ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לאיזה תוכים מתאים הכלוב
מנהל: מפקחים
Re: לאיזה תוכים מתאים הכלוב
TI-1901 מתאים לקוקטיילים ותוכונים
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
האם כלוב ti-1901 מתאים לקוניור בן 4 חודשים?(החלטתי אולי לקנות כלוב אחר לתוכונים ואת הכלוב TI-1901 לתת לקוניור שאני עומד לקנות.) ו...מה הכלוב המינימלי לציפורי אהבה?
תוכים מגדלים באהבה
או לא מגדלים כלל!Re: לאיזה תוכים מתאים הכלוב
TI1901 מתאים לתוכי אחד מסוג קוקטייל/תוכון/ציפור אהבה או תוכים קטנים אחרים - כשעדיף תמיד כלוב גדול ככל הניתן.
לדעתי קוניור/סנגל ותוכים דומים צריכים כלוב 9831 או בגודל דומה, או כמובן גדול יותר..
לדעתי קוניור/סנגל ותוכים דומים צריכים כלוב 9831 או בגודל דומה, או כמובן גדול יותר..
אם הכלוב פתוח לתוכי כל היום בבית (כנוצות התעופה גזורות) יש מצב לתת לו להיות בכלוב הזה?
תוכים מגדלים באהבה
קוניור נחשב לתוכי מאוד פעלתן ולכן גם אני ממליץ ללכת לכיוון של כלוב כגון 9831. לקוקטיל בודד או לתוכון כלוב 1901 יכול להתאים.
אוקיי..אבל לכלוב 9831 אין לי מספיק כסף
אני מחפש כלוב כמה שיותר זול לקוניור..
תוכים מגדלים באהבה
אז קצת חשבתי..
אולי במקום קוניור אני אקנה קוקטיילים..אבל אני עוד לא יודע
מה היתרונות והחסרונות של כל אחד
...אולי עדיף קוקטייל על קוניור ואולי ההפך
..הייתי שמח לקבל הצעות 
אולי במקום קוניור אני אקנה קוקטיילים..אבל אני עוד לא יודע
...אולי עדיף קוקטייל על קוניור ואולי ההפך
..הייתי שמח לקבל הצעות תוכים מגדלים באהבה
קוניור נחשב לתוכי פעיל יותר.הקוקטיל ארוך יותר בזכות הזנב (32 ס"מ הקוקטיל ו 26 הקוניור) תלוי לאיזה תוכי אתה נמשך יותר.
קוניור שמש מאוד רועש .
אני ימליץ על משפחת האפריקניים . ( גם צריכים כלוב כזה או יותר גדול )
אני ימליץ על משפחת האפריקניים . ( גם צריכים כלוב כזה או יותר גדול )

אני יותר נמשך לקוניור מה הכלוב המינימלי בישבילו?ביום שני אני רוצה לקנות קוניור אני חייב כלוב דחוף!!
תוכים מגדלים באהבה
או לא מגדלים כלל!