ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שיפור
מנהל: מפקחים
Re: שיפור
אם אני מבין על מה אתה מדבר אז מדובר במחסן גינה פלסטיק שכלל אינו גדול ויעלה לך במחיר של
בניית כלוב מרושת ומרווח.לדעתי חבל על ההשקעה ,אבל אם אתה חושב שאינך מסוגל לבצע את העבודה של בניית כלוב
אז אני בהחלט מבין את הדילמה.
ישנם מחסנים העשויים מפח שגם חלון פתוח לא יקרר אותם ותצטרך להוריד את הדלתות ולסדר דלתות מרושתות.
החלוקה בפנים תהיה צפופה למספר זוגות ולא תהנה מהם.
אם אני לא טועה מידות המחסנים הם 2*2*1.6 בערך והמחיר שלהם בסביבות 1700-2000 ש"ח.
אני מציע לך לציין את איזור מגוריך ולנסות להיפגש עם חברים באתר שבנו כלובים ומוכנים להראות לך כיצד הם בנו ,תתרשם ,תסתכל על תמונות של בתי גידול ואז תחליט,לעיתים זה נראה מאוד קשה לביצוע ובסופו של דבר אתה רואה שאתה יכול ואפילו נהנה .
בניית כלוב מרושת ומרווח.לדעתי חבל על ההשקעה ,אבל אם אתה חושב שאינך מסוגל לבצע את העבודה של בניית כלוב
אז אני בהחלט מבין את הדילמה.
ישנם מחסנים העשויים מפח שגם חלון פתוח לא יקרר אותם ותצטרך להוריד את הדלתות ולסדר דלתות מרושתות.
החלוקה בפנים תהיה צפופה למספר זוגות ולא תהנה מהם.
אם אני לא טועה מידות המחסנים הם 2*2*1.6 בערך והמחיר שלהם בסביבות 1700-2000 ש"ח.
אני מציע לך לציין את איזור מגוריך ולנסות להיפגש עם חברים באתר שבנו כלובים ומוכנים להראות לך כיצד הם בנו ,תתרשם ,תסתכל על תמונות של בתי גידול ואז תחליט,לעיתים זה נראה מאוד קשה לביצוע ובסופו של דבר אתה רואה שאתה יכול ואפילו נהנה .
האופציה נוספת יש אנשים שבונים וילרים מוכנים ומוכרים לפי מידות הדרושות . אם תרצה אתן לכה קישור בפרטי כדי לא לעשות שום פרסומת . מקסימום תבדוק וךא יהיה מתאים .
אלי, במילא אנחנו קונים מחסן לגינה מפלסטיק, במידה ואוסיף לו חלון אוכל לגדל שמה תוכים כגון פינקים, תוכונים, קוקוטיילים, ציפורי אהבה או שיהיה חם מדי?
אני יודע שעם פלסטיק יש בעיה אחרת - שממש חם אז הוא מפיץ גם אדי ריח לא הכי נעמים . התוכים מאוד רגישים לריחות . היתי הולך או על וילייר רשת עם בד מסביב או מחסן עץ .
ניר לדעתי חלון לא יפתור את הבעייה,יתכן שחלון בתוספת החלפת דלתות החזית לדלתות מרושתות יוריד את הטמפרטורה לנסבלת,שים לב שגג המחסן הזה הוא נמוך יחסית,הפלסטיק הזה צובר חום ומעביר אותו לפנים המחסן,אין משהו מבודד שהחום לא יחדור.
בכל מקרה אם אתה קונה מחסן השתמש בו כמחסן,למה לקנות מחסן ולהשתמש בו ככלוב?המחסנים האלה די יקרים והם סגורים ומיועדים
לכלי עבודה. בכל מקרה נסה גם את הצעתו של benuk ותראה בכמה זה מסתכם.
אגב עוד רעיון שפעם חשבתי עליו, אתה יכול לברר כמה עולה סוכת נחלים ,זה עשוי מפרופילים,קל להרכבה ולפירוק ואתה יכול לצפות את המסגרת רשת בקלות , לדעתי הם יכולים אפילו להכין לך דלת כניסה .
