ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כמה שאלות בנוגע ללהקת קוקטילים ותוכונים ולקוקטיל האכלת יד

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

zhuvnkl
בקיעה
בקיעה

Re: כמה שאלות בנוגע ללהקת קוקטילים ותוכונים ולקוקטיל האכלת י

שליחה על ידי zhuvnkl »

אוקי ולמישהו יש ניסיון עם המרפאה הזאת ?
ותגיד אלי 50 שקל לגזירת כנפיים זה לא קצת הרבה ?
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

כל אחד והמחירים שלו...
עדיף לשלם 50 שקל ולפחות התוכי יהיה גזור ומוגן
תראה איך הוא גוזר, אולי תוכל להבא לעשות את זה בעצמך
אבל אם לא מסתדרים בבית, וקשה לגזור לבד, עדיף פעם בשנה לשלם את המחיר הזה, העיקר שהנוצות יהיו גזורות.

תוודא שהוא מתמחה בבעלי כנף, שים לב שהוא בודק שאין נוצות דם, וגוזר את הנוצות הנכונות
אל תתבייש לשאול שאלות ולבקש שהוא יסביר לך, ככה תלמד. בהצלחה תמונה
noamn
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי noamn »

איפה שקנית את התוכי שם תגזור
אני עושה ככה וזה בחינם ...
בהצלחה
50 זה לא הרבה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

50 ש"ח זה מחיר סביר לגזירת נוצות, תוודא רק שלא מכניסים לך את הבדיקה הכללית בכל מקרה. כלומר שלא תצא מהמרפאה עם 140 ש"ח במקום 50 ש"ח מאחר והתוכי "נבדק". כדאי לברר את זה לפני.
לגבי גזירת נוצות היכן שהתוכי נקנה. למה זה כל כך ברור שהמוכר צריך לגזור נוצות?אני למשל לא גוזר בחינם. כשרוכשים ממני גוזל אני בהחלט מדריך כיצד לגזור וכיצד לשייף ציפורניים ועושה את הפעולה ביחד עם הרוכש. בהמשך אם מחליטים שאני אעשה זאת זה נעשה בתשלום.
מגיעים אלי לגזור נוצות ואני מפנה זמן יקר ומארח ובודק את התוכי ומייעץ וגוזר נוצות ומנקה לאחר מכן למה זה אמור להיות בחינם?

אני גוזר אך ורק לתוכים שנקנו ממני ולא לכל תוכי שבעליו מעוניינים בגזירה.
noamn
גוזל
גוזל

שליחה על ידי noamn »

אני מכיר המון מקומות שעושים זאת בחינם - החלטה שלך אם לגבות מזה כסף או לא אני חושב שאם התוכי נקנה אצל המקום אז המקום צריך או יכול לגזור ולשייף בחינם
אגב גם חנויות חיות עושים זאת בחינם לפחות איפה שאני גר ..
בכול מקרה אלי בהצלחה וגם לzhuvnkl
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ישנם שעושים זאת בחינם וזו כמובן זכותם המלאה. עובדה היא שמגיעים אליי פעם אחר פעם.אני בחינם נותן הרבה מאוד שעות הדרכה ותמיכה מקצועית בכל שעה כמעט ולא משנה כמה זמן עבר.
שוב, כל אחד עושה את מה שהוא חושב לנכון אבל לקבוע שיש לעשות זאת כחלק מעיסקת מכירת התוכי זו טעות. בעת מכירת התוכי אני מציין שהגזירה הראשונה ושיוף הציפורניים נעשים על ידי תוך כדי מתן הסבר והדגמה. שמעמד זה אני מציין שאם מעדיפים לעשות זאת אצלי זה בתשלום. ישנם שמעוניינים "לקנות" לקוחות בגזירת נוצות תעופה או "בליווי לאורך כל הדרך" אבל מסתבר מהר מאוד שאף אחד לא עונה לטלפון. אגב, אם קנית כלב פודל המוכר צריך לספר אותו?אם קנית רכב הטיפולים נעשים בחינם?
שוב, כל אחד נוהג לפי רצונו והדיון הוא על הקביעה שזה אמור להיעשות בחינם.
zhuvnkl
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי zhuvnkl »

