ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צריך המלצה בנוגע לגידול תוכים שקטים לריבוי + תמונות
מנהל: מפקחים
Re: צריך המלצה בנוגע לגידול תוכים שקטים לריבוי + תמונות
אפשר לשאול שאלה בלי כל הלמה הארוכים האלא,זה פשוט לא נעים לעין וצורם,אני מאמין שיענו לך גם עם "למה" אחד
נחמד.
נחמד.
ישנה בעייה עם התיאור שלך,כשאתה אומר תוכים שקטים למה הכוונה?עד כמה אתה יכול להרשות לעצמך לגרום
לרעש בסביבה,כמה אתה באמת עושה חשבון לשכנים?אם אתה מחזיק זוג תוכים שכמובן מידי פעם יעשו רעש
האם אתה חושב שזה יפריע לשכנים עד כדי תלונה.
אתה חייב לקחת בחשבון שכל תוכי מרעיש,מאידך גם כלב נובח וגם השכנה שלי צורחת,אבל כמובן אתה הוא שקובע
עד כמה אתה מוכן ללכת.
אגב קוקוטיל מרעיש לא פחות מתוכים בגודלו,בתקופת החיזור הוא לא מפסיק לשרוק שריקות עולות ויורדות שגם
לאנשים רגישים השריקות יכולות לחפור במוח.
בעבר דיברת על סנגלים,לדעתי זוג סנגלים או פיונוסים אלו תוכים מושלמים לפינה שקבעת במרפסת,כמובן שהמחיר
עובר את המחיר שקבעת אבל לא בהרבה.
לרעש בסביבה,כמה אתה באמת עושה חשבון לשכנים?אם אתה מחזיק זוג תוכים שכמובן מידי פעם יעשו רעש
האם אתה חושב שזה יפריע לשכנים עד כדי תלונה.
אתה חייב לקחת בחשבון שכל תוכי מרעיש,מאידך גם כלב נובח וגם השכנה שלי צורחת,אבל כמובן אתה הוא שקובע
עד כמה אתה מוכן ללכת.
אגב קוקוטיל מרעיש לא פחות מתוכים בגודלו,בתקופת החיזור הוא לא מפסיק לשרוק שריקות עולות ויורדות שגם
לאנשים רגישים השריקות יכולות לחפור במוח.
בעבר דיברת על סנגלים,לדעתי זוג סנגלים או פיונוסים אלו תוכים מושלמים לפינה שקבעת במרפסת,כמובן שהמחיר
עובר את המחיר שקבעת אבל לא בהרבה.
הייתי ממליץ על פרסונטות או תוכונים אוסטרליים
הם לא יעברו את המחסה של הכסף שיש לך והכלוב לא דורש כל כך הרבה מקום
אלה עם כן אתה רוצה להקה
לי יש 4 פרסונטות חדשות (בשעה טובה)
ועם בכלוב של 1*50*1 וזה לא כל כך גדול
והם לא מרעישים
מקווה שנוכל כולנו לעזור
תעלה תמונות כאשר תקנה
הם לא יעברו את המחסה של הכסף שיש לך והכלוב לא דורש כל כך הרבה מקום
אלה עם כן אתה רוצה להקה
לי יש 4 פרסונטות חדשות (בשעה טובה)
ועם בכלוב של 1*50*1 וזה לא כל כך גדול
והם לא מרעישים
מקווה שנוכל כולנו לעזור
תעלה תמונות כאשר תקנה
-
itsmadness
- בקיעה

תודה אלי ועידו. הכלוב יהיה באורך 1.40, גובה 1.40 עומק 1.20 בערך. פרסונטות הייתי מת לגדל להקה אבל הם מרעישים לכן זה לא בא בחשבון..
כנראה אני הולך על פסיפיקים- שמעתי שאי אפשר בלהקה, אז לכמה תאים לחלק את הכלוב? לשים בכל תא זוג נכון?
כנראה אני הולך על פסיפיקים- שמעתי שאי אפשר בלהקה, אז לכמה תאים לחלק את הכלוב? לשים בכל תא זוג נכון?

הייתי מציע לך לחלק את הכלוב לשניים,הפספיקים צריכים מקום לתעופה והכלוב כך יהיה להם מצויין.
-
itsmadness
- בקיעה

[quote="55";p="27889"]הייתי מציע לך לחלק את הכלוב לשניים,הפספיקים צריכים מקום לתעופה והכלוב כך יהיה להם מצויין.[/quote]
אם מחלקים לשתיים, הכלוב יהיה בגובה 1.35 אורך 70 [קצת יותר] ועומק 1.30 [קצת יותר]. זה בסדר?
ויש למישהו מדריך איך לבנות כלוב? אני מניח שזו לו תהיה בעיה.
אם מחלקים לשתיים, הכלוב יהיה בגובה 1.35 אורך 70 [קצת יותר] ועומק 1.30 [קצת יותר]. זה בסדר?
ויש למישהו מדריך איך לבנות כלוב? אני מניח שזו לו תהיה בעיה.

