ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג סנגלים
מנהל: מפקחים
Re: זוג סנגלים
יהיה מצויין אם תסגור את החלונות אבל צריך לדאוג לאיוורור. בחורף יש הרבה מאוד ימים חמים וצריך למגן על פי מזג האויר.
מידות תא הטלה לתוכי סנגל 40*20*40 בצורת L
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%99.html
מידות תא הטלה לתוכי סנגל 40*20*40 בצורת L
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%99.html
יהיה אפשרי לעשות להם קן הטלה 50X30X30? שהוא לא בצורת L
אפשרי, חייב להיות סולם בבית ההטלה.
תא בצורת L מונע את שבירת הביצים כאשר התוכים קופצים לתא ההטלה. במיוחד כאשר הם מפוחדים.
תא בצורת L מונע את שבירת הביצים כאשר התוכים קופצים לתא ההטלה. במיוחד כאשר הם מפוחדים.
מובן 
תודה רבה
התוכים כבר פה הולך להיות להם תא הטלה בימים הקרובים
תודה רבה
התוכים כבר פה הולך להיות להם תא הטלה בימים הקרובים
שמח לשמוע, תתחדש.
כמובן שנשמח לתמונות של הזוג.
כמובן שנשמח לתמונות של הזוג.
כמובן שתקבלו 
בהמשך היום אני יעדכן כי היום יש לי מבחן בגרות באזרחות
בהמשך היום אני יעדכן כי היום יש לי מבחן בגרות באזרחות
אוקיי אז פתחתי בפורום בתי גידול את הבית גידול שלי ופירסמתי תמונות
בכללי יש לי שאלה האם אני יכול לבנות לסנגלים את הקן שהוא עשוי מפלסטיק מיוחד שמבודד קור כך לא יקפאו הגוזלים
הסוג הוא פלויפרופילן {של הפלסטיק} , שאני התייעצתי עם מגדל מחוות גידול מסויימת הוא אמר לי שהם חייבים קן מעץ כדי שיכרסמו אותו , אני רציתי לדעת מה דעתכם? כי אני ראיתי בתמונות של בתי גידול קנים אפילו שעשויים מפח.
בכללי יש לי שאלה האם אני יכול לבנות לסנגלים את הקן שהוא עשוי מפלסטיק מיוחד שמבודד קור כך לא יקפאו הגוזלים
הסוג הוא פלויפרופילן {של הפלסטיק} , שאני התייעצתי עם מגדל מחוות גידול מסויימת הוא אמר לי שהם חייבים קן מעץ כדי שיכרסמו אותו , אני רציתי לדעת מה דעתכם? כי אני ראיתי בתמונות של בתי גידול קנים אפילו שעשויים מפח.
עץ מבודד מעולה, עץ נותן תחושה של הטבע והכירסום עצמו הינו חלק מהתהליך של הריבוי.
בקיצור עץ הכי טוב.
בקיצור עץ הכי טוב.
אז אאלץ לבנות חדש