קודם כל אתה תבחר את הוטרינר שמתאים לך ונוח לך.כשאמרתי המתנה לא התכוונתי לזמן שהבדיקה לוקחת אלא לזמן הרב
שאתה מחכה שהגוזל יגדל עד לבגרותו כדי לוודא בעצם אם הוא זכר או נקבה,בדיקת מין פותרת בעיות כאלה.
השאלה שוב אם נניח יצאו בבדיקה שניים עם מין זהה אתה תצטרך להחליף אחד מהם ולחזור על הבדיקה עם החדש,מאוד בעייתי,אני
מבין שהרצון שלך לזווג ביניהם בעתיד לכן הייתי ממליץ לך במקרה זה לחפש זוג בוגרים מעט (שנתיים) כשאתה בטוח שאומנם הם זוג וממגדל ישר ומוכר.
ושוב שלא יספרו לך סיפורים,זה שהתוכי מסתובב/עומד על הראש/הראש מרובע/הצוואר נראה עם פס מסביב לא אומר כלום לגבי מין התוכי.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זכר או נקבה?
מנהל: מפקחים
Re: זכר או נקבה?
לא הבנת אותי.
יש לי דררה האכלת יד אחת.
עכשיו לדעתי לא יודע למה אני חושב שהוא זכר כי הוא שונה מאוד מהנקבות שהיו לי הוא יותר כבד יותר ארוך מהם ולא יודע הוא יותר שונה מהם גם בהתנהגות.
אני יעשה בדיקה אולי כבר מחר.
תודה רבה לכולכם באמת אתם אנשים נפלאים,כן ירבו אנשים כמוכם.
יש לי דררה האכלת יד אחת.
עכשיו לדעתי לא יודע למה אני חושב שהוא זכר כי הוא שונה מאוד מהנקבות שהיו לי הוא יותר כבד יותר ארוך מהם ולא יודע הוא יותר שונה מהם גם בהתנהגות.
אני יעשה בדיקה אולי כבר מחר.
תודה רבה לכולכם באמת אתם אנשים נפלאים,כן ירבו אנשים כמוכם.
Re: זכר או נקבה?
עכשיו הבנתי,תודה ובהצלחה בבדיקות