אתה יכול לבנות כלוב במידות שציינת למעלה עם מחיצה וכך הכלוב יהיה מחולק לשניים,אני הסתמכתי על המידות שציינת,כלוב
מחולק לשניים בצורה אנכית כלומר שמתקבל כלוב לצד כלוב לדעתי עדיף.יתכן שאתה יכול לנצל את הפינה בצורה אחרת,אני לא יודע
פשוט מה המגבלות שלך.
לגבי הבנייה,אתה יכל להשתמש ברשת שמגיעה במידות 2*1 מטר ומתחברת עם קליפסים ממתכת,הבנייה פשוטה יחסית והכלוב נראה לא רע
במידה ותשתמש ברשת דקה יותר שיכולה להסיק לציפורים ותוכים מהסוג שדיברת עליו תצטרך לבנות מסגרת ועליה לתפוס את הרשת.
מחולק לשניים בצורה אנכית כלומר שמתקבל כלוב לצד כלוב לדעתי עדיף.יתכן שאתה יכול לנצל את הפינה בצורה אחרת,אני לא יודע
פשוט מה המגבלות שלך.
לגבי הבנייה,אתה יכל להשתמש ברשת שמגיעה במידות 2*1 מטר ומתחברת עם קליפסים ממתכת,הבנייה פשוטה יחסית והכלוב נראה לא רע
במידה ותשתמש ברשת דקה יותר שיכולה להסיק לציפורים ותוכים מהסוג שדיברת עליו תצטרך לבנות מסגרת ועליה לתפוס את הרשת.
-
itsmadness
- בקיעה

[quote="55";p="27893"]אתה יכול לבנות כלוב במידות שציינת למעלה עם מחיצה וכך הכלוב יהיה מחולק לשניים,אני הסתמכתי על המידות שציינת,כלוב
פשוט מה המגבלות שלך.
במידה ותשתמש ברשת דקה יותר שיכולה להסיק לציפורים ותוכים מהסוג שדיברת עליו תצטרך לבנות מסגרת ועליה לתפוס את הרשת.[/quote]
תגיד, לא יכול להיות מצב שאני יעשה את זה גם כלובים? אני מתכוון כל כלוב אורך 70-75 גובה 65-68, רוחב 1.20? סתם שאלה אני מבין שכנראה לא
וכן אתה צודק לפי מה שאמרת [זה נראה לי מה שהתכוונת] באמת יותר נורמלי לעשות שכל כלוב יהיה אורך 1.40-45, גובה 65-68 ורוחב 1.20, השאלה היא אם לא יהיה לתוכים שלמטה בעיה?
פשוט מה המגבלות שלך.
במידה ותשתמש ברשת דקה יותר שיכולה להסיק לציפורים ותוכים מהסוג שדיברת עליו תצטרך לבנות מסגרת ועליה לתפוס את הרשת.[/quote]
תגיד, לא יכול להיות מצב שאני יעשה את זה גם כלובים? אני מתכוון כל כלוב אורך 70-75 גובה 65-68, רוחב 1.20? סתם שאלה אני מבין שכנראה לא
וכן אתה צודק לפי מה שאמרת [זה נראה לי מה שהתכוונת] באמת יותר נורמלי לעשות שכל כלוב יהיה אורך 1.40-45, גובה 65-68 ורוחב 1.20, השאלה היא אם לא יהיה לתוכים שלמטה בעיה?

דווקה הכוונה שלי הייתה שתעשה כלוב לצד כלוב,בכל מקרה גם כלוב מעל כלוב לא יצור בעייה פשוט תצטרך לעשות מרווח ביניהם ומגש ניקוי,השאלה היא איך זה נראה מבחינת נוחות הצפייה בתוכים,לעיתים הצפייה לא נוחה כשכלוב ממוקם מעל כלוב.
-
itsmadness
- בקיעה

[quote="55";p="27897"]דווקה הכוונה שלי הייתה שתעשה כלוב לצד כלוב,בכל מקרה גם כלוב מעל כלוב לא יצור בעייה פשוט תצטרך לעשות מרווח ביניהם ומגש ניקוי,השאלה היא איך זה נראה מבחינת נוחות הצפייה בתוכים,לעיתים הצפייה לא נוחה כשכלוב ממוקם מעל כלוב.[/quote]
אהה, גם מה שהתכוונתי מקודם היה אחד ליד כלוב..
בכ"מ, ככה זה יהיה-
אתה בטוח שזה טוב לעשות ככה בגובה כזה? שמסתכלים זה נראה כאילו יש הרבה מקום. אי אפשר לעשות 4 כלובים כמו שציינתי מקודם?
זה יותר גדול ממה שזה נראה...
אהה, גם מה שהתכוונתי מקודם היה אחד ליד כלוב..
בכ"מ, ככה זה יהיה-
אתה בטוח שזה טוב לעשות ככה בגובה כזה? שמסתכלים זה נראה כאילו יש הרבה מקום. אי אפשר לעשות 4 כלובים כמו שציינתי מקודם?
זה יותר גדול ממה שזה נראה...