ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הרגלת תוכונים לכופתיות
מנהל: מפקחים
Re: הרגלת תוכונים לכופתיות
שבוע בערך.
אחר כך תתחיל להוריד במינון של הדוחן ואז אחרי שבוע
עוד קצת ואז עוד קצת עד שלא ישאר דוחן.
אחרי שלא ישאר דוחן תשים להם את הכופתיות כל היום בכלי ורק בערב תשים קצת דוחן בקערה אחרת למשך חצי שעה שעה.
ככה כל הזמן עד שתתחיל להוריד גם את זה.
אחר כך תתחיל להוריד במינון של הדוחן ואז אחרי שבוע
עוד קצת ואז עוד קצת עד שלא ישאר דוחן.
אחרי שלא ישאר דוחן תשים להם את הכופתיות כל היום בכלי ורק בערב תשים קצת דוחן בקערה אחרת למשך חצי שעה שעה.
ככה כל הזמן עד שתתחיל להוריד גם את זה.

קודם תשים חצי חצי ותראה אם הוא אוכל מהכופתיות בכלל
תשאיר חצי-חצי בשבוע הקרוב, ותעקוב
אם הוא אוכל, אפשר מדי יום לשים פחות תערובת ויותר כופתיות
אם בשבוע הזה הוא לא נוגע בכלל, תנסה את השיטה השנייה, לשים בכלוב קבוע כופתיות, את הכלי עם התערובת להוציא בבוקר ולהחזיר
אחה"צ, למחרת שוב להוציא בבוקר את התערובת ולהשאיר רק כופתיות. להמשיך ככה כל השבוע כשמיום ליום התערובת נמצאת פחות זמן
בכלוב (אם בהתחלה הוצאת בבוקר והחזרת ב 12 בצהריים, באמצע השבוע תוציא בבוקר ותחזיר ב 2 בצהריים וכל הלאה)
תעקוב ותראה שהוא אוכל ומלשלש - אם הוא יורד במשקל או לא אוכל, תחזיר את התערובת קבוע בכלוב
תשאיר חצי-חצי בשבוע הקרוב, ותעקוב
אם הוא אוכל, אפשר מדי יום לשים פחות תערובת ויותר כופתיות
אם בשבוע הזה הוא לא נוגע בכלל, תנסה את השיטה השנייה, לשים בכלוב קבוע כופתיות, את הכלי עם התערובת להוציא בבוקר ולהחזיר
אחה"צ, למחרת שוב להוציא בבוקר את התערובת ולהשאיר רק כופתיות. להמשיך ככה כל השבוע כשמיום ליום התערובת נמצאת פחות זמן
בכלוב (אם בהתחלה הוצאת בבוקר והחזרת ב 12 בצהריים, באמצע השבוע תוציא בבוקר ותחזיר ב 2 בצהריים וכל הלאה)
תעקוב ותראה שהוא אוכל ומלשלש - אם הוא יורד במשקל או לא אוכל, תחזיר את התערובת קבוע בכלוב
החזרתי כבר את הכופתיות...
אני נותן להם דוחן
אז אולי מישהו יכל להביא לי מאמר על תזונה נכונה חוץ מכפתיות (פרות ,ירקות , ועוד..)?
אני נותן להם דוחן
אז אולי מישהו יכל להביא לי מאמר על תזונה נכונה חוץ מכפתיות (פרות ,ירקות , ועוד..)?

"
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **