ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי חדש
מנהל: מפקחים
Re: תוכי חדש
היי אנשים
יש לי שאלה
שי נתן לו השריה עם מלפפון בתור אוכל
אבל אני לא יודע מה לתת לו בזמן שההשריה "מתבשלת" יש לי כופתיות ודוחן אז אפשר לתת לו אותם בזמן שהיא מתבשלת?
עם לא אז מה לעשות?
יש לי שאלה
שי נתן לו השריה עם מלפפון בתור אוכל
אבל אני לא יודע מה לתת לו בזמן שההשריה "מתבשלת" יש לי כופתיות ודוחן אז אפשר לתת לו אותם בזמן שהיא מתבשלת?
עם לא אז מה לעשות?
נערך לאחרונה על ידי עידו ב 11 דצמבר 2008 14:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
עוזי היי
נסיתי להעלות עכשיו את התמונות של פטל
למרות שדחסתי את התמונות לגודל של קובצי אינטרנט זה רושם לי שהקובץ גדול מדי
אני יודע איך להעלות תמונות אבל זה לא עובד עכשיו.שי או מישהו אחר אתם יכולים לענות לי על השאלה שלי כי צריך להחליף לו אוכל אבל אני לא יודע מה לשים לו ביינתיים שההשריה מתבשלת.
תודה לעוזרים ולשי ולאלי
עידו
נסיתי להעלות עכשיו את התמונות של פטל
למרות שדחסתי את התמונות לגודל של קובצי אינטרנט זה רושם לי שהקובץ גדול מדי
אני יודע איך להעלות תמונות אבל זה לא עובד עכשיו.שי או מישהו אחר אתם יכולים לענות לי על השאלה שלי כי צריך להחליף לו אוכל אבל אני לא יודע מה לשים לו ביינתיים שההשריה מתבשלת.
תודה לעוזרים ולשי ולאלי
עידו
נערך לאחרונה על ידי עידו ב 11 דצמבר 2008 14:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
ממתי השריה זה אוכל בסיסי?
וממתי עושים השריה ממלפפון?
כופתיות כמזון בסיסי כ- 80% מכלל התזונה והשאר מעט פירות וירקות , השריה
של קיטניות ולא ירקות פעם עד פעמיים בשבוע מנה קטנה.
וממתי עושים השריה ממלפפון?
כופתיות כמזון בסיסי כ- 80% מכלל התזונה והשאר מעט פירות וירקות , השריה
של קיטניות ולא ירקות פעם עד פעמיים בשבוע מנה קטנה.
אוקיי אלי
שי ערבב את ההשריה עם המלפפון ולא הכין אותם ביחד
אתה ממליץ לקנות לו כופתיות של קייטי לג'אקו?
ולתת לו פעמיים בשבוע השריה?
שי ערבב את ההשריה עם המלפפון ולא הכין אותם ביחד
אתה ממליץ לקנות לו כופתיות של קייטי לג'אקו?
ולתת לו פעמיים בשבוע השריה?
שוב אני אחזור.
הכופתיות צריכות להוות 80% ממזונו של התוכי ויכולים להוות 100% מהתפריט ללא כל בעייה,
את המלפפון תוריד מהתפריט (לא מבין מה זה נותן ),ירק כגון גזר ופרי כגון תפוח פעמיים בשבוע מספיקים בהחלט .
החברה המייצרת את הכופתיות לא כל כך חשובה ,זה יכול להיות קייטי או חברות אחרות , בסך הכל המרכיבים כמעט זהים
וכולם מזינים ומכילים את כל אבות המזון.
הכופתיות צריכות להוות 80% ממזונו של התוכי ויכולים להוות 100% מהתפריט ללא כל בעייה,
את המלפפון תוריד מהתפריט (לא מבין מה זה נותן ),ירק כגון גזר ופרי כגון תפוח פעמיים בשבוע מספיקים בהחלט .
החברה המייצרת את הכופתיות לא כל כך חשובה ,זה יכול להיות קייטי או חברות אחרות , בסך הכל המרכיבים כמעט זהים
וכולם מזינים ומכילים את כל אבות המזון.
סביר ביותר , משקל ג'אקו בוגר הינו כ-400 גרם.
אוקיי תודה אלי על הכל
נתתי לו עכשיו את הכופתיות ששי נתן לי ושמתי לו מלפפון (הוא ממש אוהב) גזר ופלח מתפוח
עכשיו הוא מנמנם ואתם פשוט חייבים לראות את זה אבל אני לא מצליח להעלות תמונות למרות שדחסתי אותם לקובץ אינטרנט.
עוזי אתה יודע מה הסיבה אולי?
נתתי לו עכשיו את הכופתיות ששי נתן לי ושמתי לו מלפפון (הוא ממש אוהב) גזר ופלח מתפוח
עכשיו הוא מנמנם ואתם פשוט חייבים לראות את זה אבל אני לא מצליח להעלות תמונות למרות שדחסתי אותם לקובץ אינטרנט.
עוזי אתה יודע מה הסיבה אולי?
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אם הוא רושם לך שהקובץ גדול אז זו הסיבה. האם צפית במדריך? אתה מנסה להעלות מהאפשרות למטה או בעורך למעלה?
מה זה הקטנתי לגודל של אינטרנט? אין גודל קבוע, תעשה מקש ימיני על הקובץ, מאפיינים ותבדוק כמה הוא שוקל.
ובבקשה נסו לשמור על סדר. בעיות של העלאת תמונות אינו קשור למגדלים.
אם יש לך שאלות נוספות בנושא אנא פתח דיון בפורום "על האתר" http://www.tukinfo.com/viewforum.php?f=27
מה זה הקטנתי לגודל של אינטרנט? אין גודל קבוע, תעשה מקש ימיני על הקובץ, מאפיינים ותבדוק כמה הוא שוקל.
ובבקשה נסו לשמור על סדר. בעיות של העלאת תמונות אינו קשור למגדלים.
אם יש לך שאלות נוספות בנושא אנא פתח דיון בפורום "על האתר" http://www.tukinfo.com/viewforum.php?f=27
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **