ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בא לי למות ניקה ברחה
מנהל: מפקחים
Re: בא לי למות ניקה ברחה
אם היא גזורה אז כושר התעופה שלה אמור להיות לא משהו-בכלל, נסי לעשות כמה פעמים ביום סיבוב באיזור אולי היא התעייפה ומהלכת על הקרקע, חשבת על לתלות מודעות (עם תמונה)? כי בכל זאת אני מאמינה שגלל שהיא מוחתמת אז היא לא תפחד מאדם שיבוא ויתפוס אותה, אז לפחות שיידעו לאן להחזיר..
בקשר לרעיון של לשים את אייס על הגג, אני בטוחה שבשלב מסויים, לדעתי אפילו בזמן הקרוב (אם זה עדיין לא קרה..) היא תחסר לאייס ואייס תתחיל לקרוא לה.. אני ממש מקווה שזה יעזור!!!!!
בקשר לרעיון של לשים את אייס על הגג, אני בטוחה שבשלב מסויים, לדעתי אפילו בזמן הקרוב (אם זה עדיין לא קרה..) היא תחסר לאייס ואייס תתחיל לקרוא לה.. אני ממש מקווה שזה יעזור!!!!!

ממש עצוב לשמוע.
נטליקי, תנסי לעשות מאמצים למצוא אותה. ממש חבל.
המון בהצלחה.
נטליקי, תנסי לעשות מאמצים למצוא אותה. ממש חבל.
המון בהצלחה.

מחזיקים לך אצבעות ,ממש עצוב
אלמוגי היא הייתה מוחתמת פחדנית. לא סתם היא ברחה לי. היא בקושי נתנה ללטף, אם כי לפעמים נכנעה ונתנה לי. אבל היא כמעט תמיד ניסתה לעוף, ככה שכנראה אם מישהו יבוא לתפוס אותה היא תברח לו.
תודה לכם.
תודה לכם.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטליקי
עצוב לשמוע
אני מממש ממש מבינה אותך..
גם לי לפני 3 שנים ברח קוקטייל. אני לא יודעת למה אבל הוצאתי אותו החוצה שהוא לא היה גזור ואז הוא פשוט עף ובמקום לחפש אותו רצתי הביתה ובכיתי :/..
אני מקווה שתמצאי אותה..
איתך תמיד
עצוב לשמוע
אני מממש ממש מבינה אותך..
גם לי לפני 3 שנים ברח קוקטייל. אני לא יודעת למה אבל הוצאתי אותו החוצה שהוא לא היה גזור ואז הוא פשוט עף ובמקום לחפש אותו רצתי הביתה ובכיתי :/..
אני מקווה שתמצאי אותה..
איתך תמיד
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: בא לי למות ניקה ברחה
היי צוריאל תודה על התמיכה.
היא נמצאת פה באיזור אני שומעת אותה. הוצאתי את הכלוב שלה ואת אייס החוצה אבל לא עוזר. אני שומעת אותה וראיתי אותה עומדת על איזה אנטנה של בניין רחוק ממני אבל אני יודעת שהיא לא תחזור.
בכל אופן היא תמיד תהיה לי בלב, ואני תמיד אוהב אותה גם כשהיא לא איתי.
היא נמצאת פה באיזור אני שומעת אותה. הוצאתי את הכלוב שלה ואת אייס החוצה אבל לא עוזר. אני שומעת אותה וראיתי אותה עומדת על איזה אנטנה של בניין רחוק ממני אבל אני יודעת שהיא לא תחזור.
בכל אופן היא תמיד תהיה לי בלב, ואני תמיד אוהב אותה גם כשהיא לא איתי.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אם את שומעת אותה בסביבה הקרובה וראית אותה, אז באמת תשאירי את הכלובים בחוץ וגם אוכל ומים, אולי הרעב/צמא יחזיר אותה...

חזי תודה רבה אבל לדעתי היא כבר לא תחזור. בכל אופן אני אשים כל יום בגג חופן של תערובת כדי שלא תישאר רעבה ואולי היא תבוא לאכול אבל לתפוס אותה היא בטוח לא תיתן לי.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~