ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הגרין ווינג הטילה ביצה ולא דוגרת.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

YanivL
ביצה
ביצה

Re: הגרין ווינג הטילה ביצה ולא דוגרת.

שליחה על ידי YanivL »

[RIGHT]ערב טוב,[/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT]חזי, אני מבין את מה רשמת ואני מודה שייתכן שאתה צודק שלפעמים אנשים שואלים שאלות ומדברים אולי יותר מידי אך בתכלס הם אולי מפשלים בטיפול/גידול של הגוזלים או שבכלל הגוזלים לא בוקעים.אני לא סתם רץ במחשבות .[/RIGHT]
[RIGHT]האמן לי שאני לוקח הכול בחשבון אבל על מנת להיות ערוך ככל שניתן אני מפנה את השאלות כאן וזאת על מנת לא לפשל ולתת לגוזל/ים את הטיפול הטוב ביותר שאני חושב שאוכל לתת.[/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT]אלי, תודה רבה ע-נ-ק-י-ת לך![/RIGHT]
[RIGHT]אני אעשה "שיעורי בית" טובים ואאמץ את ההמלצות שלך.[/RIGHT]
[RIGHT]אמשיך לקרוא ולשאוב מידע מהאינטרנט וכולי תקווה שבעוד שלושה שבועות בערך אזכה לראות את הגוזל בוקע.[/RIGHT]
[RIGHT]דרך אגב, הים שוחחתי עם חבר שאמר לי שייתכן מאוד שהנקבה תטיל ביצה נוספת כבר מחר, הייתכן?[/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT]תודה רבה,[/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT]יניב. [/RIGHT]
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הגרין ווינג הטילה ביצה ולא דוגרת.

שליחה על ידי eli_lea »

יתכן מאוד שתהיה הטלה שלושה ימים לאחר הביצה הראשונה.בדרך כלל יהיו 2 ביצים בסבב.
כנראה שלא הבנת את חזי נכון,הוא לא נגדך בכלל הכוונה שלו בטוח הייתה טובה ולא קשורה לאופן הגידול שלך.

בכל מקרה,אנו כאן לעזרתך ואל תחשוב פעמיים במידה ועולה בראשך שאלה ,בסך הכל ככה כולנו למדים.

בהצלחה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”