ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הזמן המינימלי שצריך לשחק עם תוכי אחרי תהליך ההחתמה.
מנהל: מפקחים
Re: הזמן המינימלי שצריך לשחק עם תוכי אחרי תהליך ההחתמה.
האמת שאני צריך לדעת מה הזמן הכי קצר שאני צריך לשחק עם התוכים כדי להקציב אותו כי אין לי את כל הזמן שבעולם.
אתה צריך להקציב כחצי שעה ביום כולל יחס ישיר ויחס עקיף. אם אין לך זמן לזה אולי כדאי לחבר לתוכי בן זוג או לחשוב על סידור אחר.
האמת היא שאני צריך לדעת כמה זמן צריך לשחק איתו כדי שאני ידע איך להקציב את הזמן ולדעת כמה זוגות שווה לי להרבות כ אין לי את כל הזמן שבעולם.
לפי מה שהבנתי ממה שאמרת ,אם יש יותר מתוכי אחד זה גם יכול לעזור כדי שלא ירגיש בודד.
אם לתוכי יש כמה תוכים ביחד איתו באותו כלוב,זה יעזור לו לא להרגיש בודד?
ממליץ לך בחום לקרוא את חוקי האתר. ההקפצות שלך מאוד מיותרות. תמתין לתשובה ויש לך אפשרות לערוך את ההודעה
אם לא עברו 20 דקות מההודעה הראשונה.
לא יודע מה זה אומר "אין לי את כל הזמן שבעולם" נשמע כאילו זה נטל עליך. כדי להחתים גוזלים או לטפל בתוכי כחיית מחמד צריך קצת יותר מזמן פנוי, צריך לרצות ולהיות בחברתו של התוכי. אם אתה עושה זאת רק כדי לצאת ידי חובה ולשמור על ההחתמה שלא תתקלקל אז כדאי לך לשקול האם זה בכלל כדאי. אם אין לך להשקיע כחצי שעה ביום כדי להיות בקירבת התוכים כדאי שתוותר.
אם לא עברו 20 דקות מההודעה הראשונה.
לא יודע מה זה אומר "אין לי את כל הזמן שבעולם" נשמע כאילו זה נטל עליך. כדי להחתים גוזלים או לטפל בתוכי כחיית מחמד צריך קצת יותר מזמן פנוי, צריך לרצות ולהיות בחברתו של התוכי. אם אתה עושה זאת רק כדי לצאת ידי חובה ולשמור על ההחתמה שלא תתקלקל אז כדאי לך לשקול האם זה בכלל כדאי. אם אין לך להשקיע כחצי שעה ביום כדי להיות בקירבת התוכים כדאי שתוותר.