ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה אם קוקוטיילים
מנהל: מפקחים
Re: עזרה אם קוקוטיילים
יתכן בגלל שאין לה זנב ויתכן שאינה מכירה עדיין את מרווחי הסורגים כדי לטפס והיא לא חשה בטוחה. אני מאמין שהיא תטפס די מהר ללא בעיה.
היא ממש חבורתית היא רק רואה אותי ואיך שאני מכניס את היד לכלוב היא מחפשת איך לעלות עלי ושאני ילטף אותה.
הס התוכי שלי מחזר אחרייה בלי סוף רק שורק ליידה פותח כנפיים בצורת לב ,זה טבעי שזכר מתנהג ככה?
הס התוכי שלי מחזר אחרייה בלי סוף רק שורק ליידה פותח כנפיים בצורת לב ,זה טבעי שזכר מתנהג ככה?

התוכי של יריו (:
מה יותר טבעי מזכר שרואה נקבה ומתנהג כך?
הם יתחברו ממש טוב והוא כבר לא רוצה לתקוף אותה,רק הקוקוטילית שורטת ממש חזק מה לעשות?כל היד שלי שריטות

התוכי של יריו (:
אתה יכול לשייף לה מעט את הציפורניים עם פצירה רגילה. 2-3 שיופים קלים בכל ציפורן יפתרו את הבעייה.
אעשה זאת תודה אלי ,ואם השבוע נתלש לה הזנב בנובמבר כבר יהיה לה זנב ?

התוכי של יריו (:
לא יודע להגיד לך מתי יצמח לה הזנב. הנוצות ממש יצאו שלמות או שחלק תלושות? בכל מקרה לא יודע להגיד לך, צמיחה של נוצות זה לא דבר קבוע שמתרחש בתאריך מסויים או דבר שאני יכול לחזות אותו. בדרך כלל אם הנוצה נופלת מהבסיס כלומר נופלת שלמה נוצה חדשה תצמח מהר יותר.
הבחור שקניתי ממנו את התוכי הוא אמר שהוא תלש לה אותם והוא יתיעייץ עם וטרינר לפני כי הם היו במצב לא טוב.

התוכי של יריו (:
גרוע ביותר לעשות דבר כזה. לתלוש נוצות בגלל שהן לא נראות טוה זה סתם עוול וגרימת כאב לתוכי.
לתלוש נוצה זה בהחלט טראומטי וכואב ועושים זאת רק במקרה של אין ברירה כמו למשל אם נוצת דם נשברת והדימום לא עוצר.
לא יודע עם איזה וטרינר הוא התייעץ (מה שממש לא נראה לי שאכן קרה) שבכלל אישר לו או נתן לו הוראה לעשות דבר כזה אבל לוטרינר כזה לא הייתי נותן רשיון לטפל בבעלי חיים.
לתלוש נוצה זה בהחלט טראומטי וכואב ועושים זאת רק במקרה של אין ברירה כמו למשל אם נוצת דם נשברת והדימום לא עוצר.
לא יודע עם איזה וטרינר הוא התייעץ (מה שממש לא נראה לי שאכן קרה) שבכלל אישר לו או נתן לו הוראה לעשות דבר כזה אבל לוטרינר כזה לא הייתי נותן רשיון לטפל בבעלי חיים.