומץ ארבעה ימים בערך וביום החמישי נדמה היה לי שהיא נעשתה ישנונית. (קשה לי להאמין שכתוצאה מהחומץ).
לקחנו אותה לגנץ ששאב לה את תוכן הזפק והיו שם אפילו תולעים (!) בגלל שהאוכל לא מתעכל.
שילמתי שוב סכום אסטרומי בעבור בדיוק אותן בדיקות שהניבו בדיוק את אותן תוצאות וכעת היא שוב מקבלת טיפול תרופתי וטיפול בזריקות שאני מקווה שאם לא יועילו לפחות לא יחמירו את המצב כמו בפעמים הקודמות.
זה ממש עצוב כי היא כזו מדהימה.
זה לא פייר.
אגב, עכשיו קילחתי אותה ונדמה כאילו נושרות לה הנוצות באיזור הזפק. יכול להיות דבר כזה?
תודה רבה!
האוכל לא מתעכל בזפק מבעיות במערכת העיכול או בזפק? הוא אמר לך? דובר בתולעים או חיידקים?
החומץ לא מזיק אם הוא לא עוזר כך שבטח שאין קשר.
איזה טיפול היא מקבלת?לא יאמן שלא מתגברים על הבעייה..מחזיק לך אצבעות שהטיפול שניתן יהיה מוצלח יותר.
בכל מקרה עדי גנץ נחשב לוטרינר מעולה עם ידע נרחב בנושא ואני מקווה מאוד שהוא יפתור את הבעייה.
האם קיבלת הצעה לשינוי תזונתי?
החומץ לא מזיק אם הוא לא עוזר כך שבטח שאין קשר.
איזה טיפול היא מקבלת?לא יאמן שלא מתגברים על הבעייה..מחזיק לך אצבעות שהטיפול שניתן יהיה מוצלח יותר.
בכל מקרה עדי גנץ נחשב לוטרינר מעולה עם ידע נרחב בנושא ואני מקווה מאוד שהוא יפתור את הבעייה.
האם קיבלת הצעה לשינוי תזונתי?
תודה.
עדי אומר שיש לה גם חיידקים וגם תולעים. בפעם הקודמת הוא לא אמר כלום על תולעים.
היא מקבלת זריקות של פארמין, וגם ספורנוקס ובילטריל ומהבוקר היא בוכה (או או כזה) ולא מפסיקה. אנחנו לא יודעים מה לעשות.
תודה רבה על העזרה!
עדי אומר שיש לה גם חיידקים וגם תולעים. בפעם הקודמת הוא לא אמר כלום על תולעים.
היא מקבלת זריקות של פארמין, וגם ספורנוקס ובילטריל ומהבוקר היא בוכה (או או כזה) ולא מפסיקה. אנחנו לא יודעים מה לעשות.
תודה רבה על העזרה!
למען הסדר,
פארמין זו תרופה הניתנת להעברת המזון מהקיבה הלאה, יתכן שעדי איבחן בעייה במעיים או במערכת העיכול.
הספורנוקס הינה תרופה יחסית חדשה שנחשבה לבטוחה יחסית לטיפול בפטריות מסוג קנדידה ושמרים במיוחד אם יש חשש שהם התפשטו לאזורים שונים בגוף.
ביטריל זו תרופה אנטיביוטית לטיפול בזיהומים.
לפי מה שנראה התוכי מקבל טיפול מקיף. לצערי איני יכול לעזור מעבר למה שכתבתי מאחר ונראה שמדובר בבעייה רצינית מעבר לנפיחות כללית בזפק. אני מעריך שעדי לקח שוב דגימות מהזפק ועל פי הממצאים החליט על הטיפול.
לדעתי היה צורך במקביל לטיפול לבצע שטיפות בזפק ושאיבה מספר פעמים אך זו דעתי ואיני מכיר את השיקולים הכרוכים בהחלטות.
לגבי התזונה והבכי, יתכן שהתוכי חש רעב ולכן ההתנהגות, האם קיבלתם המלצה על מתן תזונה מיוחדת? האם במקביל קיבלתם ויטמינים לחיזוק? האם התוכי אוכל כנדרש?
פארמין זו תרופה הניתנת להעברת המזון מהקיבה הלאה, יתכן שעדי איבחן בעייה במעיים או במערכת העיכול.
הספורנוקס הינה תרופה יחסית חדשה שנחשבה לבטוחה יחסית לטיפול בפטריות מסוג קנדידה ושמרים במיוחד אם יש חשש שהם התפשטו לאזורים שונים בגוף.
ביטריל זו תרופה אנטיביוטית לטיפול בזיהומים.
לפי מה שנראה התוכי מקבל טיפול מקיף. לצערי איני יכול לעזור מעבר למה שכתבתי מאחר ונראה שמדובר בבעייה רצינית מעבר לנפיחות כללית בזפק. אני מעריך שעדי לקח שוב דגימות מהזפק ועל פי הממצאים החליט על הטיפול.
לדעתי היה צורך במקביל לטיפול לבצע שטיפות בזפק ושאיבה מספר פעמים אך זו דעתי ואיני מכיר את השיקולים הכרוכים בהחלטות.
לגבי התזונה והבכי, יתכן שהתוכי חש רעב ולכן ההתנהגות, האם קיבלתם המלצה על מתן תזונה מיוחדת? האם במקביל קיבלתם ויטמינים לחיזוק? האם התוכי אוכל כנדרש?
תודה על ההסבר!
אני ממש ממש מקווה שהטיפול הרפואי יעזור... בינתיים זה לא נראה ככה.
אני ממש מיואשת.
לא קיבלנו המלצות על שינוי תזונה.
מיקה ניזונה מכופתיות של קייטי והשרייה. האוכל כמובן טרי ומוחלף בתדירות גבוהה.

עריכה:
אופס ולגבי שאר השאלות:
לא קיבלנו ויטמינים והיא אוכלת ממש טוב (חמסה).
אני ממש ממש מקווה שהטיפול הרפואי יעזור... בינתיים זה לא נראה ככה.
אני ממש מיואשת.
לא קיבלנו המלצות על שינוי תזונה.
מיקה ניזונה מכופתיות של קייטי והשרייה. האוכל כמובן טרי ומוחלף בתדירות גבוהה.

עריכה:
אופס ולגבי שאר השאלות:
לא קיבלנו ויטמינים והיא אוכלת ממש טוב (חמסה).