תחפש בגוגל "סוכות נחלים" הם יושבים במושב נחלים ליד פתח תקווה.
בכל מקרה אם אתה קונה מחסן השתמש בו כמחסן,למה לקנות מחסן ולהשתמש בו ככלוב?המחסנים האלה די יקרים והם סגורים ומיועדים
לכלי עבודה. בכל מקרה נסה גם את הצעתו של benuk ותראה בכמה זה מסתכם.
אגב עוד רעיון שפעם חשבתי עליו, אתה יכול לברר כמה עולה סוכת נחלים ,זה עשוי מפרופילים,קל להרכבה ולפירוק ואתה יכול לצפות את המסגרת רשת בקלות , לדעתי הם יכולים אפילו להכין לך דלת כניסה .
תחפש בגוגל "סוכות נחלים" הם יושבים במושב נחלים ליד פתח תקווה.
וואלה אלי רעיון מעולה- ראיתי את מה שדיברת עליו וזה נשמע רעיון טוב, רק עוד פעם יש בעיה שעוד פעם הגענו לסכום אסטרונומי:
1,500 שקל- בטון תחתית.
600 שקל- שלד סוכה.
1,000 שקל- פלטות רשת לצדדים.
קלפיסים ודלת=200 שקל.
עעבודה: 600 שקל.
גג- 100
אם אני מגדל בתוך הסוכה רק זוגות ללא ווליר אפשר לעשותאת הצדדים מאיזה ניילון או משהו חזק נגד חתולים?
ואז זה יוצא רק-
1,500 שקל בטון
500- סוכת נחלים.
200- בדים...
נראה לך הגיוני?
1,500 שקל- בטון תחתית.
600 שקל- שלד סוכה.
1,000 שקל- פלטות רשת לצדדים.
קלפיסים ודלת=200 שקל.
עעבודה: 600 שקל.
גג- 100
אם אני מגדל בתוך הסוכה רק זוגות ללא ווליר אפשר לעשותאת הצדדים מאיזה ניילון או משהו חזק נגד חתולים?
ואז זה יוצא רק-
1,500 שקל בטון
500- סוכת נחלים.
200- בדים...
נראה לך הגיוני?
אלי , ברשותך אני אשים קישור למה אני מתכוון . אני רק קונה מאותו בן אדם אוכל לג'וני וממש לא מכיר אותו אישית והוא אפילו לא מכיר אותי בשמי . בלי אשור שלך אני לא שם .
לגבי סוכת נחלים .. ראיתי שיש להם מסגרות ברזל בגדולים שונים \ אז אפשר לצפות אותה במין רשת פלדה כזות שבה בגלילים וזה יהיה ממש וולייר . בחורף אפשר לשים בד יותה נגד הרוח או ברזנט .גם בקיץ זה טוב נגד השמש .
לגבי סוכת נחלים .. ראיתי שיש להם מסגרות ברזל בגדולים שונים \ אז אפשר לצפות אותה במין רשת פלדה כזות שבה בגלילים וזה יהיה ממש וולייר . בחורף אפשר לשים בד יותה נגד הרוח או ברזנט .גם בקיץ זה טוב נגד השמש .
בא נעשה סדר בחומרים ובמחירים.
אמרת שמבנה יעלה 600 .
אם אתה מרשת על פרופילים אז אתה לא צריך רשת פלטות ואתה יכול לקנות רשת גליל שמחיר מטר בסביבות 25 ש"ח למטר מרובע
ואפשר אפילו למצוא בפחות לדעתי.כך שאם יש לך בערך 20 ממ"ר הרשת תעלה 500-- ש"ח.
עד כאן 1100 ש"ח ומדובר כרגע בכלוב גדול וריק (ווליר ) שמצופה מסביב ברשת עם חורים 12*12 מ"מ כולל הריצפה.
במקרה זה אתה יכול להניח את הכלוב על האדמה ללא צורך בבטון.
