ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

לורי קשת- אוכל, גירוד, משחקים, דיבור.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
gili456
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: גילי

Re: לורי קשת- אוכל, גירוד, משחקים, דיבור.

שליחה על ידי gili456 »

בחיים על תיתן ללורי גרעינים אחר כך גזרת את דינו למוות!
1. הגרוד יכול לנבוע מהפרעה נפשית או גירוד רגיל של סידור נוצות. במקרה זה אפשר לפנות לוטרינר.
2.ללורי חובה לתת מזון מיוחד שמבוסס על צוף פרחים עם סוכרים. ואסור לתת לו גרעינים צריך לרסק לו פירות רכים כמו בננה תות ומלון ועל כופתיות לא הייתי ממליצה אלה לתת לו טיפות ויטמינם(לורים אוכלים מזון רך עד נוזלי ולא קשה)
3.עיקר האוכל שלו אמור להיות כמו שכתבתי מזון מיוחד ללורי שמבוסס על צוף פרחים עם סוכרים זה חובה ביותר לכל מי שמגדל לורי!
4. בקשר לבובה ניתן להרחיק אותה מאזורו תוכים כידוע פוחדים מדברים חדשים כמו בובות,מזון,משחקים ולוקח להם מעט זמן להתרגל.
5. ללורי אין כושר דיבור טוב כמו לגאקו ולקוויקר הדיבור שלו אינו ברור והישאר כך יכולת הדיבור שלו כמט כמו לקקדו שאינו יכול להגות מילים בררורות.
אשמח לתת עוד עצות.
סמל אישי של משתמש
א.מ.ת
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי א.מ.ת »

תודה על התושבה.

אני הבנתי שהכופתיות יכולות להיות תחליף לדייסה.
זה כופתיות מיוחדות ללורים.
תמונהאריאל מאיר תורג'מןתמונה

נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

7033 כתב:בחיים על תיתן ללורי גרעינים אחר כך גזרת את דינו למוות!

2.ללורי חובה לתת מזון מיוחד שמבוסס על צוף פרחים עם סוכרים. ואסור לתת לו גרעינים צריך לרסק לו פירות רכים כמו בננה תות ומלון ועל כופתיות לא הייתי ממליצה אלה לתת לו טיפות ויטמינם(לורים אוכלים מזון רך עד נוזלי ולא קשה)
על בסיס מה את כותבת שזה גזר דין מוות? לפי מה שאני יודעת אפשר לתת כתוספת מעט גרעינים.. יש אנשים שהלורי שלהם חי על זרעים
תקופה מסויימת (עד שהמגדל הבין שזה לא תזונה מתאימה) והוא שרד... אז זה בטוח לא קטלני כמו שאת מציגה את זה.
גרעינים וזרעים זה לא תזונה נכונה ללורי כשהיא העיקר, כי עיקר התזונה צריכה להיות דייסה מיוחדת ללורים ופירות
עם תוספת של ירקות ואפשר גם מעט זרעים..

2. ללורי יש כופתיות שמתאימות להן, ויש אנשים שמאכילים אותם בכופתיות. לתת טיפות ויטמינים סתם ככה זה לא מומלץ.
יש דייסה ויש פירות ירקות ומעט זרעים כדי לתת לתוכי כל מה שהוא צריך... אז למה להוסיף ויטמינים? זה לא תרופת קסם..
כמו שאנשים לא שותים סתם ויטמינים הם לא צריכים לתת לתוכים סתם ויטמינים. זה יכול להזיק.

אגב בטבע אף אחד לא מרסק להם את הפירות או הירקות... אפשר גם לתת להם פרי או ירק שלמים עם הקליפה והם יסתדרו יופי..
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”