ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תמונות גודל כלוב
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: תמונות גודל כלוב
מרשים מאוד שיהיה בהצלחה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
פיייי דררות מדהימות ממש ברמה , ואהבתי מאוד את הכלוב,
תן להם מזון טוב ושקט ולדעתי במידה והם בוגרים אז באביב או בקיץ אתה תראה הצלחות,
המון המון הצלחה
תן להם מזון טוב ושקט ולדעתי במידה והם בוגרים אז באביב או בקיץ אתה תראה הצלחות,
המון המון הצלחה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
-
ilyarabaev
- בקיעה

תודה רבה! (:
ב"ה אני יעלה גם את הגוזלים במידה ויהיה...
ב"ה אני יעלה גם את הגוזלים במידה ויהיה...
נראה בסדר גמור מבחינת המקום, מבחינת מיקום ענפי העמידה ...קשה לראות אבל תשתדל שלא יהיו אחד מעל השני או מתחת לבתי ההטלה,
כמו כן החלף את הענפים החלקים אם יש כאלה בענפי עמידה מתאימים, קשה לי לראות במה מדובר והאם הענפים הצבועים בלבן זה מתכת או משהו אחר, בכל מקרה מקווה שהבנת את כוונתי.
לגבי הטלה , התוכים יטילו כשיהיו בשלים לכך, תן להם להסתגל למקום דאג למזון טוב ולמים והמתן בסבלנות.
כמו כן החלף את הענפים החלקים אם יש כאלה בענפי עמידה מתאימים, קשה לי לראות במה מדובר והאם הענפים הצבועים בלבן זה מתכת או משהו אחר, בכל מקרה מקווה שהבנת את כוונתי.
לגבי הטלה , התוכים יטילו כשיהיו בשלים לכך, תן להם להסתגל למקום דאג למזון טוב ולמים והמתן בסבלנות.
-
ilyarabaev
- בקיעה

כל המקלות המידה הם מעץ וזה צבע לבן כן ולגביי זה שהם ממתחת לבתיי הטלה מה אני ישים מעל הבתיי הטלה הם הריי בתיקרה של הכלוב (:
איך אני יעשה את זה.. או שאתה מתכוון שלא יהיה קרוב לחור?
ולהחליף את המקלות עמידה בענפים זאת אומרת?
איך אני יעשה את זה.. או שאתה מתכוון שלא יהיה קרוב לחור?
ולהחליף את המקלות עמידה בענפים זאת אומרת?
ראשית הענפים צריכים להיות ממוקמים בצורה כזאת שיהיו מספיק ענפים ושיהיו ממוקמים בגובה זה זהה ככל שניתן, מאחר והתוכים שואפים להיות במקום הכי גבוה יכול להתפתח בעתיד ריב על המיקום של הענף הזה, הענפים התחתונים לרוב מיותרים ואף תוכי לא ישתמש בהם אלא אם הוא חולה ואז הוא ירד למטה או שהוא תוכי שנרדף על ידי הלהקה מסיבה כזאת או אחרת והוא ימצא מקלט בענפים התחתונים.
קשה לי על פי התמונות לומר לך בוודאות היכן המיקום הטוב ביותר אך אתה יכול לעשות זאת ע"י התבוננות, תחשוב על טובת התוכים, היכן הכי טוב יהיה להם לעמוד ומהי הקירבה הנחוצה לבתי ההטלה.
לגבי סוג המקלות, אין תחליף לענפי עמידה טבעיים והשאיפה היא שכל הענפים יהיו כאלא, אתה יכול לבחור ענפים מעצים מתאימים כגון עצי פרי או ענפי עץ אקליפטוס.
קשה לי על פי התמונות לומר לך בוודאות היכן המיקום הטוב ביותר אך אתה יכול לעשות זאת ע"י התבוננות, תחשוב על טובת התוכים, היכן הכי טוב יהיה להם לעמוד ומהי הקירבה הנחוצה לבתי ההטלה.
לגבי סוג המקלות, אין תחליף לענפי עמידה טבעיים והשאיפה היא שכל הענפים יהיו כאלא, אתה יכול לבחור ענפים מעצים מתאימים כגון עצי פרי או ענפי עץ אקליפטוס.
-
ilyarabaev
- בקיעה

זה אומר שכל המקלות צריכות להיות באותה שורה זאת אומרת אסור שאחד יהיה מעל השני!?
אם כן אני ישים את כולם באותה שורה אבל לא יהיה להם מקום לעוף.
אם כן אני ישים את כולם באותה שורה אבל לא יהיה להם מקום לעוף.
אני לא אומר שהמקלות יהיו באותה שורה, אני אומר שהגבהים צריכים להיות פחות או יותר באותו גובה, אתה מיקמת מקלות עמידה בתחתית הכלוב וזה מיותר. מיקום של מקלות העמידה אחד מעל השני יגרום לתוכים שלמטה להתלכלך מהלשלשת של התוכים שמעל, כדאי שהמרחק ביניהם יהיה כזה שלא יאפשר לזה לקרות.

יפה מאוד! בהצלחה!