ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם הקוקטייל החדש שלי נחשב החתמה טובה?המחיר בסדר?
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
Re: האם הקוקטייל החדש שלי נחשב החתמה טובה?המחיר בסדר?
היא הייתה ישנה על ענף אחר אז לא נראה לי שזו היא

תבדוק אם נשברה לו נוצת דם, אם הוא נפל ונופף בכנפיים יכול להיות שנוצה נשברה, זה כואב וגורם לדימום..
-
NATANCOHEN
- בקיעה

אני לא מוצא מאיפה ירד לו דם כי זה כבר היה יבש בבוקר ולא מדמם אני יבדוק את הנוצות תעופה שלו עכשיו

-
NATANCOHEN
- בקיעה

לא מצאתי נוצה שבורה או משהו כזה מצאתי פצע קטן שלא מדמם ולא מפריע לו הקטע של לאכול את הקליפות עבר לו והוא יותר יציב אבל עדין קשה לו כי הוא גזור יותר מידי אולי לכל תוכי יש דרך אחרת להביא לחץ ממקום חדש אולי הלחץ גרם לו לאכול את הקליפות והחוסר יציבות נוצר בגלל הגזירה הגרועה וגם בגלל שהרווח בין הסורגים של הכלוב יחסית גדול מתוקית כבר התרגלה אל הרווח באותו יום ששמתי אותה בכלוב אולי לקוקו זה היה יותר קשה בגלל הגזירה הגרועה אבל עכשיו הוא התרגל פחות או יותר עוד כמה זמן הצבע של המקור ישתנה לצבע כמו של מתוקית?(המקור שלו עוד ורוד)

תפתח בבקשה נושא חדש עם כותרת מתאימה לשאלות שלא קשורות לנושא "האם הקוקטייל החדש שלי נחשב החתמה טובה?המחיר בסדר?"