מה יותר כדי לקחת, זכר או נקבה ?
יש בניהם הבדל באופי, או בפעילות, זכר יותר פעיל מנקבה או ההפך ?
אמרו לי שאם המגדל העיקרי הוא בן אז כדי לקחת נקבה ואם המגדל העיקרי הוא נקבה אז כדי לקחת זכר, זה נכון ?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מתכנן להביא ג'אקו בימים הקורבים - כמה שאלות
מנהל: מפקחים
Re: מתכנן להביא ג'אקו בימים הקורבים - כמה שאלות
אין שום הבדל לא באופי לא במראה ולא בכושר הדיבור.
לגבי מינו של המגדל , אמרו לך מה לוקחים כשהמגדל הוא דו מיני? התוכי יקשר אלייך על פי מתן היחס והגישה שלך אליו ולא על פי המין אליו אתה משתייך . מיקה שלי ועוד הרבה תוכים נמשכים ומתחברים הן לגברים והן לנשים ללא קשר במין המגדל, את רוב המצבים יוצר המגדל בעצמו.
קח בחשבון שהכל תלוי בנו ולא בתוכי, נוח להאשים את התוכי בכל הבעיות הנוצרות או במצבים שאין למגדלים מענה עליהם מחוסר ידע וחבל.
לגבי מינו של המגדל , אמרו לך מה לוקחים כשהמגדל הוא דו מיני? התוכי יקשר אלייך על פי מתן היחס והגישה שלך אליו ולא על פי המין אליו אתה משתייך . מיקה שלי ועוד הרבה תוכים נמשכים ומתחברים הן לגברים והן לנשים ללא קשר במין המגדל, את רוב המצבים יוצר המגדל בעצמו.
קח בחשבון שהכל תלוי בנו ולא בתוכי, נוח להאשים את התוכי בכל הבעיות הנוצרות או במצבים שאין למגדלים מענה עליהם מחוסר ידע וחבל.