אלי,
בסופו של דבר, ההבדלים בין אופן הפעולה והעבודה שלך לבין זו שלהם, עושה את ההבדלים בין מגדל איכותי לכזה שאינו. בין אדם אמין לבין אחד שאין לסמוך עליו. לצערי, התמונה האופטימית של "אין הבדל רב בין הג'אקו בתמונה לבין זה שבבעלותם" לא תמיד מגיעה קרוב כל כך למציאות ובפועל יש שוני שלילי בין השניים.
רק נותר לקוות שדרך פעולתן אינה משקפת את הגידול שלהם ואת קיצורי הדרך שהם עלולים לבחור לעשות גם בו.
לך ניתנה הזכות למכור את הגוזלים שאתה מצלם באמת ביחד עם האיכות הברורה העולה מהתמונות.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה שאיני מוצא עליה תשובה
מנהל: מפקחים
Re: שאלה שאיני מוצא עליה תשובה
דיויד תודה,אני לא חושב שאני עושה דבר מיוחד,אני מנסה לעשות הכי טוב שאפשר ובצורה הוגנת.
ככה צריך להתנהל ובמיוחד כשעוסקים בבעלי חיים.
אני ראיתי את התמונות שהעלית ואת הסירטונים של הגוזלים מגידולך,אני בטוח שאתה נוהג בדיוק כמוני
ולעולם לא תציג תמונות של גוזלים שאינך שלך.
אגב,לכל גוזל שאני מוכר מצורף דיסק,בדיסק תעודת בקיעה המציינת את תאריך הבקיעה,מספר טבעת,תיאור הכיתוב
של הטבעת,מאמרים שכתבתי בנוגע לאופן הטיפול הנדרש לגוזל בימיו הראשונים בבית החדש,מאמר בנושא תזונה,פירוט בנוגע
לסכנות בבית הסברים בנוגע מיקום הכלוב,נושא התקשורת מקלחות ועוד .בנוסף בכל דיסק ישנם מספר תמונות עם תאריכים
המציינים את גילו של הגוזל מבקיעה ועד לגמילה.בחלק מהדיסקים ישנם תמונות של הגוזל שפירסמתי (לא עושה זאת יותר) בלוחות השונים,תאר לך כיצד מרגיש אדם שאת תמונת התוכי שברשותו את התוכי שלו כביכול מציעים למכירה..
לכן החלטתי שאת התמונות שאני מעלה לפירסום איני נותן בדיסק.
לא פעם ראיתי אנשים המפרסמים תמונות של תוכים ולרוב מתוך גלריות מחו"ל ומציינים שהתמונה ל"המחשה בלבד" כפי שציין מתניה
וזה מקובל ,אני חושב שעדיין עדיף לא להציג תמונה מאשר תמונה לא רלוונטית.
אגב,חלק מהחומר שציינתי נוסף לאחרונה לדיסקים,מי שרכש ממני ורוצה אני אעביר לו,בדרך כלל את רוב החומר אפשר למצוא גם באתר במאמרים השונים כך שזה מתאים יותר לקונים שלא נכנסים לאתר.
ככה צריך להתנהל ובמיוחד כשעוסקים בבעלי חיים.
אני ראיתי את התמונות שהעלית ואת הסירטונים של הגוזלים מגידולך,אני בטוח שאתה נוהג בדיוק כמוני
ולעולם לא תציג תמונות של גוזלים שאינך שלך.
אגב,לכל גוזל שאני מוכר מצורף דיסק,בדיסק תעודת בקיעה המציינת את תאריך הבקיעה,מספר טבעת,תיאור הכיתוב
של הטבעת,מאמרים שכתבתי בנוגע לאופן הטיפול הנדרש לגוזל בימיו הראשונים בבית החדש,מאמר בנושא תזונה,פירוט בנוגע
לסכנות בבית הסברים בנוגע מיקום הכלוב,נושא התקשורת מקלחות ועוד .בנוסף בכל דיסק ישנם מספר תמונות עם תאריכים
המציינים את גילו של הגוזל מבקיעה ועד לגמילה.בחלק מהדיסקים ישנם תמונות של הגוזל שפירסמתי (לא עושה זאת יותר) בלוחות השונים,תאר לך כיצד מרגיש אדם שאת תמונת התוכי שברשותו את התוכי שלו כביכול מציעים למכירה..
