ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג קוקטיילים -מחכה להזדווגות
מנהל: מפקחים
Re: זוג קוקטיילים -מחכה להזדווגות
תודה רבה לך
ולילה טוב
אני יעדכו בהמשך(-:
אני יעדכו בהמשך(-:
אז ככה
החזרתי את התא הטלה אתמול אחרי הצהריים
מאז ממה שראיתי הם לא נכנסו לתא
יש איזשהו משו שאפשר לעשות כדי לזרז את הכניסה לתא??
לא שאני לוחץ על זה אבל אם יש איזה טיפ לזה אז אני ישמח לקבלו
החזרתי את התא הטלה אתמול אחרי הצהריים
מאז ממה שראיתי הם לא נכנסו לתא
יש איזשהו משו שאפשר לעשות כדי לזרז את הכניסה לתא??
לא שאני לוחץ על זה אבל אם יש איזה טיפ לזה אז אני ישמח לקבלו
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לא להפריע. חוסר סבלנות זה האויב הכי גדול של מגדלים, אין סבלנות עד שיכנסו לתא ופותחים את תא ההטלה לעיתים תכופות, כנ"ל לגבי ההטלה וגוזלים. תוכים לא מתרבים על פי הזמנה .ישנם מגדלים שמחכים שנים להטלות וגוזלים, אתה בסך הכל מדבר על חודש שהם אצלך וכבר חסר סבלנות? שמת את התא עכשיו תדאג שיהיה להם מזון טוב ובשפע, מים נקיים וכמה שפחות הפרעות. מבחינתך תתן להם את התנאים הטובים ביותר וכשהם יחליטו לבדוק את התא הם יכנסו אליו.
בהצלחה.
בהצלחה.
תודה (-:
לבנתיים הזכר שורק לנקבה ומחזר אחרייה אבל היא מרחיקה אותו (פותחת את הפה כמו תקיפה אבל רק בשביל להרחיק אותו)
מה זה אומר שהיא עוד לא מוכנה להזדווג ?(לא בטוחה)
מה זה אומר שהיא עוד לא מוכנה להזדווג ?(לא בטוחה)
שמתי לב שאחרי שהוא קלט שהנקבה מרחיקה אותו אז הוא תוקף אותה (לא עם דם אבל עדין תקיפה וגם לא חזקה במיוחד )
בצד שמאל של ההודעה יש לך כפתור "ערוך" אם שלחת הודעה ואתה רוצה להוסיף תכתובת תשתמש בו אם זמן העריכה לא עבר.
מה שאתה מתאר זהו חלק מתהליך החיזור, זה נראה כמו ריב אבל זהו חלק מהחיזור, הנקבה בהתחלה לא נענית לזכר, בהמשך הם יסתדרו
טוב יותר ביחד והיא תיענה לחיזוריו.
מה שאתה מתאר זהו חלק מתהליך החיזור, זה נראה כמו ריב אבל זהו חלק מהחיזור, הנקבה בהתחלה לא נענית לזכר, בהמשך הם יסתדרו
טוב יותר ביחד והיא תיענה לחיזוריו.
ומה זה אומר שההזדווגות קרבה או שכל זוג תוכים זה משהו אחר
כאילו יש תוכים שיכול לקחת להם מתחילת תהליך החיזור אפילו חצי שנה עד להזדווגות ?או שתחילת תהליך החיזור מראה סימן טוב וההזדוגות קרבה ?
כאילו יש תוכים שיכול לקחת להם מתחילת תהליך החיזור אפילו חצי שנה עד להזדווגות ?או שתחילת תהליך החיזור מראה סימן טוב וההזדוגות קרבה ?
נכון, אצל כל זוג התהליך משתנה באורכו, זה יכול לקרות בימים הבאים או בחודשים הבאים, קשה לדעת.
זה בעצם היופי שבגידול תוכים, אין דברים קבועים וידועים מראש, ההתנהגות משתנה מזוג לזוג אבל כמעט בכל המקרים בסופו של דבר
זה קורה. אתה יכול לקרוא את הדיון של gilih98 ולהבין כמה סבלנות הייתה לה לחכות כל כך הרבה זמן.
תוכונים- כמה חיכינו לרגע הזה...
זה בעצם היופי שבגידול תוכים, אין דברים קבועים וידועים מראש, ההתנהגות משתנה מזוג לזוג אבל כמעט בכל המקרים בסופו של דבר
זה קורה. אתה יכול לקרוא את הדיון של gilih98 ולהבין כמה סבלנות הייתה לה לחכות כל כך הרבה זמן.
תוכונים- כמה חיכינו לרגע הזה...