ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אקלקטוס חדש לא אוכל ודי שקט
מנהל: מפקחים
Re: אקלקטוס חדש לא אוכל ודי שקט
אני מצרף כאן תמונה של התוכי, התמונה היא מאתמול בערב. כרגע הוא ישן כך שאני לא יכול לצלם אותו. מחר אני אשתדל לצלם ולהעלות תמונה כדי לקבל חוות דעת.
מי שאמר שיהיה טוב הלך ולא השאיר תאריך.
כי כבר עכשיו טוב...
כי כבר עכשיו טוב...
Re: אקלקטוס חדש לא אוכל ודי שקט
8530 כתב:איך אני יכול לדעת אם הוא אכל מספיק, האם הזפק שלו אמור להיות נפוח כמו אצל התוכונים או פחות?
אי אפשר לדעת על פי הזפק, בגיל של התוכי שלך הזפק מתכווץ והתוכי אינו אוגר בו הרבה מזון. עליך לעקוב ולראות כיצד הוא אוכל מכלי האוכל. לדעתי הוא אוכל מעט ואפשר לראות זאת על פי הלשלשת של התוכי. אם התוכי לא מלשלש יש בעייה והוא לא אוכל. אם התץוכי מלשלש הוא אוכל.
כל מגדל שמכבד את עצמו מטבע את הגוזלים שלו. זהו סימן ההיכר של המגדל. אחרת קשה לדעת בוודאות מה המקור של התוכי ומהיכן הגיע.8530 כתב:התוכי אינו מוטבע, אינני סבור שהוא עבר בדיקות כאלה או אחרות ואין לי מושג מה לגבי בית הגידול.
המגדל שממנו קניתי את התוכי משווק הרבה תוכים לחנויות, וכמובן שהתוכים נולדו (בקעו) אצלו.
מה שאתה מתאר אצל התוכי יכול להיות כתוצאה מסטרס של המעבר אבל גם יכול להיות כתוצאה מכך שיש לתוכי בעייה בריאותית. מאחר ואין בדיקות לא לתוכי ולא לא לשאר התוכים אני מצע לך בחום לבדוק את התוכי אצל וטרינר.