ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קונה בקרוב גרין צ׳יק
מנהל: מפקחים
Re: קונה בקרוב גרין צ׳יק
יופי בהצלחה, כמובן לאחר שתגיע הבייתה והכל יהיה רגוע תעדכן איך עברה הנסיעה ואיך הגוזל.
אני מעדכן.
בסופו של דבר לקחתי את הגרין צ'יק הרגיל ואני מתגאה בהחלטה הזאת.
החלטתי לקרוא לתוכי קיווי.
קיווי נורא פעלולן ונורא חמוד, גם בנסיעה הוא רצה לראות מה קורה סביבו ולא פחד כמו שחשבתי.
רוב הנסיעה הוא העביר במצב "עטלף" כאשר הוא הפוך על תקרת הכלוב.
קיווי עכשיו בבית, מתרגל לסביבה החדשה ולכלוב. הוא מצייץ והוא נורא חמוד.
הוא נורא רוצה לצאת ומחפש דרך לצאת אז הוצאתי אותו קצת והחזרתי אותו לכלוב שיישן, בכל זאת מאוחר..
הוא אוכל ושותה ואני נורא מרוצה מהבחירה שלי.
ועכשיו קצת תמונות (:
בסופו של דבר לקחתי את הגרין צ'יק הרגיל ואני מתגאה בהחלטה הזאת.
החלטתי לקרוא לתוכי קיווי.
קיווי נורא פעלולן ונורא חמוד, גם בנסיעה הוא רצה לראות מה קורה סביבו ולא פחד כמו שחשבתי.
רוב הנסיעה הוא העביר במצב "עטלף" כאשר הוא הפוך על תקרת הכלוב.
קיווי עכשיו בבית, מתרגל לסביבה החדשה ולכלוב. הוא מצייץ והוא נורא חמוד.
הוא נורא רוצה לצאת ומחפש דרך לצאת אז הוצאתי אותו קצת והחזרתי אותו לכלוב שיישן, בכל זאת מאוחר..
הוא אוכל ושותה ואני נורא מרוצה מהבחירה שלי.
ועכשיו קצת תמונות (:
בוקר טוב לכולם!
היום הוצאתי את קיווי מהכלוב שקצת יכיר את החדר שלי ועבדתי איתו קצת על לעלות על היד בפקודה, כיוון שהוא גוזל ועדיין לא יודע מה זה לעלות על היד.
קיווי ישן על מקל העמידה התחתון של הכלוב. אני יודע שזה מעיד על מחלה, אבל הוא נראה תוכי בריא ושמח. יכול להיות שהוא פשוט צריך להתרגל וזה יבוא עם הזמן?
בכל מקרה כשהוצאתי אותו הוא כאילו ניסה לדבר, אם פירשתי את זה נכון. ניסיתי לתפוס את זה במצלמה כשהוא היה בחוץ אך ללא הצלחה, לכן צילמתי סרטון שלו כשהוא אוכל והוא משמיע את הצליל שאני מדבר עליו. הצליל בסרטון חלש אבל כשהוא עושה את זה לא תוך כדי אכילה זה די חזק (לא צרחה, אלא פשוט נשמע כמו נסיון של דיבור). יכול להיות שהוא באמת מתחיל לדבר? או מנסה לפחות?
בכל מקרה הנה הסרטון:
http://www.youtube.com/watch?v=yrg2spSCInU
היום הוצאתי את קיווי מהכלוב שקצת יכיר את החדר שלי ועבדתי איתו קצת על לעלות על היד בפקודה, כיוון שהוא גוזל ועדיין לא יודע מה זה לעלות על היד.
קיווי ישן על מקל העמידה התחתון של הכלוב. אני יודע שזה מעיד על מחלה, אבל הוא נראה תוכי בריא ושמח. יכול להיות שהוא פשוט צריך להתרגל וזה יבוא עם הזמן?
