ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לתוכונים
מנהל: מפקחים
Re: כלוב לתוכונים
אם הנפיחות כבר שבוע לא סביר שזו ביצה כלואה, ככל הנראה התוכונית לא היתה שורדת שבוע.
ותסלח לי שאני אומר, אם אתה יודע שהתוכוניות הטילו באותו היום ובאותה השעה אתה כנראה בודק כל שעה או כמעט.
אני מציע לך לתת להם את השקט שלהם, אין ממש סיבה לבדוק יותר מפעם ביום או יומיים, בסוף מרוב פתיחות של תאי ההטלה יברחו לך תוכים,
ותסלח לי שאני אומר, אם אתה יודע שהתוכוניות הטילו באותו היום ובאותה השעה אתה כנראה בודק כל שעה או כמעט.
אני מציע לך לתת להם את השקט שלהם, אין ממש סיבה לבדוק יותר מפעם ביום או יומיים, בסוף מרוב פתיחות של תאי ההטלה יברחו לך תוכים,
איזור הביב נראה לעיתים נפוח לאחר הטלות. זה אמור להסתדר. ביצה כלואה חוסמת אץ המעבר ואין לתוכי אפשרות ללשלש.
הנקבה הצהובה השניה אתמול בלילה הטילה את הביצה השישית שלה כנראה הייתה לה ביצה כלואה.לגבי הנקבות האחרות שסיימו להטיל אז להן יש נפיחות הרבה זמן
מאור נראה לי שאתה כל יום כמה פעמים ביום פותח את תא ההטלה ,
זה יכול להיות מסוכן אז זהירות
זה יכול להיות מסוכן אז זהירות
אני כמעט לא מפריע להן.לפעמים אני חושב שקרה משהו לנקבה ובודק למש ראיתי שהנקבה הלבנה ממש רזתה אז שמתי לה קצת ניגר בתוך התא והיא ממש זללה אותו.אני פותח את תאי ההטלה פעם-פעמים ביום והן רגילות לזה.אני עושה זאת מדאגה! עכשיו השאלה שלי אז אם לנקבות אין ביצה ויש להן נפיחות אז למה הן משלשלות קקי גדול?
בגלל שהן נמצאות בתא הרבה זמן, הן לא יוצאות כל רגע ללשלש אז הן מתאפקות. לאחר מכן הן מלשלשות הרבה יותר מהרגיל.
התוכונים נימצאים בחדרי אם לא ציינתי.היום כשהייתי בחדרי פתאום אני רואה עלי כינה פצפונת על היד כינה של עופות.זה היה אחרי שניקיתי את החדר והכלוב.זה ממש מדאיג אותי ! איך אוכל לטפל במצב כזה ושלא יעקצו אותי ויתרבו לכל הבית זה ממש חשוב שמעתי שצריכים לקנות חומר ולעשות להם זריקה או לשים תרסיס.אני לא רואה כינים עליהם אבל עובדה שעלתה עליי כינה על היד
כנראה שמה שראית הגיע ממקור חיצוני או מהאוכל.
לא זה הייתה כינה כבר ראיתי כינים של עופות וזו כינה כי היא גם הלכה על היד וכשניסיתי לתפוס אותה היא איכשהו נעלמה

כינה לא באה לבד, תבדוק את סביבת הכלוב ותא ההטלה. ולא מדובר בכינה, כינים יש בשיער, אם כבר מדובר בכנימות והן אינן מזיקות לבני אדם.
במידה ויש תקנה תכשיר ספריי ותרסס את סביבת התוכים. כמובן שיש הוציא מזון ואת כלי האוכל ולנקות היטב את הכלוב.
במידה ויש תקנה תכשיר ספריי ותרסס את סביבת התוכים. כמובן שיש הוציא מזון ואת כלי האוכל ולנקות היטב את הכלוב.