ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כמה יעלה קוקטיל האכלת יד+כלוב האכלת יד...תודה לעוזרים...
מנהל: מפקחים
Re: כמה יעלה קוקטיל האכלת יד+כלוב האכלת יד...תודה לעוזרים...
[quote="2934";p="69004"]תוכים חולים יש בכל חנות בכפר קאסם אתה מקבל מבחר גדול בהרבה של מחלות
בנוסף אתה קונה לא בהכרח ממגדלים שמשקיעים בתוכים שלהם ואז אחוזי הפוריות שלהם נמוכים בצורה דרמטית
הכי טוב לקנות ממגדל איכותי לרוב התוכים יהיו גם בדוקי מחלות ובדוקי מין והמחיר יהיה זול יותר[/quote]
צודק בהחלט,
אני רוצה להוסיף ולומר שלפני החג ביקרתי בחנות חיות בקרית גת ביחד עם עוזי, מה שראיתי שם חרוט לי בזיכרון, פשוט לא יאמן רמת
ההזנחה, כמויות הלשלשת המצטברות בכל כלוב כהרים, מזון ומים מעופשים, תוכונים עם ציפורי אהבה בכלובים מינימלים כשהתוכונים מנופחים ואין ספק שלא יחזיקו מעמד עד למחרת בבוקר,ג'אקו מסכן שעמד על גבי כלוב וכשהושטתי את ידי צווח בפחד (3000 ש"ח) זוהמה שלא מהעולם הזה, בחדר פנימי יותר אלכסנדרונים פרועים לצד קוקטילים וסירחון אימים העולה ממקרר פתוח שמכיל קופסאות מלאות בדגים....
כשעוזי ואני הגענו הבייתה הדבר הראשון שעשינו זה שנכנסנו להתקלח.
ואני חשבתי שיש פיקוח וטרינרי על חנויות המחזיקות בעלי חיים...
אני בטוח שלא כל החנויות במצב כזה אבל אני בטוח שישנם קונים שלא מבינים שלא כך צריכה להיראות חנות לבעלי חיים .
לקנות אך ורק ממגדלים מוכרים שמשקיעים בתוכים שלהם,מגדלים שאתם יכולים לראות את דרך הגידול שלהם ואת היחס לגוזלים, לא
חסרים מגדלים כאלה באתרינו ובאתרים אחרים .
בנוסף אתה קונה לא בהכרח ממגדלים שמשקיעים בתוכים שלהם ואז אחוזי הפוריות שלהם נמוכים בצורה דרמטית
הכי טוב לקנות ממגדל איכותי לרוב התוכים יהיו גם בדוקי מחלות ובדוקי מין והמחיר יהיה זול יותר[/quote]
צודק בהחלט,
אני רוצה להוסיף ולומר שלפני החג ביקרתי בחנות חיות בקרית גת ביחד עם עוזי, מה שראיתי שם חרוט לי בזיכרון, פשוט לא יאמן רמת
ההזנחה, כמויות הלשלשת המצטברות בכל כלוב כהרים, מזון ומים מעופשים, תוכונים עם ציפורי אהבה בכלובים מינימלים כשהתוכונים מנופחים ואין ספק שלא יחזיקו מעמד עד למחרת בבוקר,ג'אקו מסכן שעמד על גבי כלוב וכשהושטתי את ידי צווח בפחד (3000 ש"ח) זוהמה שלא מהעולם הזה, בחדר פנימי יותר אלכסנדרונים פרועים לצד קוקטילים וסירחון אימים העולה ממקרר פתוח שמכיל קופסאות מלאות בדגים....
אני בטוח שלא כל החנויות במצב כזה אבל אני בטוח שישנם קונים שלא מבינים שלא כך צריכה להיראות חנות לבעלי חיים .
לקנות אך ורק ממגדלים מוכרים שמשקיעים בתוכים שלהם,מגדלים שאתם יכולים לראות את דרך הגידול שלהם ואת היחס לגוזלים, לא
חסרים מגדלים כאלה באתרינו ובאתרים אחרים .
אלי אני שמחה שאתה כותב את הדברים הללו. אני מכירה מישהו שקונה בכפר קאסם מהסיבה היחידה שהתוכים שם זולים יותר מכל מגדל וחנות. צריכים לזכור שכשקונים בעל חיים, לא קונים מנורה לבית או פלייסטיישן.
צודק בהחלט,
חסרים מגדלים כאלה באתרינו ובאתרים אחרים .[/quote]
אלי צודק מאוד בנוגע למגדלים זה כלל לא בעיה למצוא תוכים בריאים
כמו שאני אוהב להגיד להרבה אנשים
מגדל תוכים מגדל אותם כתחביב ואהבתו לתוכים והוא יתן להם את הכי טוב שהוא יכול ובכך הצלחתו ברביית התוכים שלו הוא מוכר אותם לא ביוקר כמו סוחרים של כמיות לא מהעולם הזה 100 תוכים למכירה לעומת מגדל ממוצע של 20 תוכים למכירה ולא חסר פה באתר שלנו מגדלים טובים האתר הזה השתבח במגדלים רבים שאוהבים את החיות שלהם ולא מתיחסים עליהם כאל "פח אשפה "
באמת האתר הזה מוצלח משאר הפורומים ואני נענה להיות פה ממש כיף לענות לשאלות ולעזור וגם לראות גידולים על הבוקר שממש מחממים את הלב
סוחרים ממש לא, לא התיחסו לבעל החיים פשוט יזניחו אותו וידאגו רק למזון מועט אז זה שיקול שלך מה לקנות אם תחסוך בכסף אפסי שאחר קח ילך אל הוטרינר ופשוט סבל שלך ושל התוכי המסכן
סליחה על החפירה
חסרים מגדלים כאלה באתרינו ובאתרים אחרים .[/quote]
אלי צודק מאוד בנוגע למגדלים זה כלל לא בעיה למצוא תוכים בריאים
כמו שאני אוהב להגיד להרבה אנשים
מגדל תוכים מגדל אותם כתחביב ואהבתו לתוכים והוא יתן להם את הכי טוב שהוא יכול ובכך הצלחתו ברביית התוכים שלו הוא מוכר אותם לא ביוקר כמו סוחרים של כמיות לא מהעולם הזה 100 תוכים למכירה לעומת מגדל ממוצע של 20 תוכים למכירה ולא חסר פה באתר שלנו מגדלים טובים האתר הזה השתבח במגדלים רבים שאוהבים את החיות שלהם ולא מתיחסים עליהם כאל "פח אשפה "
באמת האתר הזה מוצלח משאר הפורומים ואני נענה להיות פה ממש כיף לענות לשאלות ולעזור וגם לראות גידולים על הבוקר שממש מחממים את הלב
סוחרים ממש לא, לא התיחסו לבעל החיים פשוט יזניחו אותו וידאגו רק למזון מועט אז זה שיקול שלך מה לקנות אם תחסוך בכסף אפסי שאחר קח ילך אל הוטרינר ופשוט סבל שלך ושל התוכי המסכן
סליחה על החפירה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
אם אני יקנה מחוות התוכים זה בסדר כי אני הולך לשם מחר

מכפר הס לא כדאי יש כמה חברים פה שלא מרוצים מהם
תוכל לקנות מקן התוכי יותר מומלץ
או מגדלים שמפרסמים פה
תוכל לקנות מקן התוכי יותר מומלץ
או מגדלים שמפרסמים פה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
איפה זה [צנזור אוטומטי - התראה נשלחה למנהל]?

בנען
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...