ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אחים חדשים בבית הגידול! קייפי מבסוטה...
מנהל: מפקחים
Re: אחים חדשים בבית הגידול! קייפי מבסוטה...
בהצלחה!
מדהימים!
אחלה תוכי, למרות שהביקוש שלו ממש גרוע....
אחלה תכונות יש לתוכי...אבל משום מה אנשים לא מתחברים אליו...
=]
מדהימים!
אחלה תוכי, למרות שהביקוש שלו ממש גרוע....
אחלה תכונות יש לתוכי...אבל משום מה אנשים לא מתחברים אליו...
=]
ניר,
לא מדויק. זה לא עניין של חיבור זה עניין של הכרה.
פיונוס ראש כחול נחטפים. וגם ללבנים יש לא מעט ביקוש.
אני כבר הרבה זמן מתכנן עליהם.
אתה צריך לקחת בחשבון גם שאין הרבה בכללי.
לא מדויק. זה לא עניין של חיבור זה עניין של הכרה.
פיונוס ראש כחול נחטפים. וגם ללבנים יש לא מעט ביקוש.
אני כבר הרבה זמן מתכנן עליהם.
אתה צריך לקחת בחשבון גם שאין הרבה בכללי.

אין להם שום ביקוש, אני מכיר אנשים שמוציאים זוג עובד ב2500, ושתקועים עם גוזלים חודשים.
תאמת שלא מבין למה.
תאמת שלא מבין למה.
זוג עובד של פיונוס ראש כחול ב-2500 שקל לא נשמע הגיוני.
יש לי חבר שמחפש בנרות בכל חור כבר כמה זמן גוזלים וגם את זה לא היה לו קל למצוא.
אני יכול להבין מקסימיליאן... ראש לבן בלחץ.. כחול ? בקושי רואים אותם.
יש לי חבר שמחפש בנרות בכל חור כבר כמה זמן גוזלים וגם את זה לא היה לו קל למצוא.
אני יכול להבין מקסימיליאן... ראש לבן בלחץ.. כחול ? בקושי רואים אותם.

דיברתי על מקסימליאן.
בכלל אבל לא מעריכים תפיונוס כמו שמגיע לו.
הרי סה"כ חוץ מדיבור מה ההבדל בינו לבין גאקו?
עם הפיונוס אתה יכול בשקט לעזוב תבית לחופשה של שבוע, ולא לדאוג כשתחזור תיראה תרנגולת מרוטה...
בכל מקרה, בהצלחה!
בכלל אבל לא מעריכים תפיונוס כמו שמגיע לו.
הרי סה"כ חוץ מדיבור מה ההבדל בינו לבין גאקו?
עם הפיונוס אתה יכול בשקט לעזוב תבית לחופשה של שבוע, ולא לדאוג כשתחזור תיראה תרנגולת מרוטה...
בכל מקרה, בהצלחה!
תודה 
וכן, מדובר בתוכי קלאסי... הפיונוס ראש לבן והכחול מקבלים צבעים מדהימים מהחלפה להחלפה.. אני מת שהחבר'ה האלה יתחילו לקבל את הצורה שלהם..
וכן, מדובר בתוכי קלאסי... הפיונוס ראש לבן והכחול מקבלים צבעים מדהימים מהחלפה להחלפה.. אני מת שהחבר'ה האלה יתחילו לקבל את הצורה שלהם..

