ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צריך כלוב ללילה לגאקו ולא יודע איזה לבחור
מנהל: מפקחים
Re: צריך כלוב ללילה לגאקו ולא יודע איזה לבחור
כלוב לשינה אינו קשור לזמן שהותו של התוכי בכלוב או מחוצה לו, כלוב לשינה משמש על מנת לתת לתוכי את האפשרות לישון בזמן שבני הבית מתנהלים עד מאוחר מצד אחד ומצד שני נותן את האפשרות להשקיט את התוכי בבוקר מוקדם אם הוא נמצא במקום מואר.
טוב אז כנראה שלא הסברתי את עצמי כראוי
לקינג יש כלוב a11 שנמצא בגינה והא משמש אותו למשך היום בליל. אני נאלץ להכניס את הכלוב הבית ועל מנת לחסוך מעצמי את ההכנסה וההוצאה של הכלוב שלו אני מעוניין בכלוב נוסף קטן יותר אבל עדיין אני רוצה שיתאים לו וכמובן יתאים לבית מבחינה אסטטית וכמובן חשוב שיהיה על גלגלים
מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר
תודה לכל המגיבים
לקינג יש כלוב a11 שנמצא בגינה והא משמש אותו למשך היום בליל. אני נאלץ להכניס את הכלוב הבית ועל מנת לחסוך מעצמי את ההכנסה וההוצאה של הכלוב שלו אני מעוניין בכלוב נוסף קטן יותר אבל עדיין אני רוצה שיתאים לו וכמובן יתאים לבית מבחינה אסטטית וכמובן חשוב שיהיה על גלגלים
מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר
תודה לכל המגיבים
לדעתי הכלוב הכי מתאים זה 9831.. אם הכלוב יהיה בשימוש באופן קבוע והוא לא פיתרון זמני עדיף להשקיע בכלוב איכותי וחדש
הכלוב מאוד נוח, עגלה עם כונסי לכלוך..קל להזיז אותו, לפרק, לנקות, והוא גם מספיק מרווח
חיצונית- הוא לא מגושם כמו כלובים מסדרת הA, והמרווח בין הסורגים מאפשר לראות את התוכי היטב ולא מסתיר אותו כמו בכלובים אחרים..
ב 200-300 אני בספק שתמצא כלוב בסגנון הזה.. אפילו בלי עגלה.. ואפילו יד שנייה
המחיר מצויין לדעתי
קניתי שניים כאלו ואני מרוצה
הכלוב מאוד נוח, עגלה עם כונסי לכלוך..קל להזיז אותו, לפרק, לנקות, והוא גם מספיק מרווח
חיצונית- הוא לא מגושם כמו כלובים מסדרת הA, והמרווח בין הסורגים מאפשר לראות את התוכי היטב ולא מסתיר אותו כמו בכלובים אחרים..
ב 200-300 אני בספק שתמצא כלוב בסגנון הזה.. אפילו בלי עגלה.. ואפילו יד שנייה
המחיר מצויין לדעתי
קניתי שניים כאלו ואני מרוצה