יכול להיות שלא מתחשק לו כרגע
יכול להיות שהוא שכח את התרגיל
יכול להיות שהתרגיל משעמם אותו
אם הוא לא משתף פעולה תניח לו, כמו שעשית, ותנסה מאוחר יותר או למחרת
ואם שוב הוא לא משתף פעולה תנסה תרגיל אחר, ואם שוב אין שיתוף פעולה - תקח מנוחה/הפסקה מהאילוף לזמן מה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יכול לקרות לתוכי משהו אם הוא מסתובב הרבה פעמים?
מנהל: מפקחים
Re: יכול לקרות לתוכי משהו אם הוא מסתובב הרבה פעמים?
היום הוא היה בכלוב אכלנו כזה ולא הייתי לידו אמרתי סיבוב הוא הלך לצד נעזר כזה במשהו עשה סיבוב וחזר , אתם אומרים לעבור לתרגיל אחר?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: יכול לקרות לתוכי משהו אם הוא מסתובב הרבה פעמים?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11