ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חשש לסבב 4 אצל התוכונים
מנהל: מפקחים
Re: חשש לסבב 4 אצל התוכונים
כן צודק שהנקבה תדגור חמישה ימים ורק אז לבדוק אין מה למהר .למשל הנקבות שאצלי יודעות שיש ביצה לא פוריה מתוך הביצים שהן דוגרות עלייהן אז הן לא דוגרות עליה ושמות אותה בצד
מאור גם אצלי הנקבה שמה בצד...אבל גם אלה שלא שמה בצד היו ריקות ועבר מאז 33 ימי דגירה!
היום ראיתי ביצה ראשונה אבל מוזרה...כאילו רןאים דרכה משהו ורוד או בועות לא זוכרת במדוייק..אנסה לצלם כשהיא תיצא לזכר.
היום ראיתי ביצה ראשונה אבל מוזרה...כאילו רןאים דרכה משהו ורוד או בועות לא זוכרת במדוייק..אנסה לצלם כשהיא תיצא לזכר.
אז אם היא שמה בצד ולא דוגרת עליה אז כנראה שהיא לא פוריה
את הסבב הקודם זרקתי הם היו ריקות..
מאז היא הטילה 9 ביצים.. עברו כבר איזה 24 ימים..תלוי מאיזה ביצה מתחילה הספירה.. אז הם שוב ריק
ים? למה הם תמיד ריקים
גם לפני המנוחה היו ריק
ים פעמים או שלוש...וגם עכשיו
.
מאז היא הטילה 9 ביצים.. עברו כבר איזה 24 ימים..תלוי מאיזה ביצה מתחילה הספירה.. אז הם שוב ריק
ים? למה הם תמיד ריקים
ים פעמים או שלוש...וגם עכשיו
את בדקת וראית שהביצים ריקות? או שזרקת וזהו?
את הסבב הזה לא זרקתי עדיין
אבל לפי הימי דגירה הן כנראה ריקות.
עם פנס אני לא יודעת איך בודקים.. ולפתוח כול ביצה כמו פעם שעברה זה קצת קשה לי..כי אני תמיד בחרדה מה אני אראה שם.
אבל לפי הימי דגירה הן כנראה ריקות.
עם פנס אני לא יודעת איך בודקים.. ולפתוח כול ביצה כמו פעם שעברה זה קצת קשה לי..כי אני תמיד בחרדה מה אני אראה שם.
תקחי פנס אפילו של אייפון ותאירי מתחת לביצה בחדר חשוך כעבור חמישה ימים שהנקבה דוגרת על הביצים שזה חמישה ימים לכל ביצה אם הביצים הוטלו ביצה פעם ביומיים אז לכל ביצה את סופרת חמישה ימים. אז את תראי נימי דם אז הביצה פוריה ואם אין נימי דם אז הביצה לא פוריה.אם הנקבה דגרה יותר זמן את יכולה לראות בתוך הביצה מין חלק כהה יותר שבו נימצא הגוזל