האם לקחת אותו מתוך הכלוב או לחכות שהוא יהיה למעלה ואז?
נראה לי שהוא בסטרס קצת (הוא פה סך הכל יומיים). אני חייבת לציין שאצל המגדל הוא התנהג יפה ונתן לי ללטף אותו בראש ומאוד נהנה מזה, אבל הוא עוד לא ידע לבוא ליד, הוא רק למד לעמוד על מקלות. בנוסף, יש לי קוקטייל בבית- יש לזה משמעות מבחינתו?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ג'קו חדש- עזרה...
מנהל: מפקחים
Re: ג'קו חדש- עזרה...
את יכולה לתת לו לעלות למעלה ואז לקחת אותו, שימי לב שהוא לא מאבד את שיווי המשקל שלו כשהוא על היד נסי להיות יציבה ותת לו ביטחון שאת אוחזת אותו היטב. יתכן שהוא ינסה להיעזק במקור כדי לתמוך את עצמו וזה יראה לך כאילו הוא מתכוון לנשוך,במקרה כזה תתמכי בו עם היד השנייה מתחת למקור.
עמידה על המקל אינה בהכרח מעידה על שיווי משקל טוב ובמיוחד לא על היד, יתכן שהוא ירתע מלעלות על היד מחוסר שיוי משקל ופחד, לכן אל תתעקשי בנושא ,מצד שני את יכולה לקחת אותו בידיים (חשוב שהרגליים יהיו שניהם על כף היד ולא באויר ) להרחיק אותו מאיזור הכלוב ולשבת עימו כשהוא צמוד אליך על הספה למשל, שוב ללטף במקומות שהוא לא מראה התנגדות ואפילו לתת לו להסתובב מעט.
עמידה על המקל אינה בהכרח מעידה על שיווי משקל טוב ובמיוחד לא על היד, יתכן שהוא ירתע מלעלות על היד מחוסר שיוי משקל ופחד, לכן אל תתעקשי בנושא ,מצד שני את יכולה לקחת אותו בידיים (חשוב שהרגליים יהיו שניהם על כף היד ולא באויר ) להרחיק אותו מאיזור הכלוב ולשבת עימו כשהוא צמוד אליך על הספה למשל, שוב ללטף במקומות שהוא לא מראה התנגדות ואפילו לתת לו להסתובב מעט.
עידכון-
היום בא חבר טוב שיש לו חנות חיות. הוא אמר שהתוכי מאוד מפוחד
ראינו שבעיקר כשרוצים לקחת אותו מהכלוב הוא נושך (היום הוא נתן לי ביס חזק), אבל שיחקתי איתו והוא היה ממש בסדר. האם לחכות שהוא יהיה על המקל מעל הכלוב כדי לקחת אותו?
היום בא חבר טוב שיש לו חנות חיות. הוא אמר שהתוכי מאוד מפוחד
ראינו שבעיקר כשרוצים לקחת אותו מהכלוב הוא נושך (היום הוא נתן לי ביס חזק), אבל שיחקתי איתו והוא היה ממש בסדר. האם לחכות שהוא יהיה על המקל מעל הכלוב כדי לקחת אותו?
או שהגישה שלך לא נכונה או שההחתמה לא רצינית, גוזל לא אמור לתקוף ואם את גורמת לו לפחד כל כך ולרתיעה עד כדי נשיכות את פועלת פשוט לא נכון עימו.תוכי ינשך כמוצא אחרון בדרך כלל ואם ילחצו אותו לפינה.
קשה להבין את ההתנהגות של התוכי מבלי לראותו ומבלי לראות את גישתך. אני יכול רק לשער לעצמי מה קורה (אלא אם כן תפרטי ממש) שאת ניגשת אליו בצורה לא מתונה, התנועות שלך מהירות מידי ומאיימות , אולי את עונדת טבעות צמידים או חפצים שגורמים לו לפחד, ואולי
את משדרת לו שאת חוששת. האם החבר שלך מהחנות חיות הרים אותו ביד בקלות?
קשה להבין את ההתנהגות של התוכי מבלי לראותו ומבלי לראות את גישתך. אני יכול רק לשער לעצמי מה קורה (אלא אם כן תפרטי ממש) שאת ניגשת אליו בצורה לא מתונה, התנועות שלך מהירות מידי ומאיימות , אולי את עונדת טבעות צמידים או חפצים שגורמים לו לפחד, ואולי
את משדרת לו שאת חוששת. האם החבר שלך מהחנות חיות הרים אותו ביד בקלות?
כן החבר הרים אותו בקלות, ועכשיו גם אני!
ממש התחברנו, שיחקתי איתו היום, ליטפתי והוא כבר לא נראה מפוחד שוקא נראה שהוא מבקש ליטוף ותשומת לב. אבל אני יודעת שאמון לוקח זמן...
תודה על העיצות. כנראה שהייתי לחוצה מולו
ממש התחברנו, שיחקתי איתו היום, ליטפתי והוא כבר לא נראה מפוחד שוקא נראה שהוא מבקש ליטוף ותשומת לב. אבל אני יודעת שאמון לוקח זמן...
תודה על העיצות. כנראה שהייתי לחוצה מולו
יפה ,שמח לשמוע , הרבה תשומת לב ואהבה יעשו את העבודה היטב.
בהצלחה
בהצלחה