ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חוות דעת
מנהל: מפקחים
Re: חוות דעת
קוואקר מעט יותר גדול מהגרין צ'יק ואני חושב שגם יותר זול
תודה אבל עדיין מה עדיף?
לכל אחד יש עדיפות שונה. אף אחד לא יכול להחליט בשבילך מה עדיף. לאחד עדיף תוכון ולאחר קוניור.
תעשה רשימה מסודרת של מה שאתה מצפה בתוכי שתרכוש, לדוגמא:
1. מראה שמושך אותך יותר.
2. רמת רעש
3. זמינות
4. מחיר
5. אם יש לך בחירה בין שני הסוגים מי יותר חברותי ולמי אתה נמשך יותר.
6. בריאות, האם המקום ממנו אתה רוכש מסודר? האם מבצע בדיקות בריאות? האם המקום נקי והסיכוי למחלות קטן?
וכן הלאה, כך יהיה לך קל לקבל את ההחלטה הנכונה.
תעשה רשימה מסודרת של מה שאתה מצפה בתוכי שתרכוש, לדוגמא:
1. מראה שמושך אותך יותר.
2. רמת רעש
3. זמינות
4. מחיר
5. אם יש לך בחירה בין שני הסוגים מי יותר חברותי ולמי אתה נמשך יותר.
6. בריאות, האם המקום ממנו אתה רוכש מסודר? האם מבצע בדיקות בריאות? האם המקום נקי והסיכוי למחלות קטן?
וכן הלאה, כך יהיה לך קל לקבל את ההחלטה הנכונה.
טוב חשבתי וקראתי על שתי התוכים והחלטתי ליקנות גרין צ'יק, אלי איזה כלוב מתאים לו? הבנתי שהוא היפרקטיבי והוא צריך מקום גדול אז מה מתאים לו?
אני אתעלם משאלות שמופנות אלי ישירות וחבל. תבינו, הפניית שאלות ישירות פוגעות בכם.
אם מסיבה כלשהיא אני לא אענה אף אחד לא יענה לשאלה שמופנית אלי. כנ"ל לגבי הפניית שאלות לאחרים. זהו, מעבר לזה לא אעיר.
אכן צודק, קוניור גרין צ'יק הינו תוכי פעיל שובב ופעלולן. ככל שתתן לו מקום גדול יותר כך הוא יהיה מאושר יותר וירגיש טוב יותר.
אני ממליץ ללכת על כלוב 9831והלאה כלפי מעלה.
אם מסיבה כלשהיא אני לא אענה אף אחד לא יענה לשאלה שמופנית אלי. כנ"ל לגבי הפניית שאלות לאחרים. זהו, מעבר לזה לא אעיר.
אכן צודק, קוניור גרין צ'יק הינו תוכי פעיל שובב ופעלולן. ככל שתתן לו מקום גדול יותר כך הוא יהיה מאושר יותר וירגיש טוב יותר.
אני ממליץ ללכת על כלוב 9831והלאה כלפי מעלה.
A11 יתאים? כי אני אוהב יותר את הסגנון של ה a11 זה גם יותר גדול מ-9831 לא?
זה מתאים לגרין צ׳יק?
זה מתאים לגרין צ׳יק?
כן, ה A11 גדול יותר מה 9831 בכ 10 ס"מ מכל צד ויכול להתאים.