ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כללי התהגות עם גאקו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: כללי התהגות עם גאקו

שליחה על ידי נטליקי »

1) כפי שאמרתי הרוחב של הכלוב נראה קצר, תמדוד אותו ותכתוב פה.
2) זה בסדר גמור הוא מכין את עצמו לשינה.
3) המגדל אמר לך נכון. תשב ותתרגל איתו. 10 דקות בבוקר 10 דקות בערב יספיקו.. ובנוסף בכל פעם שאתה עובר לידו תגיד לו את המילה שאתה רוצה שהוא יאמר.
לדוגמא: "שלום"
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: כללי התהגות עם גאקו

שליחה על ידי eli_lea »

כפי שציינתי ,התוכי צריך להיות נגיש לאוכל ומים,אם התוכי לא מספיק בוגר כדי לטפס באופן עצמאי ולעלות על המקל ולאכול לבד
צריך להביא אליו את כלי האוכל,בכל מקרה צריך לשים לב שהוא אכן אוכל ושותה כדי להיות בטוחים שהכל בסדר בימים הראשונים.

לגבי הכלוב, קנית את ה-A-10 שהוא צר יותר מה-A11 שעוזי מכר,הכלוב צר מידי ולכן לא הבאנו ומכרנו כלובים מסוגו.
אין זה אומר שיש לרוץ ולהחליף כלוב אבל בעתיד תחשוב על זה .

התוכי ישן בסדר גמור,התוכים נוהגים לישון עם הראש לאחור ולעמוד על רגל אחת ואף לנקוש במקור,כל שתיארת תיארת התנהגות נורמאלית המעידה שהתוכי מרגיש טוב ונינוח.

המגדל אמר לך דברים נכונים,ככל שתדבר עם התוכי יותר כך הוא יקדים לדבר,הדיבור הינו חלק מתקשורת והתוכי ילמד לתקשר בשפת האדם מן הסתם מאחר והוא חשוף לקולות אדם,מומלץ לא לתקשר בשריקות מאחר ולתוכי קל יותר להוציא קולות שריקה מאשר קולות דיבור,לכן
דבר עם התוכי ,דבר איתו ואליו תמיד,גם כשאתה עושה פעולות שאינם קשורות בו ישירות,סתם לדוגמה כשאתה הולך למקרר לקחת חלב תגיד לו "הנה אני מוציא חלב" וכו',פשוט תדבר עימו כאילו היה תינוק .
אל תצפה שהתוכי ידבר לפני גיל 8 חודשים ואם הוא יעשה כך זהו צ'ופר,התאזר בסבלנות רבה והתוצאות יגיעו.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”