אלי אבל נגיד אני לא קניתי ממך ואני רוצה להגיע אליך כדי שתגזור לתוכי שלי את הכנפיים, כמובן שבתשלום .. אתה לא מוכן לגזור לתוכי שלי מאחר שהוא לא נקנה ממך ? וסתם שאלה כמה אתה גובה בעבור גזירת כנפיים ?
noamn
גוזל
גוזל

שליחה על ידי noamn »

55 כתב:ישנם שעושים זאת בחינם וזו כמובן זכותם המלאה. עובדה היא שמגיעים אליי פעם אחר פעם.אני בחינם נותן הרבה מאוד שעות הדרכה ותמיכה מקצועית בכל שעה כמעט ולא משנה כמה זמן עבר.
שוב, כל אחד עושה את מה שהוא חושב לנכון אבל לקבוע שיש לעשות זאת כחלק מעיסקת מכירת התוכי זו טעות. בעת מכירת התוכי אני מציין שהגזירה הראשונה ושיוף הציפורניים נעשים על ידי תוך כדי מתן הסבר והדגמה. שמעמד זה אני מציין שאם מעדיפים לעשות זאת אצלי זה בתשלום. ישנם שמעוניינים "לקנות" לקוחות בגזירת נוצות תעופה או "בליווי לאורך כל הדרך" אבל מסתבר מהר מאוד שאף אחד לא עונה לטלפון. אגב, אם קנית כלב פודל המוכר צריך לספר אותו?אם קנית רכב הטיפולים נעשים בחינם?
שוב, כל אחד נוהג לפי רצונו והדיון הוא על הקביעה שזה אמור להיעשות בחינם.
אם קנית כלב פודל המוכר צריך לספר אותו?אם קנית רכב הטיפולים נעשים בחינם? משפט יפה אם אפשר אני יקח אותו לעתיד
אני יודע שלכלב פודל שלי לוקחים תספורת ואצל מי שקניתי אותו לא עשה לי חיים קלים בלשון המעטה תמונהתמונה
טוב זה לא העניין עכשיו .
בהצלחה לכולם ואלי אתה עושה נכון תמונה תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אנני גוזר לתוכים שלא נרכשו ממני. איני גוזר נוצות על מנת להרוויח כסף ואני מעדיף שכל מגדל שרוכש ממני יעשה זאת לבד בביתו. לכן אני מקפיד להדריך ולבצע את קיטום הנוצות ביחד עם הרוכשים כדי לתת להם ביטחון ולהקנות להם את הידע הנדרש לגזירה נכונה.
אני מקפיד לציין בפני הרוכשים שבפעמים הבאות אם יחליטו לגזור אצלי הגזירה הינה בתשלום.

כשמגיעים אליי לגזירת נוצות ראשית אני דואג שהתוכי יסתגל לסביבה וירגיש בנוח. בינתיים לאה דואגת לארח ואנחנו מקבלים מידע בנוגע להתנהגות התוכי והתזונה. אם יש צורך אני מסביר כיצד יש לפעול. במקרים מסויימים אני בודק את התוכי ושוקל אותו.
לעיתים הרוכשים מקבלים הדרכה בנוגע למצבים שונים כאשר אנחנו עובדים ביחד עם התוכי.
לדוגמא לפני כשבועיים הגיע אלי בחור חביב מהפורום שרכש ממני גוזל לפני כשנתיים וחצי. לפני מספר חודשים הצטרפה אליו ארוסתו (חמודה מאוד אני חייב לציין) והיא לא הסתדרה עם התוכי.התוכי לא עלה ליד ונשך אותה בכל פעם. ממש הייתה מפוחדת.
מאחר וכך פיניתי זמן רב יותר ותירגלתי עימה ביחד עם התוכי את העלייה ליד. לאחר תירגול של מספר דקות התוכי כבר עלה לה על היד והפסיק לנשוך. חלק בלתי נפרד מהשירות שלנו זה לתת מענה עזרה ותמיכה בכל עת. בכל שעה אנו עונים באדיבות בסבלנות אין קץ עם רצון לעזור ואני חושב שאין מי שרכש ממני תוכי שיכול לסתור את דבריי.
על הגזירה אני גובה סכום סימלי של 50ש"ח נכון להיום.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”