ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
משפחה חדשה בבית :)
מנהל: מפקחים
Re: משפחה חדשה בבית :)
חח תהנה..מגניב ביותר..מה אתה מתכוון לעשות איתם אח"כ?
להקים משפחה יש לי עוד קוקוטליית בת 9 חודשים 

לה פמיליה..
[quote="3069";p="82834"]עבר עוד שבוע והקטנים החמודים גדלו מאוד
אני יעלה תמונה מאוחר יותר או מחר
בימים אחרונים הם ממש משתוללים לי שאני מאכיל(כאילו לא אכלו שבוע) ובוכים/צורחים(אני לא יודע עם זה בכי או צרחות זה נישמע כמו צרחות)
הם לא בוכים בגלל שהם רעבים...
זה נורמלי? זה בגלל שהם גדלו?
אני מנסה ללטף אותם מידי פעם והם לא ממש מתרגשים מזה ולפעמים מתרחקים קצת
לפעמים שאני בא לבדוק את שלומם איך שהם רואים אותי ישר מתחילים לבכות/לצרוח
זה בסדר?
יכול להיות שהם רואים אותי בתור אמא שלהם?
סליחה על החפירה הקטנה
פשוט אני רוצה את הטוב שבטוב בשבילם
[/quote]
הבכי לאוכל זה חלק מיצר ההישרדות, יש פתגם שאומר "תינוק שלא בוכה לא מקבל אוכל" (אגב זה נכון גם במקומות העבודה)לכן קולות הבכי והבקשה לקבל אוכל, כמובן שבמשך הזמן הם מתרגלים לנוכחות שלך ומקשרים את הגעתך עם האוכל וכשרואים אותך מתחילים לבכות לקבלת מזון.
עכשיו זה הזמן בו יש לגעת בגוזלים הרבה ככל שניתן, לטף אותם ודבר אליהם, הדיבור מאוד חשוב, ממש דבר אליהם כמו את תינוקות, ככל שהם יקלטו קולות וצלילים יותר מוקדם וככל שזה יעשה כביכול מ"ההורה" הסיכוי שידברו גדול יותר.
אני יעלה תמונה מאוחר יותר או מחר
בימים אחרונים הם ממש משתוללים לי שאני מאכיל(כאילו לא אכלו שבוע) ובוכים/צורחים(אני לא יודע עם זה בכי או צרחות זה נישמע כמו צרחות)
הם לא בוכים בגלל שהם רעבים...
זה נורמלי? זה בגלל שהם גדלו?
אני מנסה ללטף אותם מידי פעם והם לא ממש מתרגשים מזה ולפעמים מתרחקים קצת
לפעמים שאני בא לבדוק את שלומם איך שהם רואים אותי ישר מתחילים לבכות/לצרוח
זה בסדר?
יכול להיות שהם רואים אותי בתור אמא שלהם?
סליחה על החפירה הקטנה
הבכי לאוכל זה חלק מיצר ההישרדות, יש פתגם שאומר "תינוק שלא בוכה לא מקבל אוכל" (אגב זה נכון גם במקומות העבודה)לכן קולות הבכי והבקשה לקבל אוכל, כמובן שבמשך הזמן הם מתרגלים לנוכחות שלך ומקשרים את הגעתך עם האוכל וכשרואים אותך מתחילים לבכות לקבלת מזון.
עכשיו זה הזמן בו יש לגעת בגוזלים הרבה ככל שניתן, לטף אותם ודבר אליהם, הדיבור מאוד חשוב, ממש דבר אליהם כמו את תינוקות, ככל שהם יקלטו קולות וצלילים יותר מוקדם וככל שזה יעשה כביכול מ"ההורה" הסיכוי שידברו גדול יותר.
קראתי מאמר שאומר שבטבע אחרי 33 יום הקוקוטייל גומל את הגוזלים
השאלה שלי אם אחרי 33 יום אני יכול להתחיל את התהליך הגמילה של הגוזלים?
מתי מומלץ להתחיל את התהליך גמילה?
השאלה שלי אם אחרי 33 יום אני יכול להתחיל את התהליך הגמילה של הגוזלים?
מתי מומלץ להתחיל את התהליך גמילה?
גם בטבע ההורים מתחשבים בהתפתחות הגוזלים, גוזל שלא יהיה מוכן עדיין לא יעזב וימשיכו להאכילו, לכן הגמילה צריכה להיעשות על פי התקדמות הגוזלים, לעיתים גוזלים שבקעו מאוחר יותר יגמלו ראשונים ולאחרים יקח יותר זמן, צריך בשלבים ראשונים להוריד את כמות המזון (דייסה) תוך כדי הגדלת הכמויות, הגדלת הכמויות ניתנת ליישום עם גדילת הגוזל ותכולת הזפק, אז אפשר גם לתת אוכל סמיך יותר.
אני מציע לא לספור ימים ולומר "הנה 33 יום תיגמל" אלה באמת ללכת בקצב הנכון , לקראת הארוחה האחרונה כבר להציע לתוכי מזון קשה
ולעשות את כל התהליך בצורה הדרגתית ונבונה.
אני מציע לא לספור ימים ולומר "הנה 33 יום תיגמל" אלה באמת ללכת בקצב הנכון , לקראת הארוחה האחרונה כבר להציע לתוכי מזון קשה
ולעשות את כל התהליך בצורה הדרגתית ונבונה.
צרפתי תמונה של הגוזלים
ניתן לדעת בגיל הזה איך הם יראו שהם יגדלו?
ניתן לדעת בגיל הזה איך הם יראו שהם יגדלו?
חמודים ביותר 
קשה לומר עכשיו אם ההורים וייט פייס ופנינה אתה יכול לראות בטבלה מה אתה אמור לקבל..
אל תשכח שלקראת הבגרות הצבע יכול להשתנות
גנטיקת קוקטלים יצירת מוטציות ושילובי צבעים

קשה לומר עכשיו אם ההורים וייט פייס ופנינה אתה יכול לראות בטבלה מה אתה אמור לקבל..
אל תשכח שלקראת הבגרות הצבע יכול להשתנות
גנטיקת קוקטלים יצירת מוטציות ושילובי צבעים