ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

פינקים לא מיסתדרים

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: פינקים לא מיסתדרים

שליחה על ידי eli_lea »

אינך צריכה להיעלב , את צריכה לקחת מתוך התשובות שניתנות ע"י החברים את החלק שלדעתך יתאים לך ולפעול כראות עינייך.
בסך הכל לעיתים ישנם מספר רב של דעות וכל חבר בפורום מרגיש שדרך פעולתו היא הנכונה והטובה ליישום.
לעיתים החבר כל כך רוצה שיישמו את דעתו ואת אופן פעולתו שההמלצה הופכת להטפת מוסר, אני מתנגד להטפות מוסר ומנסה
לא להשתמש בכלי הזה, פשוט מציג בפני החברים את דעתי ונותן להם חופשיות להשתמש ולבצע מתוך מכלול ההצעות את שנוח להם, גם במידה ואינם מבצעים ומיישמים את שהצעתי אני אמשיך לענות לשאלות וגם באותו נושא.
הטפות מוסר לעיתים גם גורמות לחוסר רצון לכתוב ולשתף , באופן כללי זה מנוגד לכללי וערכי הפורום ולכן כדאי לכל העוסקים במלאכה
להימנע מכך ופשוט לכתוב מה דעתם ולתת לחברים בחירה, טובה או לא הם כבר יגלו בהמשך.

תודה לכולם תמונה
אלון ברק
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אלון ברק »

[quote="55";p="73781"]שרי אם אני לא טועה בעבר הפרדת כבר ביניהם או התכוונת להפריד וזה נמשך ממש הרבה זמן כל הסיפור של מריטת הנוצות, את
יכולה לנסות ולהחליף אותו עם מישהו שמגדל פינקים ואולי להוסיף לו מעט בעבור ההחלפה.
את יכולה גם להוסיף שני זוגות נוספים כמו שאלון הציע דבר שיכול גם הוא להרגיע את הזכר ויתן לו להתמקד בדברים אחרים ולא רק בנקבה.[/quote]

שרי,
לאור דבריו של אלי שכתב:זה נמשך ממש הרבה זמן כל הסיפור של מריטת נוצות וכו....
אני קראתי את כל ההודעות שלך בנושא מהעבר ואכן כפי שאלי כבר כתב מדובר בסיפור ארוך,
כתבתי לך רק מנסיון ומרצון לעזור ואין צורך להעלב,הסברתי אף באריכות ושוב מנסיון בלבד,
לאור זאת ואם הייתי שם לב לזמן הארוך שהסיפור הזה קורה אז אוסיף עוד קצת,
אני הייתי מחפש זכר אחר לנקבה ולא מחזיר את הזכר הנוכחי כי לי אין ספק שגם הפרדה לתקופה זו או אחרת מריטת הנוצות תחזור על עצמה.
זכר כזה כמו שיש לך מוטב והיה חי בוולייר עם בני מינו שם היה לומד מהאחרים והתנהגותו הייתה משתנה.
לסיום העצות כאן הן בגדר עצות בלבד ואינך חייבת ליישם אותן,גם אין שום כוונה לפגוע או להעליב אותך,
זכותך להחליט עבור הפינקים שלך ואף אחד לא יחליט או יעשה במקומך,
העצות שלי הן רק במטרה לעזור לך להצליח לגדל את הפינקים שלך.
בהצלחה.
שרי
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי שרי »

תודה אלון ברק אני מיתנצלת תודה על העזרה תמונה
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”