ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בבקר שרוף
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בבקר שרוף
בדקתי אצל טכנאי שיש לו מעבדה שאמר לי שאין מה לתקן.גם הוא אמר לי שהבקר לא אמין.למדתי את הלקח.הזמנתי בקר והיום אני אקח מעוזי מהאתר וזהו לא לוקח סיכונים יותר.
תודה לעוזרים.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
בדיוק ככה. לסדר לפעמים זה מאוחר מידיי... אם הולך בקר יכולים ללכת חיים של תוכים.7419 כתב:ברור שיש דרך לסדר את זה...
..............
והכי חשוב שמדובר על חיי יצור כלשהו, לא לוקחים סיכונים ומהמרים על ציוד שיכול לגרום למוות שלו...
אז מה ההגיון לרכוש משהו שאינו מוכר? אני גם לא הייתי במקרה כזה רוכש משהו על סמך מישהו אחר שקנה ואומר לי "עד עכשיו הכל בסדר". הייתי מחפש מוצר שקיים זמן רב, שיש אותו לרבים לאותו שימוש ושמי שמוכר אותו אמין ומקצועי.
אגב, אני מכיר מישהו שקנה בקר (לא יודע דגם) גם כן משהו סיני מ-EBAY והבקר "עבד" אבל תוכים מתו לו אחד אחרי השני. בסוף התברר שהבקר בוקר אחד החליט לזייף ולהציג טמפרטורה שונה. הוא נכנס לפעולה כשהוא ירד מעלה והציג טמפרטורה תקינה לגיל הגוזלים לפי מה שכוון אבל בפועל אחרי שהוא בדק גילה שהטפרטורה מאוד נמוכה.
בהבט הכספי הוא חסך 200 שקל והפסיד 5000. בנוגע לחיי התוכים... אני אישית הייתי בוכה זמן רב ומאשים את עצמי בלי סוף.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
עוזי תודה רבה.הבקר עובד נהדר כבר כמעט שבועים ואני מרוצה.תודה על כל שאר הדברים והטיפין ותודה לכל מי שעזר