בכל מקרה כשהוצאתי אותו הוא כאילו ניסה לדבר, אם פירשתי את זה נכון. ניסיתי לתפוס את זה במצלמה כשהוא היה בחוץ אך ללא הצלחה, לכן צילמתי סרטון שלו כשהוא אוכל והוא משמיע את הצליל שאני מדבר עליו. הצליל בסרטון חלש אבל כשהוא עושה את זה לא תוך כדי אכילה זה די חזק (לא צרחה, אלא פשוט נשמע כמו נסיון של דיבור). יכול להיות שהוא באמת מתחיל לדבר? או מנסה לפחות?
בכל מקרה הנה הסרטון:
http://www.youtube.com/watch?v=yrg2spSCInU
תתחדש,מזל טוב 
נראה חמוד מאוד. אין קשר בין ישיבתו על המקל התחתון למחלה. התוכי בעתיד יעלה למקל העליון.
הקולות שהוא משמיע אלו קולות אופיניים לקוניור, הוא עונה ומתקשר עימך וזה מצויין.

נראה חמוד מאוד. אין קשר בין ישיבתו על המקל התחתון למחלה. התוכי בעתיד יעלה למקל העליון.
הקולות שהוא משמיע אלו קולות אופיניים לקוניור, הוא עונה ומתקשר עימך וזה מצויין.
מצויין. תודה רבה אלי, אמשיך לעדכן (:
קונה בקרוב גרין צ׳יק
למי ששם לב בתמונות, לקיווי יש מקור קצת לבנבן והציפורניים שלו חלק שחורות וחלק לבנות וכך גם העור ברגליים שלו. זו מוטציה? יש לזה שם? אני פשוט זוכר שאמרו לי על זה משהו פעם...
באסה שתוקף עריכת ההודעה האחרונה כל כך קצר...
בכל מקרה, אני רואה את קיווי כל הזמן בדפנות הכלוב מבפנים. פעם אחת ראיתי אותו היום על מקל העמידה וגם זה היה לשנייה. עכשיו לילה והוא אמור לישון, ובדרך תוכים ישנים על מקלות העמידה. קיווי ישן בדפנות הכלוב כשהוא מחזיק בהם ואפילו ראיתי אותו עכשיו עם רגל אחת תלויה על גג הכלוב ורגל אחת במצב שינה, כאילו בתוך הבטן והוא עצם עיניים. יכול להיות שמשהו מפריע לו לישון או נותן לו אי נחת וכתוצאה מכך הוא לא ישן על מקלות העמידה?
בכל מקרה, אני רואה את קיווי כל הזמן בדפנות הכלוב מבפנים. פעם אחת ראיתי אותו היום על מקל העמידה וגם זה היה לשנייה. עכשיו לילה והוא אמור לישון, ובדרך תוכים ישנים על מקלות העמידה. קיווי ישן בדפנות הכלוב כשהוא מחזיק בהם ואפילו ראיתי אותו עכשיו עם רגל אחת תלויה על גג הכלוב ורגל אחת במצב שינה, כאילו בתוך הבטן והוא עצם עיניים. יכול להיות שמשהו מפריע לו לישון או נותן לו אי נחת וכתוצאה מכך הוא לא ישן על מקלות העמידה?
אל תדאג, הוא יתאקלם וישן על מקלות העמידה. יתכן שהוא מרגיש לא בטוח וחושש.
שינוי צבע הציפורניים לרוב מעיד על חוסר בפיגמנטים. יתכן גם שהצבע ישתנה עם גדילתו.
שינוי צבע הציפורניים לרוב מעיד על חוסר בפיגמנטים. יתכן גם שהצבע ישתנה עם גדילתו.
קונה בקרוב גרין צ׳יק
בסדר גמור, אלי תודה ענקית
נראה שתהנה ממנו, מאחל לך הרבה הצלחה בגידולו והמשך לעדכן בהתפתחות.