את צידי הכלוב אתה יכול לעטוף בניילון עבה למניעת רוחות ואת חלקו שחשוף שלשמש בחומר כדוגמת צילון (בד מרושת) 90% צל.
כל המעטפת יכולה לעלות עוד 150 ש"ח.
נשאר לך הגג, אתה יכול לשים גגון פלסטי או משהו אחר אטום. 6 ממ"ר יכול לעלות בסביבות 250 ש"ח.
עד כאן 1450 ש"ח.
עכשיו בתוך הכלוב,בתוך הכלוב אתה יכול לקחת מספר כלובי רבייה בגדלים שונים, מגיעים עם מגשים וכלי אוכל.
אתה יכול לפנות לעוזי ולהתייעץ עימו בקשר לכלובי רבייה לתוכונים ,פרסונטות וכו'.
לתוכים הגדולים יותר כגון קוקטילים ודררות אתה יכול לייצר כלובים קטני (אלה אם לעוזי יש פיתרון גם לזה והוא יכול להשיג לך כלובים מתאימים.אתה תולה את הכלובים,מסדר אותם בפנים הכלוב והפסולת יורדת למגשים,במידה ותחליט לשחרר מידיי פעם את התוכים בווליר תוכל לעשות זאת ללא בעייה.
אגב בשיטה זו אתה לא זקוק לקליפסים וכו'.
אמרת שמבנה יעלה 600 .
אם אתה מרשת על פרופילים אז אתה לא צריך רשת פלטות ואתה יכול לקנות רשת גליל שמחיר מטר בסביבות 25 ש"ח למטר מרובע
ואפשר אפילו למצוא בפחות לדעתי.כך שאם יש לך בערך 20 ממ"ר הרשת תעלה 500-- ש"ח.
עד כאן 1100 ש"ח ומדובר כרגע בכלוב גדול וריק (ווליר ) שמצופה מסביב ברשת עם חורים 12*12 מ"מ כולל הריצפה.
במקרה זה אתה יכול להניח את הכלוב על האדמה ללא צורך בבטון.
את צידי הכלוב אתה יכול לעטוף בניילון עבה למניעת רוחות ואת חלקו שחשוף שלשמש בחומר כדוגמת צילון (בד מרושת) 90% צל.
כל המעטפת יכולה לעלות עוד 150 ש"ח.
נשאר לך הגג, אתה יכול לשים גגון פלסטי או משהו אחר אטום. 6 ממ"ר יכול לעלות בסביבות 250 ש"ח.
עד כאן 1450 ש"ח.
עכשיו בתוך הכלוב,בתוך הכלוב אתה יכול לקחת מספר כלובי רבייה בגדלים שונים, מגיעים עם מגשים וכלי אוכל.
אתה יכול לפנות לעוזי ולהתייעץ עימו בקשר לכלובי רבייה לתוכונים ,פרסונטות וכו'.
לתוכים הגדולים יותר כגון קוקטילים ודררות אתה יכול לייצר כלובים קטני (אלה אם לעוזי יש פיתרון גם לזה והוא יכול להשיג לך כלובים מתאימים.אתה תולה את הכלובים,מסדר אותם בפנים הכלוב והפסולת יורדת למגשים,במידה ותחליט לשחרר מידיי פעם את התוכים בווליר תוכל לעשות זאת ללא בעייה.
אגב בשיטה זו אתה לא זקוק לקליפסים וכו'.
אלי אתה צודק , במקרה של רשת זה יהיה שימושי לאורך שנים , רק מדי פעפ להחליף כיסוי חיצוני וזהו .
וואי אלי הרעיון שנתת לי גאוני...!
עכשיו אני מתחיל לעבוד על תכנון...מקווה שלקראת הקיץ הכול יהיה מוכן עם כלובים בפנים..!
חסכת לי המון כסף...!
עכשיו אני מתחיל לעבוד על תכנון...מקווה שלקראת הקיץ הכול יהיה מוכן עם כלובים בפנים..!
חסכת לי המון כסף...!