הפיונוס הוא תוכי שאינו מוערך מספיק אבל להשוות אותו לאמזונה או לג'אקו זה לא רציני , ההבדלים ברמת האינטלגציה ביניהם
ניכרים, בארץ מגדלים לא ממש נמשכים אליהם ולדעתי שלא בצדק, הם תוכים מעט ביישנים באופיים , רמת רעש בינונית (זה לא שלא משמיעים קול אבל הקול שלהם יחסית חלש ולא "חופרני".
המאפיין את הפיונוסים זה חירחור מיוחד כשהם מתרגשים או בלחץ אך כשהלחץ חולף גם הקולות האלא צריכים להיפסק, דבר נוסף שגורם
לחלק מהמגדלים לא לגדלם זהו הריח שיש להם,יש להם ריח מתקתק מיוחד, חלק מהמגדלים אומרים שלא מפריע להם וחלק אומרים שלא יכולים לסבול אותו, הריח הוא משהו שהתוכי מייצר ולא משהוא שעובר אחרי מקלחת וכו'.
באופיו התוכי רגוע ואינו תוקפני בדרך כלל על אף שמגדלים דיווחו שבבגרות מינית התוכי מגלה סימני תוקפנות גם לבעלים, בדומה לאקלקטוס
זה משהו שיכול לעבור עם גישה נכונה ולא להתפתח למצבים קיצוניים.
הפיונוס אינו תוכי פעיל במיוחד אך בהחלט יכול להעסיק את עצמו , במיוחד עם משחקי רגל (משחקים שהתוכי אוחז ברגלו ולועס).
לפיונוס כושר דיבור ולרוב ילמד לחקות מספר מילים ולא יותר ,הדיבור אינו ברור במיוחד.
הסיבה שאינכם רואים הרבה תוכים מהסוגים האלו נובעת מחוסר ביקוש .
המחירים די נמוכים ולמי שאוהב ונמשך לתוכי התמורה למחיר בהחלט טובה.
ניכרים, בארץ מגדלים לא ממש נמשכים אליהם ולדעתי שלא בצדק, הם תוכים מעט ביישנים באופיים , רמת רעש בינונית (זה לא שלא משמיעים קול אבל הקול שלהם יחסית חלש ולא "חופרני".
המאפיין את הפיונוסים זה חירחור מיוחד כשהם מתרגשים או בלחץ אך כשהלחץ חולף גם הקולות האלא צריכים להיפסק, דבר נוסף שגורם
לחלק מהמגדלים לא לגדלם זהו הריח שיש להם,יש להם ריח מתקתק מיוחד, חלק מהמגדלים אומרים שלא מפריע להם וחלק אומרים שלא יכולים לסבול אותו, הריח הוא משהו שהתוכי מייצר ולא משהוא שעובר אחרי מקלחת וכו'.
באופיו התוכי רגוע ואינו תוקפני בדרך כלל על אף שמגדלים דיווחו שבבגרות מינית התוכי מגלה סימני תוקפנות גם לבעלים, בדומה לאקלקטוס
זה משהו שיכול לעבור עם גישה נכונה ולא להתפתח למצבים קיצוניים.
הפיונוס אינו תוכי פעיל במיוחד אך בהחלט יכול להעסיק את עצמו , במיוחד עם משחקי רגל (משחקים שהתוכי אוחז ברגלו ולועס).
לפיונוס כושר דיבור ולרוב ילמד לחקות מספר מילים ולא יותר ,הדיבור אינו ברור במיוחד.
הסיבה שאינכם רואים הרבה תוכים מהסוגים האלו נובעת מחוסר ביקוש .
המחירים די נמוכים ולמי שאוהב ונמשך לתוכי התמורה למחיר בהחלט טובה.
אלי, פעם ראשונה שאני שומע על עניין הריח. מכיר כמה מגדלים שלהם, אף אחד לא העיר על העניין - גם אני לא הרחתי כלום בפגישה עם ראש לבן וראש כחול האכלת יד וזוג. מסקרן.
בכל מקרה בינתיים הם מקסימים, לא יכול לחכות שהם ייגדלו, לעשות להם בוק עצבני של תמונות.. לבינתיים קיבלו את הכינוי "אריק ובנץ"
גמר חתימה טובה
בכל מקרה בינתיים הם מקסימים, לא יכול לחכות שהם ייגדלו, לעשות להם בוק עצבני של תמונות.. לבינתיים קיבלו את הכינוי "אריק ובנץ"
גמר חתימה טובה

מזל טובבב