לכן החלטתי שאת התמונות שאני מעלה לפירסום איני נותן בדיסק.
לא פעם ראיתי אנשים המפרסמים תמונות של תוכים ולרוב מתוך גלריות מחו"ל ומציינים שהתמונה ל"המחשה בלבד" כפי שציין מתניה
וזה מקובל ,אני חושב שעדיין עדיף לא להציג תמונה מאשר תמונה לא רלוונטית.
אגב,חלק מהחומר שציינתי נוסף לאחרונה לדיסקים,מי שרכש ממני ורוצה אני אעביר לו,בדרך כלל את רוב החומר אפשר למצוא גם באתר במאמרים השונים כך שזה מתאים יותר לקונים שלא נכנסים לאתר.
אז ככה בהמשך לטיפלינו 
אלי לפי דעתי גם אם לוגו קטן שלך יהיה בצד התמונה זה לא יפריע לעין
אני מבין כבנדם את ההרגשה שלך ויכול לדמין מה הרגשתה ברגה שרעיתה את התמונה של החומד (ג'אקו) שלך מפורסמת על ידי משהוא אחר
דיברתי אם חבר שלי שעובד באתר הנ'ל ונאמר לי שאתר שומר על זכויות היוצרים , אך אין ביכולתו להוריד את התמונה בלי פניה של בעל התמונה,
נאמר לי הדבר הבא: בפעם הבא שאתה רואה תמונה של משהוא שלך והוא מפורסם על ידי בן אדם אחר ללא אישור אנה פנה בשיחה למחשיר הסלולרי שלי או במכתב למייל שלי, ואני יסדר את זה במהירות + אזהרת הבנדם בטלפון על הפרת זכויות יוצרים + מכתב למייל
ככה שאם תירעה עוד תמונות שלך ביד 2 דבר איתי=)

אלי לפי דעתי גם אם לוגו קטן שלך יהיה בצד התמונה זה לא יפריע לעין
אני מבין כבנדם את ההרגשה שלך ויכול לדמין מה הרגשתה ברגה שרעיתה את התמונה של החומד (ג'אקו) שלך מפורסמת על ידי משהוא אחר
דיברתי אם חבר שלי שעובד באתר הנ'ל ונאמר לי שאתר שומר על זכויות היוצרים , אך אין ביכולתו להוריד את התמונה בלי פניה של בעל התמונה,
נאמר לי הדבר הבא: בפעם הבא שאתה רואה תמונה של משהוא שלך והוא מפורסם על ידי בן אדם אחר ללא אישור אנה פנה בשיחה למחשיר הסלולרי שלי או במכתב למייל שלי, ואני יסדר את זה במהירות + אזהרת הבנדם בטלפון על הפרת זכויות יוצרים + מכתב למייל
ככה שאם תירעה עוד תמונות שלך ביד 2 דבר איתי=)
תודה לך,בכל אופן פניתי ליד 2 והטיפול שלהם היה מהיר ,הם הסירו את התמונה ושלחו לי תשובה :
eli, שלום רב
תודה על פנייתך בנושא: מצאתי טעות במדור חיות מחמד
אנו מודים לך על תשומת הלב.
לאחר בדיקה התמונה במדועה הנ"ל הוסרה.
נשמח לעמוד לשירותך בכל עניין נוסף.
לשאלות וברורים נוספים נא להקיש כאן
לשירותך תמיד,
צוות yad2
טל': 1-700-70-90-30
eli, שלום רב
תודה על פנייתך בנושא: מצאתי טעות במדור חיות מחמד
אנו מודים לך על תשומת הלב.
לאחר בדיקה התמונה במדועה הנ"ל הוסרה.
נשמח לעמוד לשירותך בכל עניין נוסף.
לשאלות וברורים נוספים נא להקיש כאן
לשירותך תמיד,
צוות yad2
טל': 1-700-70-90-30
אני שמח שהעניין סודר. אני בהחלט מבין למה זה מפריע ומטריד..
ויפה שיד 2 התייחסו לזה כמו שצריך.. על ההצקות שלי שצריך לעדכן את רשימת סוגי התוכים שם אף אחד לא ממש שם ! חחחחח
ויפה שיד 2 התייחסו לזה כמו שצריך.. על ההצקות שלי שצריך לעדכן את רשימת סוגי התוכים שם אף אחד לא ממש שם ! חחחחח